- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi hedef 2016
Neresi olursa olsun o toplantılarda kimsenin sesi çıkmıyor zaten.kimse günah keçisi ilan edilmek istemiyor.
bu kız baya çakalmış ya
böyle insan çok,milletin arkasından atar tutarlar yüzüne gelince datlum balım kaymağım pambuğum olurlar
bı kızdan uzak dur,böyleleri dedikodu ve şikayetle vampir gibi kanını emiyor insanın
benim hayatımda da vardı böyle biri çıkardım hayatımdan,kurtuldum
Selam kızlar,
Bizim ofis de bir arkadaş var bayan, sürekli iş yerinden şikayetçi ay şöyle olsa böyle olsa başka bürolar da çalışanlara şunlar yapılıyor. Bizi insan yerine koyan yok çok sinirliler.O kadar çok iş yapıyoruz yine biz değersiziz.
Biz ofis içerisinde daha çok çalışıyoruz dışarı da çalışan (ofis dışında çalışan arkadaşlar) kişilerle aynı maaşı alıyoruz.
Ofis dışında çalışanlar iki gün perşembe-cuma ofiste kalıyorlar (bizim işverenler o gün ofiste olmadığı için) diyor ki gelirler şimdi bugün tabii kimse yok ya rahatlığı bulurlar hemen damlarlar.Onlar gelince oturuyor onlar la gırgır şamata bilmem ne. Ofis hakkında ileri geri konuşuyor.
Çalışın çalışın bu kadar paraya enayi siniz siz diyor herkese; Toplantı zamanı gelince de sesi çıkmıyor.
Sonra toplantı da bu kız ne derlerse gidip iş verene yetiştirmişler; (Bu kadar maaşa bu kadar çalışılır gibi)
Bana da diyor ki sakın bundan sonra muhatap olma yan yana bile gelmeyelim şunlarla diyor.
Şimdi baktım oturup yine onlarla muhatap oluyor..Beni insanlardan ve işten soğutuyor.
Demem o ki bu kızın amacı ne ? Tek popüler tek iyi kendisinin olması mı ?
Yoksa kendi düşüncelerini bize empoze edip işverene söylememizi mi istiyor?
sana bir tavsiye .Selam kızlar,
Bizim ofis de bir arkadaş var bayan, sürekli iş yerinden şikayetçi ay şöyle olsa böyle olsa başka bürolar da çalışanlara şunlar yapılıyor. Bizi insan yerine koyan yok çok sinirliler.O kadar çok iş yapıyoruz yine biz değersiziz.
Biz ofis içerisinde daha çok çalışıyoruz dışarı da çalışan (ofis dışında çalışan arkadaşlar) kişilerle aynı maaşı alıyoruz.
Ofis dışında çalışanlar iki gün perşembe-cuma ofiste kalıyorlar (bizim işverenler o gün ofiste olmadığı için) diyor ki gelirler şimdi bugün tabii kimse yok ya rahatlığı bulurlar hemen damlarlar.Onlar gelince oturuyor onlar la gırgır şamata bilmem ne. Ofis hakkında ileri geri konuşuyor.
Çalışın çalışın bu kadar paraya enayi siniz siz diyor herkese; Toplantı zamanı gelince de sesi çıkmıyor.
Sonra toplantı da bu kız ne derlerse gidip iş verene yetiştirmişler; (Bu kadar maaşa bu kadar çalışılır gibi)
Bana da diyor ki sakın bundan sonra muhatap olma yan yana bile gelmeyelim şunlarla diyor.
Şimdi baktım oturup yine onlarla muhatap oluyor..Beni insanlardan ve işten soğutuyor.
Demem o ki bu kızın amacı ne ? Tek popüler tek iyi kendisinin olması mı ?
Yoksa kendi düşüncelerini bize empoze edip işverene söylememizi mi istiyor?
bu kız baya çakalmış ya
böyle insan çok,milletin arkasından atar tutarlar yüzüne gelince datlum balım kaymağım pambuğum olurlar
bı kızdan uzak dur,böyleleri dedikodu ve şikayetle vampir gibi kanını emiyor insanın
benim hayatımda da vardı böyle biri çıkardım hayatımdan,kurtuldum
Müzevir mi? Nerelisiniz? Bizde de müzevir Müzeyyen diye bir deyim vardır. Sıkça kullanılır da.dikkat ettinmi biri sürekli ay iş böyle kötü şöyle kötü diyorsa,kendi dediği değilde "evet ya öyle hatta böyle böyle"diyenlerin lafı taşınır patronlara. yada işine gelince x kişisinden iyisi yoktur. işine gelmeyince x kişisi kötüdür. ve kendi dedikleri değil başkasının memnuniyetsizliği söyleyen kişi adıyla x kişisine gider.yada o ofis müzeviri kendi dediklerini inkar ederek ben söylemedim ahmet dedi diye onun pek hoşlanmadığı yada muhabbetinin olmadığı birinin üstüne yıkılır.tabi özel sektör olunca herkesin yaptığı yanına kalır ve daha kıymetli olur. arkasından sövdüğü insanlardan değer görür filan. kısaca uzak dur bu kişiden kudursun başını yesin tek başına.