Çözemediğim ofis arkadaşı

toplantıda konuşamayacaklarını bana da konuşma, sonuçsuz kalcağını biliyoruz de daha fazla muhatap olma.
başkasının arkasından konuşan yarın senin de arkandan konuşur bunu unutma.

Çok akıllı ya seni öne itiyor ayrıca onu bırak seni nasıl anlatıyor acaba muhattap olmayalım dediklerine ?

Çok basit canım, sadece ikiyüzlü.. Kime hangi mesafede yaklaşmak istiyorsan, onu yap başkalarının etkisinde kalmamaya çalış.

Kızda hırs var, hep daha iyisi olsun, hepsi benim olsun gibilerinden.
Bu yüzden de bolca şikayeti var gibime geldi.
Tabii kimseyle arası bozulsun da istemiyor. Ola ki aleyhine bir durum gelişirse, kendisine arka çıksınlar istiyor belli ki.
Eminim o eleştirdiği arkadaşlarla muhabbeti sığ ve sıkıcıdır. Hatta onlar da kızın çok ve boş konuşmasından şikayetçi bile olabilir

inanmıyorum yaaa... bizde de var böyle biri.

sürekli enerjimizi sömürür. hep iş koşullarımızdan şikayet eder.
ama tepedeki biriyle karşı karşıya gelince dut yemiş bülbül gibidir. anca arkalarından atar tutar.
bizleri gaza getirip, yöneticilere kendi isteklerini söylettirmeye çalışır.

bir kaç kez yine biz bize otururken işle ilgili bişilerden şikayet etti. ben hep konuyu değiştirdim. rahatsız olduğumu anladı.

bir kaç kez de "neden bu şikayetlerini kendin gidip söylemiyorsun? sen zaten hiç söyleme. hep başkalarına söylet." dedim. sustu, cevap veremedi.

nefret ettiğim bir tip.
muhatap olma.
senin enerjini düşürmesine de izin verme. kendi kariyerine odaklan.

senin yorumlarına bayılıyorum ya

Bu kızla samimi olma
O ne derse uyma sen kendi mantığınla hareket et
kafa salla geç
dedikodularına da sakın eşlik etme kendi der sen de evet ya demi öyle desen bile gider başkasına böyle böyle dedi diye seni söyler
hiç gvüen vermedi mesafeni koru bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…