Çözmeye Çalıştığım Kişi

Bir erkeğin kapalı mekan sevmiyorum deyipte açık havada oturmak istemesi normal birşey mi ?
Üstelik erkek arkadaşıyla oturur gibi kola çekirdek keyfi vs yapalım diyor. Bu normal birşey mi ?

Üstelik ilk buluşmada.
Kapalı mekan sevmeyebilir ancak açık alanı bulunan onlarca yer var oturulabilecek. İnsan kola çekirdekte yapar, evden hazırladıklarıyla piknik misali zaman da geçirebilir de ilk buluşma için tuhaf bir durum.

Çocugun fobisi olabilirmi hemen cimri diyorsunuz
Cimrilik seziyorum ben ama şöyle daha 32 yaşında ev ve arabasını almış hatta anne ve babası ev alırken dahi yardım etmiş.Sosyal hayatı yok gibi mesela izinli günlerinde hep evde oturuyor yada arabasını sanayiye falan götürüyor.

Cimrilik seziyorum ben ama şöyle daha 32 yaşında ev ve arabasını almış hatta anne ve babası ev alırken dahi yardım etmiş.Sosyal hayatı yok gibi mesela izinli günlerinde hep evde oturuyor yada arabasını sanayiye falan götürüyor.
Hoslanti varsa sende denemekten göz cikarmaz

32 yaşında çekirdek kola mı yapacakmış dışarıda? Çok acayip

Hoslanti varsa sende denemekten göz cikarmaz
Kendisi bana ilgi göstermeye başlamıştı.Anladim bizim hastane büyük 6 tane kule var.Baska kuleden geldi o neyse bir ablaya söylüyor benimle konuşmasını.Bende ilk başta istemedim sonra arkadaş kalalım dedim.Ve sevgili olduk.Eglendiriyor güldürüyor tabiki de.Sutten agzim yandı ya kendimi kaptiramiyorum

Back
X