- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
Derslere tek gitmiyor ayrıca yanında tanıdığım bildiğim bir kaç arkadaşıda car hep birlikte gidiyorlar dersleri 9 gibi başlıo 11 de bitio
Evet nihayet yapmanız gereken tek şey bu onu evde bekleyip gelince derdini anlatmaya çalışsan sana dırdırcı yaftasını yapıştırır. Bu erkekleriçin değil bütün insanlar için en iyi yöntemdir onlara size davrandığı gibi davranmakZaten suçluyken nispet yapıp kendimi suçlu konumuna koymak isteniyorum şuanda. Sadece yaptığı hatanın farkına varmalı. Az önce msj gönderdi napıosun die bende cvp yazmadım bir müddet konuşmamayı düşünüyorum. Yarın ve perşembe günüde arkadaşlarımla ve ailemle plan yapıcam. Bana vakit ayırdığı günde yanında olmayayım bakalım.
Zaten suçluyken nispet yapıp kendimi suçlu konumuna koymak isteniyorum şuanda. Sadece yaptığı hatanın farkına varmalı. Az önce msj gönderdi napıosun die bende cvp yazmadım bir müddet konuşmamayı düşünüyorum. Yarın ve perşembe günüde arkadaşlarımla ve ailemle plan yapıcam. Bana vakit ayırdığı günde yanında olmayayım bakalım.
Peoblem benim vakit geçirip geçiremem değil ki ben eşimle birlikte kaliteli bir vakit geçirmek istiyorum. Evet lisan öğrenmesîne dediğim bir şey 2 gün gidiyor zaten hafta sonu kahvede îşleri vs derken oturup konuşubilecek bir zaman bile bulamıyoruz. Benimde arkadaşlarım ailem var görüşüyorum sık sık ama evime işlerime ve eşimede vaktimi ayırabiliyorum. Onun onaylamadığı şeylerden fedakarlık yapabiliyorum. Beni sevdiğini de biliyorum. Bu konuda eşime güveniyorum. Sadece bu duruma farkındalık sağlamasını istiyorum. İlk zamanlar kızıodum çok sürekli bu konu yüzünden tartışıp huzurumuz kaçıyordu baktım durum daha ii olucağına daha kötü olmaya başladı. Eskiden 3 gün çıkardı şimdi 6 gün. Sessiz kalayım diorum bu kezde kendime yediremiyorum üzülüyorum çok.
Az önce aradı açmadım. Konuşup konuşmamak konusunda kararsızımbence konuşun herşey normalmiş gibi...
Açın konuşun .. konuşmazsanız inadınızdan onunla valit geçirmiyormuş gibi olursunuz. Halbuki o öylemi yapıyor hem sizle herşey normalmiş gibi konuşuyor hem de bildiğini yapıyor. Açın ve hiç bişey olmamış gibi konuşun ama diğer planlarınızıda yapınAz önce aradı açmadım. Konuşup konuşmamak konusunda kararsızım
Kesinlikle karılıyorum. Sürekli dırsır yapıomuşum ona göre. Bende onun bana davrandığı gibi davranıyorum bu kez sakinliğimi koruyacağım. Sadece susuyorum. Dırdırda yapmıyorum bu kezEvet nihayet yapmanız gereken tek şey bu onu evde bekleyip gelince derdini anlatmaya çalışsan sana dırdırcı yaftasını yapıştırır. Bu erkekleriçin değil bütün insanlar için en iyi yöntemdir onlara size davrandığı gibi davranmak
aradığım kişî şuan başka biriyle görüşüyormuşAçın konuşun .. konuşmazsanız inadınızdan onunla valit geçirmiyormuş gibi olursunuz. Halbuki o öylemi yapıyor hem sizle herşey normalmiş gibi konuşuyor hem de bildiğini yapıyor. Açın ve hiç bişey olmamış gibi konuşun ama diğer planlarınızıda yapın
Ttebrikler devamını diliyorum:)kolum falan kopmuş diye ilgi bekliyo hala sizden:)Az önce telefonum dondu. Bende iş yerinden kendimi arıyorum die onun cebini aramışım numaralarımız birbirine çok yakın. Hiç bişi olmamış gibi konuştum ama biraz soğuk. Aramışsın dedim arayamazmıyım dedi yo tabiki arayabilirsin hayırdır ne oldu dedim dün gece rüya görmüş rüyasında kolu kopmuş bende iyi olmuş dedim :) neyse şuan işîm var beni çağırıolar vörüşürüz diip hemencik kapadım telefonumu bu arada telefon donduğunu söyledim o yüzden açamadım dedim :)
abowww sen cok fenasin vaLLadaha önce başka konuya yazmıştım bu cevabı
aynen kopyalıyorum:
dır dır etmeye, aramaya, peşinden koşmaya bir son ver
aynısını yaşat ona
sen de dışarı çık, arkadaşlarınla buluş
sen de geç gel
son derece de neşeli ol
bırak o düşsün senin peşine
o desin sen evlisin diye
yok seni öyle kabul ediyorsa zaten birşeyler "eksik" demektir
seni öyle kabullenemezse o da kendine çeki düzen verir mecburen
arkadaşın yoksa
varmış gibi yap
AVM ler genelde 22:00'ye kadar açık oluyor
o arkadaşlarla dışarı çıkıyorum dediğinde
ben de çıkarım de
inanmazda çıkarsa
git bir AVM'ye, evden çıkar çıkmaz da "ben de çıktım" diye mesaj at
telefonunu kapatma! her aradığında sana ulaşsın, ama nerede olduğunu bilemesin
bütün mağazaları gez işte
2 kere yapsan, yeter de artar bence
İlgi beklesin bakalımTtebrikler devamını diliyorum:)kolum falan kopmuş diye ilgi bekliyo hala sizden:)
Az önce aradı açmadım. Konuşup konuşmamak konusunda kararsızım