Çözemdigim arkadaslarim ve iki yuzlu insanlardan yoruldum..kimseyi çözemiyorum artik.

Orkideeeee

Never give up...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
424
443
18
Merhaba arkadaşlar
Konu basligindan da anlasildigi uzere, derdim buyuk..cok derdim var ama bundan baslamak istiyorum..
Benim es musveddesi ve ailem ilgili cok sikintilarim var..benim size sormak istedigim benim cok sevdigim bir arkadasim vardi herseyimi anlattigim..beraber okuduk 3 yil..birde bizim ortak arkadasimiz var adi sibel.. bu sibel benim arkadasim ayseyle cok samimi..
Ben bu sibelle yollari ayirdim..
Ozel hayatimi surekli merak etmesinden..
Bazi sebeplerden dolayi..
Neyse bu sibelle ayse hala gorusuyorlar..
Ben ayseye bisey soyledim..
Bir nevi sir gibi .kimseye soyleme dedim..
Bu ayse arkadasim yine gitmis bu sibele soylemis..
Simdi benim bu ayseye karsi guvenim azaldi..acaba benim anlattigim herseyi gidip bu sibele anlatiyor mu diye hep bir suphe var icimde..
Enson nisan ayinda konustuk..birde surekli ben mesaj atmakdan yoruldum..
Surekli ven mesaj atiyorum..
O nadiren atiyor..insanlarin pesinde kosmakdan yoruldum niye hep ben mesaj atiyorumbiraz da onlar atsa sevildigimi bilsem..
Ne o bana mesaj atti ne de ben ona..
Cok zoruma gidiyor arkadaslar beni bu halde yalniz birakmasi..
Yani insan hic mi merak etmez nasilsin demz..
Baska arkadaslarimda var ..
Benim soyle kotu huyum var hemen herkese inanip herseyimi anlatiyorum ..
Bu aptalligimdan nefret ediyorum..
Yine bir arkadas..
Nasilsin falan ona da anlattim es musveddesi ile ilgili sorunlari cok uzildum faln dedi bu sadece..
Uzulen adam hic mi aramaz arada insan arar napiyon arkadasim nasilsn der..
Bazen mesaj atiyorum nasilsin diye ona bile tenezzul edip te cevap yazmiyor..
Cuma mesaji atiyor o kadr..
Yani ben bu arkadaslara karsi nasil bir yol izlemeliyim ?
Gecekten bunlar beni seviyor mu ?
O kadr biktim ki iki yuzlu insanlardan..
Bazen seytan diyoki degistir numarani kurtul hepsinden..
Insanlari anlayamiyorum hep inaniyorum ..
Yuzume gulupte arkamdan kuyumu kazmalarindan yoruldum..
Kimin iyi kimin kotu oldugunu anlayamiyorum artik..
Uzuluyorum kendimi cok kotu bir insan olarak gormeye basladim artik..
Kimse beni sevmiyor diye..
Bazen diyorum katillerin bile seveni var ben onlardan daha mi kotuyum diyorum??
Kendimi cok degersiz hissediyorum..
Bir tane tanidik bir bayan vardi burda bana cok iyi davraniyordu..
Iste seni kizim gibi goruyorum falan..
Hergun ariyodu napiyon diye..
Ama ben bu ablanin durust olduguna inanmadm sanki beni napiyo diye merak icin ariyo gibiydi ..
Ozel hayatimi merak icin..
Bu kadindan yardim istedim is yerinde..
Esi is yerinin muduru..
Iste alinmiyormus da vesair de..
Hem bana kizim gibi seviyorum soyle boyle diyor hemde bana is yerinde temizlikci eleman olarak bile is vermiyor.
Szice bir patron is yerine temizlikci alma yetkisine sahip degil mi??
Alamiyorsa nasil patron..
Yani kadin bana iki yuzluluk yapiyo..
Bu kadindanda uzaklastim..
Es musveddesi adam bana her turlu hakareti yapiyo ediyo..
Bu kadin gelmis bana diyor ki evde suslen guzel giy diyor..
Ya adamin bana saygisi yok bu kadin hala ..duzelir diyo..
Bu kadin gercekten sinirlerimi bozuyor..
Yani demek istedigim kimseyle iliski kuramiyorum..
Herkes beni sevmiyor insanlarla nasil anlasabilirim??
Insanlara ne kadr iyi davranirsam davranayim sonunda hep ben kotu oluyorum..
Kimseye iki yuzlu davranamiyorum ..
Seviyorsam seviyorum sevmiyorsam bagimi kesiyorum..
Hic sevmedigim insana seviyomus gibi yapamiyorum..
Bu yuzden insanlarla anlasamiyorum..
Bu yuzden olmek bile istiyorum kimse beni sevmiyor diye:KK43:
COK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN ..
not;arkadaslar sizden ricam zeki arkadaslarim bu arkadaslara karsi nasil davranayim??
Insanlara karsi nasil olayim??
Bir insanin iyi mi kotu mu oldugunu nasil anlarim..
Insanlarla nasil bir mesafede olmali yim??
Nolursunuz kirmadan bana sadece bu konularda bilgi verir misiniz??

Öncelikle hiç birseyini arkadaşım dediğin insanlara anlatma bence ve tanıdık kimseden iş isteme çünkü bazı insanlar ayakları üstünde duran kadını istemezler bosaniyormusun üzgünüm ama toplumun genel bakışı var malesef gereksiz bir düşünce

Şeytana uy, numaranı degiştir. Kimseylede muhattap olma. Benımde arkadaşım yok ve arkamdan kim kuyumu kazıyor acaba diye düşünmüyorum. Beynim yorulmuyor en azından.

Sırrını verme amaçlıdır ya anlatayım da rahatlayayım yada boş bogazilik herkese herşeyi anlatılmaz gerekde yok sen kendin dayanamamış her önüne gelene ne varsa anlatıyor sonra acaba o kişi de başkalarına anlatıyor mu diye yanıp tutuyorsun. Öncelikle bir silkelen kendine gel seni gören kimse senin nekadar kullanmaya müsait biri sanmasınlar kendine saygın olsun seçici ol yeter herkesi dostum sanma dostunda dostu vardır bunu unutma

İki kişinin bildiği sır değildir demişler. Sen sen ol, özel hayatın ile ilgili yaşadıklarını kimseye anlatma. Yıllardır görüştüğün, kardeşim diyebileceğin biri olsa, dertleşebilirsin ama yokmuş. Bırak insanların peşinden koşmayı. Seninle görüşmek isteyen, arar sorar zaten.

Öncelikle hiç birseyini arkadaşım dediğin insanlara anlatma bence ve tanıdık kimseden iş isteme çünkü bazı insanlar ayakları üstünde duran kadını istemezler bosaniyormusun üzgünüm ama toplumun genel bakışı var malesef gereksiz bir düşünce
Evet bosaniyorum..
Bu kadinda bence ondan istemiyor..
Benim gayretli olmami tek basima guclu olmami istemiyor kimse:KK43:

İki kişinin bildiği sır değildir demişler. Sen sen ol, özel hayatın ile ilgili yaşadıklarını kimseye anlatma. Yıllardır görüştüğün, kardeşim diyebileceğin biri olsa, dertleşebilirsin ama yokmuş. Bırak insanların peşinden koşmayı. Seninle görüşmek isteyen, arar sorar zaten.
Cogu zamn anlatmicam diyorum..
Bide bakiyorum anlatmisim..
Bu huyumdan nefret ediyorum kendime cok kiziyorum..
InsAllah degisirim de kimseye bisey anlatmam...

Sırrını verme amaçlıdır ya anlatayım da rahatlayayım yada boş bogazilik herkese herşeyi anlatılmaz gerekde yok sen kendin dayanamamış her önüne gelene ne varsa anlatıyor sonra acaba o kişi de başkalarına anlatıyor mu diye yanıp tutuyorsun. Öncelikle bir silkelen kendine gel seni gören kimse senin nekadar kullanmaya müsait biri sanmasınlar kendine saygın olsun seçici ol yeter herkesi dostum sanma dostunda dostu vardır bunu unutma
Aynen oyle sirrimi anlattikca insanlar daha az saygi gosteriyor ne kadr mesafe o kadr iyi aslinda ama bi berecebilsem..

Bu sibel dedigim arkadas iste derdimi anlatmayinca sanki arkadaslik yapmak istemiyomus gibi..
Onceden anlatiyodum sonra anlatmadim..
Buda kendini cekti..
Bende cektim..
Haliyle numarasini sildim ..

Şeytana uy, numaranı degiştir. Kimseylede muhattap olma. Benımde arkadaşım yok ve arkamdan kim kuyumu kazıyor acaba diye düşünmüyorum. Beynim yorulmuyor en azından.
Numarami degistirecem zaten..
Senin arkadasin yok ya..
Sikilmiyor musun ne bileyim uzulmuyor musun arkadasim yok diye..

Sanki bana arkadaşlarınıza sürekli sorun anlatıyorsunuz gibi geliyor. Yani nasılsından sonra sürekli bir sorun problem havası var. Açıkçası ben çok sorunları olup bunu sürekli anlatan insanlardan uzak duruyorum. Sorunlardan bahsetmeyin normal muhabbetler edin belki düzelir

Sanki bana arkadaşlarınıza sürekli sorun anlatıyorsunuz gibi geliyor. Yani nasılsından sonra sürekli bir sorun problem havası var. Açıkçası ben çok sorunları olup bunu sürekli anlatan insanlardan uzak duruyorum. Sorunlardan bahsetmeyin normal muhabbetler edin belki düzelir
Hayir ya surekli sorun anlatmiyorum..
Yani bazen gercekten etrafimda beni dusunen seven insanlarin oldugunu hatirlamak bilmek istiyorum hepsi bu..
Ama maalesef gercek dost arkadasi bulamadim..
Belkide yok..
Benim istedigim deger verdigini biomek karsimdakinin ..
Yoksa hep dert anlatayim oda dinlesin modunda degilim..

Merhaba arkadaşlar
Konu basligindan da anlasildigi uzere, derdim buyuk..cok derdim var ama bundan baslamak istiyorum..
Benim es musveddesi ve ailem ilgili cok sikintilarim var..benim size sormak istedigim benim cok sevdigim bir arkadasim vardi herseyimi anlattigim..beraber okuduk 3 yil..birde bizim ortak arkadasimiz var adi sibel.. bu sibel benim arkadasim ayseyle cok samimi..
Ben bu sibelle yollari ayirdim..
Ozel hayatimi surekli merak etmesinden..
Bazi sebeplerden dolayi..
Neyse bu sibelle ayse hala gorusuyorlar..
Ben ayseye bisey soyledim..
Bir nevi sir gibi .kimseye soyleme dedim..
Bu ayse arkadasim yine gitmis bu sibele soylemis..
Simdi benim bu ayseye karsi guvenim azaldi..acaba benim anlattigim herseyi gidip bu sibele anlatiyor mu diye hep bir suphe var icimde..
Enson nisan ayinda konustuk..birde surekli ben mesaj atmakdan yoruldum..
Surekli ven mesaj atiyorum..
O nadiren atiyor..insanlarin pesinde kosmakdan yoruldum niye hep ben mesaj atiyorumbiraz da onlar atsa sevildigimi bilsem..
Ne o bana mesaj atti ne de ben ona..
Cok zoruma gidiyor arkadaslar beni bu halde yalniz birakmasi..
Yani insan hic mi merak etmez nasilsin demz..
Baska arkadaslarimda var ..
Benim soyle kotu huyum var hemen herkese inanip herseyimi anlatiyorum ..
Bu aptalligimdan nefret ediyorum..
Yine bir arkadas..
Nasilsin falan ona da anlattim es musveddesi ile ilgili sorunlari cok uzildum faln dedi bu sadece..
Uzulen adam hic mi aramaz arada insan arar napiyon arkadasim nasilsn der..
Bazen mesaj atiyorum nasilsin diye ona bile tenezzul edip te cevap yazmiyor..
Cuma mesaji atiyor o kadr..
Yani ben bu arkadaslara karsi nasil bir yol izlemeliyim ?
Gecekten bunlar beni seviyor mu ?
O kadr biktim ki iki yuzlu insanlardan..
Bazen seytan diyoki degistir numarani kurtul hepsinden..
Insanlari anlayamiyorum hep inaniyorum ..
Yuzume gulupte arkamdan kuyumu kazmalarindan yoruldum..
Kimin iyi kimin kotu oldugunu anlayamiyorum artik..
Uzuluyorum kendimi cok kotu bir insan olarak gormeye basladim artik..
Kimse beni sevmiyor diye..
Bazen diyorum katillerin bile seveni var ben onlardan daha mi kotuyum diyorum??
Kendimi cok degersiz hissediyorum..
Bir tane tanidik bir bayan vardi burda bana cok iyi davraniyordu..
Iste seni kizim gibi goruyorum falan..
Hergun ariyodu napiyon diye..
Ama ben bu ablanin durust olduguna inanmadm sanki beni napiyo diye merak icin ariyo gibiydi ..
Ozel hayatimi merak icin..
Bu kadindan yardim istedim is yerinde..
Esi is yerinin muduru..
Iste alinmiyormus da vesair de..
Hem bana kizim gibi seviyorum soyle boyle diyor hemde bana is yerinde temizlikci eleman olarak bile is vermiyor.
Szice bir patron is yerine temizlikci alma yetkisine sahip degil mi??
Alamiyorsa nasil patron..
Yani kadin bana iki yuzluluk yapiyo..
Bu kadindanda uzaklastim..
Es musveddesi adam bana her turlu hakareti yapiyo ediyo..
Bu kadin gelmis bana diyor ki evde suslen guzel giy diyor..
Ya adamin bana saygisi yok bu kadin hala ..duzelir diyo..
Bu kadin gercekten sinirlerimi bozuyor..
Yani demek istedigim kimseyle iliski kuramiyorum..
Herkes beni sevmiyor insanlarla nasil anlasabilirim??
Insanlara ne kadr iyi davranirsam davranayim sonunda hep ben kotu oluyorum..
Kimseye iki yuzlu davranamiyorum ..
Seviyorsam seviyorum sevmiyorsam bagimi kesiyorum..
Hic sevmedigim insana seviyomus gibi yapamiyorum..
Bu yuzden insanlarla anlasamiyorum..
Bu yuzden olmek bile istiyorum kimse beni sevmiyor diye:KK43:
COK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN ..
not;arkadaslar sizden ricam zeki arkadaslarim bu arkadaslara karsi nasil davranayim??
Insanlara karsi nasil olayim??
Bir insanin iyi mi kotu mu oldugunu nasil anlarim..
Insanlarla nasil bir mesafede olmali yim??
Nolursunuz kirmadan bana sadece bu konularda bilgi verir misiniz??
Arkadaslar bana fikir verir misiniz??

Kimseni bilmesini istemediğiniz şeyleri arkadaş/akraba kim olursa olsun anlatmayın. İlla ki bir şekilde o kişide 'bak kimseye söyleme' diye anlatabilir.
Eşinizle olan problemlerinizi de anlatmayın bence kimsenin karışmasına gerek yok. İnsanlar başkasının derdine kendi derdiymiş gibi üzülmüyor malesef.
Destanlar gibi mesaj atıp karsiliginda hmm cnm ck üzldm yha gibisinden cevap gelebiliyor...(yaşandı)

Yaş ilerledikçe insanların samimiyeti kayboluyor tamamen çıkar ilişkisine dönüyor. (İstisnalar hariç)
O yüzden yeni başlangıç yapın, kimsenin üzerine düşmenize gerek yok. Görüşmek isteyen insan zaten kendisi adım atıyor. Boşverin kafanıza takmaya değmez :KK16:

Mesajınız çelişkili geldi. Bir arkadaşınıza dertlerimi anlattım beni neden merak Edip aramıyor diye kızıyorsunuz, ötekine benim dertlerimi merak ediyor anlatmıyorum diye kendini geri çekti diye kızıyorsunuz. Ayrıca her insanın kendine göre sorunları var. Bazen insanlara başkalarının sorunlarını dinlemek zor gelir, bunalır.

İşe girme konusunda kadının eşi belki karısını önemsemiyor, ters biri belki kocasıyla bu tarz konularda muhatap olmak onun işlerine karışmak istemiyor. Kimsenin evinin içini bilemeyiz. Boşuna kendinizi doldurmayın.

Kimseni bilmesini istemediğiniz şeyleri arkadaş/akraba kim olursa olsun anlatmayın. İlla ki bir şekilde o kişide 'bak kimseye söyleme' diye anlatabilir.
Eşinizle olan problemlerinizi de anlatmayın bence kimsenin karışmasına gerek yok. İnsanlar başkasının derdine kendi derdiymiş gibi üzülmüyor malesef.
Destanlar gibi mesaj atıp karsiliginda hmm cnm ck üzldm yha gibisinden cevap gelebiliyor...(yaşandı)
Aynen oyle ..
Bakiyorumda saatlerce derdimi anlattigim arkadas sirf gururundan ben ona mesaj atmiyom diye bayram mesaji dahi atmadi..
Simdi bu arkadas gercek dost mu,,

Back