Neden eve bağlamaya uğraşıyor?neden uğraşsın?bu kadında bir birey değil mi, bir kadın değil mi, sevgiye ihtiyacı yok mu?hangi kadının kocası ilgisiz diye gözü dışarı kayıyor?kadının kadına böyle tavsiyeler vermesi ne üzücü!!!ya da hangi kadın aldatılmaya mani olabildi? Git gide kendimizi alçaltıyoruzcanım dilim varmıyo ama altında başka bi olay var gbi yani aldatılıyor olabilir misin eşinle biraradayken ona daha ilgili olsan onu eve bağlayacak kadar ilgili ? ne bileyim tuhaf yani bukadar ilgsz olması umarım dedğim gbi değildr
ayyy aynı soru aynı nedenden aklıma geldi ama sen sormuşsunTelefonu neden kapaliydi sor bakalim
bdv aldi goturdu beni
Tamam hepimiz aldatılmadığınıza ikna olduk.. çırpınmayınDerslere tek gitmiyor ayrıca yanında tanıdığım bildiğim bir kaç arkadaşıda car hep birlikte gidiyorlar dersleri 9 gibi başlıo 11 de bitio
erkklerle kadınları bir tutmayacaksın canım kadının gzü kaymıyor tabiki ama gözü kayan erkeğin de sonuçta bi kadına varıyor yolu o işi yapan da alçak bi kadın değil mi benim demek istedğim eşiyle zaten az görüşüyomuş o gün de bunalım takılırsa adam iyice dışarı meyillenir boşa mı demişler yuvayı dişi kuş yapar diye öyle bilmiş bilmiş konuşmakla olmuyo başına glmeynce anlamaz insan.Neden eve bağlamaya uğraşıyor?neden uğraşsın?bu kadında bir birey değil mi, bir kadın değil mi, sevgiye ihtiyacı yok mu?hangi kadının kocası ilgisiz diye gözü dışarı kayıyor?kadının kadına böyle tavsiyeler vermesi ne üzücü!!!ya da hangi kadın aldatılmaya mani olabildi? Git gide kendimizi alçaltıyoruz
Şu olmayan huzur nasil bozuluyor ankamiyorum tek basina huzursuzken bisey olmuyorda tartisinca mi huzur bozuluyor huzuru olan bi evde zaten iki tarafta mutludur ..
ayyy aynı soru aynı nedenden aklıma geldi ama sen sormuşs
ayyy aynı soru aynı nedenden aklıma geldi ama sen sormuşsun
Telefonun şarjı bitmiş arabada şarj edip beni arıo 2dk haber verio yaniayyy aynı soru aynı nedenden aklıma geldi ama sen sormuşsun
Malesef genelde bu zihniyetteki kadınlar aldatılıyor.sizin fikirleriniz belli benimkiler belli.böyle davranmaya devam edin ki aldatılmak filan iyice meşrulaşsınerkklerle kadınları bir tutmayacaksın canım kadının gzü kaymıyor tabiki ama gözü kayan erkeğin de sonuçta bi kadına varıyor yolu o işi yapan da alçak bi kadın değil mi benim demek istedğim eşiyle zaten az görüşüyomuş o gün de bunalım takılırsa adam iyice dışarı meyillenir boşa mı demişler yuvayı dişi kuş yapar diye öyle bilmiş bilmiş konuşmakla olmuyo başına glmeynce anlamaz insan.