Selam kızlar,
Bizim ofis de bir arkadaş var bayan, sürekli iş yerinden şikayetçi ay şöyle olsa böyle olsa başka bürolar da çalışanlara şunlar yapılıyor. Bizi insan yerine koyan yok çok sinirliler.O kadar çok iş yapıyoruz yine biz değersiziz.
Biz ofis içerisinde daha çok çalışıyoruz dışarı da çalışan (ofis dışında çalışan arkadaşlar) kişilerle aynı maaşı alıyoruz.
Ofis dışında çalışanlar iki gün perşembe-cuma ofiste kalıyorlar (bizim işverenler o gün ofiste olmadığı için) diyor ki gelirler şimdi bugün tabii kimse yok ya rahatlığı bulurlar hemen damlarlar.Onlar gelince oturuyor onlar la gırgır şamata bilmem ne. Ofis hakkında ileri geri konuşuyor.
Çalışın çalışın bu kadar paraya enayi siniz siz diyor herkese; Toplantı zamanı gelince de sesi çıkmıyor.
Sonra toplantı da bu kız ne derlerse gidip iş verene yetiştirmişler; (Bu kadar maaşa bu kadar çalışılır gibi)
Bana da diyor ki sakın bundan sonra muhatap olma yan yana bile gelmeyelim şunlarla diyor.
Şimdi baktım oturup yine onlarla muhatap oluyor..Beni insanlardan ve işten soğutuyor.
Demem o ki bu kızın amacı ne ? Tek popüler tek iyi kendisinin olması mı ?
Yoksa kendi düşüncelerini bize empoze edip işverene söylememizi mi istiyor?