Çözüm yolu arıyorum :(

Evet nihayet yapmanız gereken tek şey bu onu evde bekleyip gelince derdini anlatmaya çalışsan sana dırdırcı yaftasını yapıştırır. Bu erkekleriçin değil bütün insanlar için en iyi yöntemdir onlara size davrandığı gibi davranmak

bence konuşun herşey normalmiş gibi...

sende onun onaylamadığı şeyleri yap. yada oda senin onaylamadığın şeyleri (kahveye sınırlı gitmek gibi) yapmasın

Az önce aradı açmadım. Konuşup konuşmamak konusunda kararsızım
Açın konuşun .. konuşmazsanız inadınızdan onunla valit geçirmiyormuş gibi olursunuz. Halbuki o öylemi yapıyor hem sizle herşey normalmiş gibi konuşuyor hem de bildiğini yapıyor. Açın ve hiç bişey olmamış gibi konuşun ama diğer planlarınızıda yapın

Kesinlikle karılıyorum. Sürekli dırsır yapıomuşum ona göre. Bende onun bana davrandığı gibi davranıyorum bu kez sakinliğimi koruyacağım. Sadece susuyorum. Dırdırda yapmıyorum bu kez

Ben olsam isyan çıkar. Yüzyılın tribini tavırını yer. Konuşmamak, umursamamak daha büyük ceza istediği hiçbir şeyi yapmayın.

Aradığ
aradığım kişî şuan başka biriyle görüşüyormuş

Tekrar arasınız hiç bişey olmamış gibi yapın ama konuşmayı kısa kesin işim var filan deyin

Bırak arama o ararsa da işim vardı duymamışım sen nasıl olsa akşam geç geleceksin bende evde yokum dışardayım de ama tavır yapma o nasıl davranıyorsa öyle davran sana vakit ayırmıyırsa evli oldugunu unutuyorum sende ona vakit ayırma kısasa kısas yap önemseyen insan bu durumun farkına varır bakalım farkına varacak mı

Hala telefonu meşgul artık aramıycam bişey derse seni aradım telefonun meşguldu derim bi kez daha aramasını bekliyeyim

Az önce telefonum dondu. Bende iş yerinden kendimi arıyorum die onun cebini aramışım numaralarımız birbirine çok yakın. Hiç bişi olmamış gibi konuştum ama biraz soğuk. Aramışsın dedim arayamazmıyım dedi yo tabiki arayabilirsin hayırdır ne oldu dedim dün gece rüya görmüş rüyasında kolu kopmuş bende iyi olmuş dedim :) neyse şuan işîm var beni çağırıolar vörüşürüz diip hemencik kapadım telefonumu bu arada telefon donduğunu söyledim o yüzden açamadım dedim :)

Ttebrikler devamını diliyorum:)kolum falan kopmuş diye ilgi bekliyo hala sizden:)

abowww sen cok fenasin vaLLa bi skntim oLdumu iLk sana yazcam bundan sonra :)

Az önce aradı açmadım. Konuşup konuşmamak konusunda kararsızım

ama böyle yaparsan çıkmaza sürüklersin her şeyi. hiçbirşey olmamış gibi davran. normal konuş. ama sen değiş artık. örneğin sürekli gez toz bir planın olsun. oturup o evde beklesin seni. eve gittiğinde de kavga çıkarmaya çalışırsa hiç tepki verme alttan al anlayacaktır hatasını

Evli bir erkegin bu saatte disarida olmasi hic normal degil bana gore.ben eslerin ayri takilmasini hic normal bulmuyorum.benim uyguladigim tek yontemim k7sasa kisas.siz de kafaniza gore takilin.evde oturup elinden hic bir sey gelmeyen kadin modunda olmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…