Çözemediğim ofis arkadaşı

hedef 2016

Hoşgeldin hayatıma yarınım herşeyim Canım KIZIM
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
6.805
5.036
Selam kızlar,

Bizim ofis de bir arkadaş var bayan, sürekli iş yerinden şikayetçi ay şöyle olsa böyle olsa başka bürolar da çalışanlara şunlar yapılıyor. Bizi insan yerine koyan yok çok sinirliler.O kadar çok iş yapıyoruz yine biz değersiziz.

Biz ofis içerisinde daha çok çalışıyoruz dışarı da çalışan (ofis dışında çalışan arkadaşlar) kişilerle aynı maaşı alıyoruz.

Ofis dışında çalışanlar iki gün perşembe-cuma ofiste kalıyorlar (bizim işverenler o gün ofiste olmadığı için) diyor ki gelirler şimdi bugün tabii kimse yok ya rahatlığı bulurlar hemen damlarlar.Onlar gelince oturuyor onlar la gırgır şamata bilmem ne. Ofis hakkında ileri geri konuşuyor.

Çalışın çalışın bu kadar paraya enayi siniz siz diyor herkese; Toplantı zamanı gelince de sesi çıkmıyor.

Sonra toplantı da bu kız ne derlerse gidip iş verene yetiştirmişler; (Bu kadar maaşa bu kadar çalışılır gibi)

Bana da diyor ki sakın bundan sonra muhatap olma yan yana bile gelmeyelim şunlarla diyor.

Şimdi baktım oturup yine onlarla muhatap oluyor..Beni insanlardan ve işten soğutuyor.

Demem o ki bu kızın amacı ne ? Tek popüler tek iyi kendisinin olması mı ?

Yoksa kendi düşüncelerini bize empoze edip işverene söylememizi mi istiyor?

Neresi olursa olsun o toplantılarda kimsenin sesi çıkmıyor zaten.kimse günah keçisi ilan edilmek istemiyor.

Neresi olursa olsun o toplantılarda kimsenin sesi çıkmıyor zaten.kimse günah keçisi ilan edilmek istemiyor.

haklısın evet ama bu diyor ki tabii toplantı da kimse konuşmaz vs sanki kendi konuşuyor da bi de vıdı vıdı yapıyor

tak kulaklığını aç müziğini, duyma söylediklerini.

ya da " bu söylediklerini keşke toplantılarda da dile getirsen, bir çözüm bulunur belki ama biz çözüm mercii değiliz" de.. susar belki.

hiç sevmem insanın enerjisini sömüren insanları.

bu kız baya çakalmış ya

böyle insan çok,milletin arkasından atar tutarlar yüzüne gelince datlum balım kaymağım pambuğum olurlar

bı kızdan uzak dur,böyleleri dedikodu ve şikayetle vampir gibi kanını emiyor insanın

benim hayatımda da vardı böyle biri çıkardım hayatımdan,kurtuldum

aynen ya iş veren artık dedi ki bana SAKIN BU KIZA UYMA onun yanında. Birde patron dedi ki buna beğenmiyorsan kapı orada o da dedi ki ben ne zaman istersem o zaman çıkarım dedi..

sonra patron bunun yüzüne vurdu.. ben öyle birşey demedim ki diyor. Gerçekten demedin mi diyor Evet demedim diyor.

Tek söyleyebileceğim bu kızdan uzak durun, söylediklerine hiç yorum yapmayın. Sonra siz suçlu olursunuz. Bu tiplerden her yerde var galiba, böyle arkadan konuşurlar, ama bir şey olduğunda işin içinden çok kolay sıyrılırlar. Siz söyledikerini duymamazlıktan gelin.

Tutarsız ve dengesiz insan herşey yapar ,çok fazla güvenmeyin ona bence

Fitfitci... Araya fitne sokmaya çalışarak birilerini doldurmak demekki tek amacı. Vallahi çok tehlikeli, selamından bile uzak durun derim.

sana bir tavsiye .
çözmeye uğraşma ,bulaşma .
Çatlak olduğu aşikar .

Aynen yarın öbür gün bir toplantıda-konuşmada x'de benimle aynı fikirde der al başına belayı. Hiç muhattap olma. Sizi gaza getirip kendi de yararlanma peşinde. Siz konuşup şartlarınızı iyileştirseniz bile ben gözünüzü açmasam hala üç kuruşa kölelik ediyordunuz der çıkar işin içinden.

dikkat ettinmi biri sürekli ay iş böyle kötü şöyle kötü diyorsa,kendi dediği değilde "evet ya öyle hatta böyle böyle"diyenlerin lafı taşınır patronlara. yada işine gelince x kişisinden iyisi yoktur. işine gelmeyince x kişisi kötüdür. ve kendi dedikleri değil başkasının memnuniyetsizliği söyleyen kişi adıyla x kişisine gider.yada o ofis müzeviri kendi dediklerini inkar ederek ben söylemedim ahmet dedi diye onun pek hoşlanmadığı yada muhabbetinin olmadığı birinin üstüne yıkılır.tabi özel sektör olunca herkesin yaptığı yanına kalır ve daha kıymetli olur. arkasından sövdüğü insanlardan değer görür filan. kısaca uzak dur bu kişiden kudursun başını yesin tek başına.

şaka gibi biri..bende buna surat yaptım bana diyor ki sen de onlar gelince hemen bana kızıyorsun.Ne yapayım ofis burası konuşmayayım mı diyor.. Şoklar dayım şu an

Müzevir mi? Nerelisiniz? Bizde de müzevir Müzeyyen diye bir deyim vardır. Sıkça kullanılır da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…