hayır.bence kisisellestirmesinde bir problem yok arkadasi geldiginde disarda beklesin .
herkesin misafiri geliuor boylw langul lungul konusmuyor diyecek .
bukadar ...
haksizda degil
öyle söyler ya da yaparsa yanlış yapmış olur, çalışanı tamamen kaybetmeye kadar gider o iş.
belli ki genel anlamda memnun kadın personelinden. memnun olmasa çalıştırmazdı kimse zorla kendi bünyesinde tutmuyor neticede :) hani o öyle demiş ya zorla çalıştırmıyoruz diye. sırf bu saçma sebepten çalışanın kendisine cephe almasını, belki işten soğumasını, işi bırakmasını göze almaya gerek yok diye düşünüyorum.
ayrıca hiç profesyonelce değil, herkes gelebilir ama senin patavatsız arkadaşın gelmeyecek yaklaşımı aşırı amatörce.
benim eski işyerimde patronun eşi her şeyi ama her şeyi kişisel algılardı ve zerre profesyonel değildi.
ben bir sene zor dayandım, diğerleri de zaten 2-3 ayda bir değişirdi, gelen durmazdı. üstelik hem fazla mesai ödemez hem de mesai dolunca çıkıldığında bozulurdu yahuu. öylesini bi daha görür müyüm bilmiyorum. saat 18.30 olmuş işini bitiren gidiyor 18.40'ta en geç. vay efendim hemen gidiveriyorlarmış
hal böyle olunca ekip anlamında dikiş tutturamayan bir işyeri durumuna düşüyor o zaman. bu da kazanca yansıyor.
iş hayatı profesyoneldir, kişiselleştirmeye uygun değildir.
ben yönetici ya da lider değilim ama bazen bizim ekiptekiler de bazı şeyleri kişiselleştiriyorlar, arada bi kendince tavır yapan oluyor ama asla umursamıyorum, profesyonelce yaklaşıyorum. anlıyorum mesela alınganlık ettiklerini ama iş hayatında buna yer yok.