Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaramaz mı hala çok barışmış sayılmayız ama ilgiyi tamamen kesmiş bulunmaktayım :) dünde evdeydi bugünde ama ben yoktum :) annesine anlatmış sanırım kayınvalidem aradı beni bgn napıosun die allah yuvanızı bozmasın vs falan dediİşe yaradımı:)
İlk zamanlar bende anlatmıştım babama ama artık anlatmıorum olay çok uzuyor. Eve gelir gelmez desim zaten annene anlatmışsın hemen die yalanladı bişi anlatmadım ben annem mi aradıseni diBence nu konuyada bi çözüm bulun aranızdaki hiç ama hiç birşeyi aailesiylepaylaşması sizde tabiki. Sevindim işeyaramasına ki bence bu cool tabırları hepten olmasada biraz yapıştırın karakterinize
Bence sizde anlatmayın onada söyleyin belirtinböyle bir aile iletişimi isteöiyorum bizimle ilgili olan küçük nüyük ne varsa bizim aramızda kalmalı deyinİlk zamanlar bende anlatmıştım babama ama artık anlatmıorum olay çok uzuyor. Eve gelir gelmez desim zaten annene anlatmışsın hemen die yalanladı bişi anlatmadım ben annem mi aradıseni di
Dün gece araya soğukluk girmesin die ayağı uzattım genelde hep böle uyurum hemen ayağını çekti sabah gene aynı tripler hem hatalı bide kadın gibi trip yapıo bana neyse ben gene hazırlandım çıkarkende yanağından makas alıp hady cnm görüşürüz dedim sonrada akşam ben annemlere gidicem sen gelmezsin heralde dedim baban işte değil mi dedi değil dedim dün annem seni mi aradı dedi evet dedim bidaha sölene bişey anlatma yemin ederim ben bişi anlatmadım dio anlatmada zaten dedim anlatmadın manyakmısıb nesin dedi neyse görüşürüz diip çıktım. Şu trîp olayınada bi çözüm bulmam lazım o benim nazımı çekceğine ben çekiomBence sizde anlatmayın onada söyleyin belirtinböyle bir aile iletişimi isteöiyorum bizimle ilgili olan küçük nüyük ne varsa bizim aramızda kalmalı deyin
Trip mrip umursamayın siz normal davranın.çünkü siz aynı onun yaptığını yapıyosunuz sıradışı bişey yok sonuçtaDün gece araya soğukluk girmesin die ayağı uzattım genelde hep böle uyurum hemen ayağını çekti sabah gene aynı tripler hem hatalı bide kadın gibi trip yapıo bana neyse ben gene hazırlandım çıkarkende yanağından makas alıp hady cnm görüşürüz dedim sonrada akşam ben annemlere gidicem sen gelmezsin heralde dedim baban işte değil mi dedi değil dedim dün annem seni mi aradı dedi evet dedim bidaha sölene bişey anlatma yemin ederim ben bişi anlatmadım dio anlatmada zaten dedim anlatmadın manyakmısıb nesin dedi neyse görüşürüz diip çıktım. Şu trîp olayınada bi çözüm bulmam lazım o benim nazımı çekceğine ben çekiom
:) nispetmi yapıosun dedi bana dün arkadaşımla buluşucaz diince. Hemen eve gidiosun gitmiceksin insan önceden haber verir dedi bana bende aradım işte haber veriyorum sanki sen arkadaşlarınla buluştıiuğunda bana önceden mi haber veriosun dedim sen erkekmisin ne işin var senin sürekli dışarda dün arkadaşınla bugün arkadaşınlasın davranışlarına dikkat et dedi bende sen davranışlarına dikkat ediomusun ki benim davranışımı sorguluyorsun dedim sen bana nispet yapıosun dedi ne uğraşıcam nispetle çok sıkıldım bunaldım artık dedim :)))) inanılmaz bozulduTrip mrip umursamayın siz normal davranın.çünkü siz aynı onun yaptığını yapıyosunuz sıradışı bişey yok sonuçta
İyi iyi böyle:)çok ağız dalaşına girmeyin kavga halini almasın :):) nispetmi yapıosun dedi bana dün arkadaşımla buluşucaz diince. Hemen eve gidiosun gitmiceksin insan önceden haber verir dedi bana bende aradım işte haber veriyorum sanki sen arkadaşlarınla buluştıiuğunda bana önceden mi haber veriosun dedim sen erkekmisin ne işin var senin sürekli dışarda dün arkadaşınla bugün arkadaşınlasın davranışlarına dikkat et dedi bende sen davranışlarına dikkat ediomusun ki benim davranışımı sorguluyorsun dedim sen bana nispet yapıosun dedi ne uğraşıcam nispetle çok sıkıldım bunaldım artık dedim :)))) inanılmaz bozuldu
İyi iyi böyle:)çok ağız dalaşına girmeyin kavga halini almasın :)