- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
Kızlar 3 yıllık evliyim. Allaha şükür iyi bir eşim var. Fakat eşim benimle eskisi kadar vakit geçirmiyor. Pazartesi ve salı dersi var cuma cumartesi pazar günleri kahvede arkadaşlarıyla birlikte bazı günler iş yerinde işlerini yetiştirmek zorunda kalıyor. Bana haftanın 1 gününü ancak ayırıyorbu durumdan rahatsızlık duyduğumu anlattım ama keşke hiç konuşmasaydım çünkü ben konuştuktan sonra durum bu şekilde sanki bana inat yapıyor nasıl davranıcağımı şaşırdım bağırsam çağırsam huzurum bozulsun istemiyorum sessiz kalsam sindiremiyorum bana bi çözüm yolu bulun nolur ben işin içinden çıkamıorum şu saat oldu hala ortalıkta yok aradım teli kapalıydı sonra açtı aradı hocasıyla birlikte olduğunu söyledi 45 dk gelirim dedi 1,5 saat oldu aradım telefonu kapalı
ay iyi canım ben bu konuda takıntılıymda birazTelefonun şarjı bitmiş arabada şarj edip beni arıo 2dk haber verio yanieve gelir gelmez şarja taktı telefonunu
evet canım ya bekarım ve evlilikten korkuyom artıkSendemi cok takiliyorsun bdv de?
çok şükür aldatılmadım ama bi gün kocayı saldım cayıra mevlam kayıra yollarsam ozamn başıma gelecekler belli ne kadının kadına boyle tavsiye vermesi üzücü demek ne deseydim amaaan boş ver evlendin ama koca da neymiş tek başına yaşa mı deseydim senin evlilikten aladğn buysa devam etMalesef genelde bu zihniyetteki kadınlar aldatılıyor.sizin fikirleriniz belli benimkiler belli.böyle davranmaya devam edin ki aldatılmak filan iyice meşrulaşsın
Benim anlatmaya çalıştığım neden bunlara gerek duyulduğu.neden bu adamları bu kadar merkeze alıyorsunuz, aman geç geliyor , benimle ilgilenmiyor.kadın diyor ki bana 1 gününü ayırıyor ne üzücü, okurken üzülüyorum yemin ediyorum adamcağız lutfetmiş.lütfen birey olun , olabilin.çok şükür aldatılmadım ama bi gün kocayı saldım cayıra mevlam kayıra yollarsam ozamn başıma gelecekler belli ne kadının kadına boyle tavsiye vermesi üzücü demek ne deseydim amaaan boş ver evlendin ama koca da neymiş tek başına yaşa mı deseydim senin evlilikten aladğn buysa devam et
sei tamamıyla haksız bulmuyorum evet erkeklerin köküne kbrt suyu ama şu an evliler ve herkes evliliğin gereğini yapacak arkadaş bu adam bu saatte ne arıyo dışarda belli ki karısına ilgli değil bnde sen bi ilgi göster bakalm nolck dedm kulu kölesi ol demedm ki o kadn niye evde bunalsn dursnBenim anlatmaya çalıştığım neden bunlara gerek duyulduğu.neden bu adamları bu kadar merkeze alıyorsunuz, aman geç geliyor , benimle ilgilenmiyor.kadın diyor ki bana 1 gününü ayırıyor ne üzücü, okurken üzülüyorum yemin ediyorum adamcağız lutfetmiş.lütfen birey olun , olabilin.
Ben eşime karşı yeteri kadar ilgiliyimsei tamamıyla haksız bulmuyorum evet erkeklerin köküne kbrt suyu ama şu an evliler ve herkes evliliğin gereğini yapacak arkadaş bu adam bu saatte ne arıyo dışarda belli ki karısına ilgli değil bnde sen bi ilgi göster bakalm nolck dedm kulu kölesi ol demedm ki o kadn niye evde bunalsn dursn
Böyle adamları neden evde oturarak bekliyorsunuz. Geleceği saati haber vermeyi adet edinsin sizde o zamana kadar dışarıda olun.Şimdi geldi beyfendi anahtarınıda almamış zile bastı 4 defa çaldı dayanamadım açtım gene bide pişkin pişkin sırıtıo suratımı astım anladı sinirlendiğimi ben odada sinirden kuduruyorum beyfendi içerde tv izlio kafayı yiycem ya
kızdığımı bildiği için arayıp geç geleceğini haber verdi.Böyle adamları neden evde oturarak bekliyorsunuz. Geleceği saati haber vermeyi adet edinsin sizde o zamana kadar dışarıda olun.
Yani geç gelmesi sorun diye anladım ben. Ilk yazınızdan. Ama ders de alıyormuş. Ders aldığı günler çalıştığı günler için bişey diyemem ama arkadaşları ile takılacağı zaman kaçta eve geleceğinin bir saati olsun sizde o saate kadar evde durup sinir olmaktan sa. Arkadaşınıza ailenize gidebilir had a dışarıda bişeyler yapabilirsiniz. Zaten gün boyu evde beklemek sıkıcı ekstra saat konunca üzerine çok bunalıyor insan.A
kızdığımı bildiği için arayıp geç geleceğini haber verdi.
Kesinlikle haklısınız. Evde beklemek çok sıkıcı. Bende çalışıyorum onun evde olmaması bazen işime geliyor birikmiş ev işleri arkadaşlarım yada ailemle görüşmek için fırsat oluşturuyor fakat eşimle vakit geçiremiyorum. Oturup muhabbet edemiyoruz. Eskiden böyle değildi her akşam birlikte yürüyüşe çıkardık bol bol konuşursuk. Arkadaşlarıyla benden fazla vakit geçirmesini kıskanıorum sanırım. Bana ayırcağı vakiti onlarla değerlwndirmesi canımı sıkıo çok.Yani geç gelmesi sorun diye anladım ben. Ilk yazınızdan. Ama ders de alıyormuş. Ders aldığı günler çalıştığı günler için bişey diyemem ama arkadaşları ile takılacağı zaman kaçta eve geleceğinin bir saati olsun sizde o saate kadar evde durup sinir olmaktan sa. Arkadaşınıza ailenize gidebilir had a dışarıda bişeyler yapabilirsiniz. Zaten gün boyu evde beklemek sıkıcı ekstra saat konunca üzerine çok bunalıyor insan.
tlf kapatıyorsa burnum hicte hoş kokular gelmedi, ayrıca huzursuzluk çıkmasın diye 'bağırıp çağırmiyorum' diyorsun. aslında kendi huzurunu bozuyor, eşinin huzurunu düşünüyorsun... bu şekilde sadece kendini yipratisin .Kızlar 3 yıllık evliyim. Allaha şükür iyi bir eşim var. Fakat eşim benimle eskisi kadar vakit geçirmiyor. Pazartesi ve salı dersi var cuma cumartesi pazar günleri kahvede arkadaşlarıyla birlikte bazı günler iş yerinde işlerini yetiştirmek zorunda kalıyor. Bana haftanın 1 gününü ancak ayırıyorbu durumdan rahatsızlık duyduğumu anlattım ama keşke hiç konuşmasaydım çünkü ben konuştuktan sonra durum bu şekilde sanki bana inat yapıyor nasıl davranıcağımı şaşırdım bağırsam çağırsam huzurum bozulsun istemiyorum sessiz kalsam sindiremiyorum bana bi çözüm yolu bulun nolur ben işin içinden çıkamıorum şu saat oldu hala ortalıkta yok aradım teli kapalıydı sonra açtı aradı hocasıyla birlikte olduğunu söyledi 45 dk gelirim dedi 1,5 saat oldu aradım telefonu kapalı
Telefonunu bilerekte kapatmış olabilir. Çünkü daha öncede buna benzer problem yaşamıştık. Arkadaşlarının yanında olduğu için bağırıp çağırmamdan korkuyor olabilir. Yada gerçekten şarşıda bitmiş olabilir. Kızıcağını bildiği içinde telefonu şarj edip haber verio. 45 dk gelicem die.tlf kapatıyorsa burnum hicte hoş kokular gelmedi, ayrıca huzursuzluk çıkmasın diye 'bağırıp çağırmiyorum' diyorsun. aslında kendi huzurunu bozuyor, eşinin huzurunu düşünüyorsun... bu şekilde sadece kendini yipratisin .
Zaten suçluyken nispet yapıp kendimi suçlu konumuna koymak isteniyorum şuanda. Sadece yaptığı hatanın farkına varmalı. Az önce msj gönderdi napıosun die bende cvp yazmadım bir müddet konuşmamayı düşünüyorum. Yarın ve perşembe günüde arkadaşlarımla ve ailemle plan yapıcam. Bana vakit ayırdığı günde yanında olmayayım bakalım.erkekler böyle malesef..üzerine gidersen kendini bulanmaz hint kumaşı sanar..sen hiç takılma hatta sana ayırdığı o bir gün bile o senle birşey yapmak isterse sen işim var arkadaşlarla buluşçaz falan de..ozaman kıymetli olursun..