Covidli eşimin içinden canavar çıktı :/

Aslında sizi üzen 2 gündür aşırı yorulmanız. Yorgunluğunuz patlama noktanız olmuş..

Birbirinize atar yapmayı bırakıp empati yapmalısınız..

Bir de gerçekten ilgilenmeyen bilmiyor.İnsanlar hep hasta açısından düşünüyor,halbuki o kadar emek veren kişi de bir teşekkürü hak ediyor.
Annem,babam hasta olduğunda alışveriş,yemek için tüm gün koşturdu,günün sonunda elimizde bir sürü poşetle dışarı çıktığımızda durup ağladı yorgunluktan.Biz hasta ile empati yapıyoruz,ama hem hastayı düşünen hem de onun için yorulan insanlara da acımasız olmamak gerek.İki taraf da empati yapmalı.

yemin ederim bi an başlığı okuyunca kocam üye oldu ve benden söz ediyor sandım.

hastayken olur öyle üzülmeyin.

Ben eşlerin ayrı karantinaya girmesini de anlamıyorum. Ayrı odada takılırım ama onu yalnız da bırakma.
Eşiniz size kırılmış bence ki ben olsam ben de kırılır tepki verirdim sanırım. Orda hasta ve yalnız adama çay keyfimi bölme diyorsunuz. Değer vermemek gibi geliyor insana.

Bir de gerçekten ilgilenmeyen bilmiyor.İnsanlar hep hasta açısından düşünüyor,halbuki o kadar emek veren kişi de bir teşekkürü hak ediyor.
Annem,babam hasta olduğunda alışveriş,yemek için tüm gün koşturdu,günün sonunda elimizde bir sürü poşetle dışarı çıktığımızda durup ağladı yorgunluktan.Biz hasta ile empati yapıyoruz,ama hem hastayı düşünen hem de onun için yorulan insanlara da acımasız olmamak gerek.İki taraf da empati yapmalı.
'' Hasta bakacağına hasta ol yat. '' sözü boş yere söylenmemiş.

Tamam gitti gitsin ,bulaş olmasın diye amenna ama konu sahibi bir telefon alacak,eve gidiyor 7de,yemegini yiyor,çayını içiyor 2 saat,sonra almaya meylediyor.
Alamıyor. Belki adamın evde canı sıkılıyor,telefondan internete girecek oyalanacak,müzik dinleyecek,oyun oynayacak vs. Bu devirde hepimiz telefona yapişık gibiyiz. Ben covidken,kulaklığı takıp sevdiğim sanatçıların konserlerini dinleyerek birde oyun oynayarak vakit geçirdim mesela. En çok kafami o şekilde dağıtıp,hastalik psikolojisinden cıkıyordum.
Aslında şöyle bir durum var. Hastayken ve covid olduğunun farkında değilken evle temasla bulaş olası ama covid olup temassız eve gelip yatarsa bulaş çok minimal. Benim ailem covid olduğunda ben daha evli değilken izin alıp aileme bakmaya gitmiştim ki durumları iyiydi kötü değildi. Yanlarında olmak istedim bana kapıyı açmadılar kendim açtım girdim vsvs. Hepsini ayrı odalara yerleştirip yardımcı oldum kapmadım evime işime döndüm. ailem sonra tekrar covid oldu kalmaya değil ama görmeye gidip (çorba yapıp götürdüm) geri döndüm bana kalsa kalırdım ama olası durumda eşime bulaşmasını istemedikleri için evden kovdular beni😬
Ben gerçekten korunma ile bulaşmayacağını biliyorum, çok korunup alan kişilerde muhakkak sistem açığı vardır o yüzden ben eşimin beni bırakmasını asla asla kabul etmez çok ciddi olay çıkarırdım. Telefon mevzusuna girmedim bile🤣

Tamam da online alisveris denen sey 2 dk sürüyor. Bi alisveris yapacaksiniz on kere ertelemissiniz. Adam da sıkılıyor telefon alinsin gelsin istior demek ki. Sinirlenmekte hakli yani. Dur musait olunca bakicam ne demek, bu devirde alisveris saniyelik is

Aslında sizi üzen 2 gündür aşırı yorulmanız. Yorgunluğunuz patlama noktanız olmuş..

Birbirinize atar yapmayı bırakıp empati yapmalısınız..
Bi kocaya bi anneye kosturacagina o da karantinaya girip evde esine baksin o zamn. Insan esini yaninda ister boyle bi durumda Kosa kosa annesine gitmis. Yemrk getirmek yetiyor mu, kemikleri agriyor atesli vs olsa kalkip bi suyunu bitki cayini nasil alacak adam yazik degil mi

Arpası fazla gelmiş derler bizde,fazla pohpohlamayin fabrika ayarlarına döner yakinda

Eşinize çok geçmiş olsun, sanırım yeni evlisiniz ve eşinizin evlendikten sonra yakalandığı ilk hastalık.
Zamanla şerbetlenirsiniz, erkekler sadece burunları bile aksa bebek gibi ilgi beklerler, çağırdığında 1 saniye geç gidin son nefesini veriyormuş gibi "ben ölüyorum sen bana bakmıyorsun" tribi yaparlar, parmaklarına kıymık batsa kollarını komple sarıp 1 ay havada gezdirirler.

Normal yani alışırsınız, her daim eşinizin burnunu silmek için cebinizde mendil, elinizde su, çorba, ateş ölçer, ağrı kesici/ateş düşürücü olmalı, saniyede 1 canım kocam bir tanecik kocam ayyy hasta olmuş kocam diyen bant kaydı bulundurmayı, bir hapşırmayla yatak döşek yattığında kapısında nöbet tutmayı öğrenmelisiniz😬

Merhabalar,

Eşim önceki gün covid oldu, görevde olduğu İçin temasımız yoktu. Ben annemlere geçtim, işe gidip geliyorum o evde.

Biraz uzun olacak ama iki gündür yaşadıklarımı yazmak istiyorum. Ben sabah erkenden ona alışveriş yaptım, yemek götürdüm, dışarıdaki işlerini hallettim. Tabiri caizse kendimi parçaladım bir yandan da aşırı yoğun işime gittim.

Her neyse akşam 19.00 da eve gittim annem yemek koydu, yedim. O ara eşim mesaj attı telefon alınacaktı ona telefonu bozuldu yedek kullanıyor. Alır mısın diye. Benim kartımdan alacaktık. Müsait olunca bakayım canım yazdım. Çay içtik vs saat 21.00 de teli almak İçin nete girdim. Hata verip durdu sistem bende kartın görüntüsünü attım hayatım sen alır mısın diye. O da denedi olmadı bir saat sonra deneyelim dedi tamam dedim. Önceki gün 2 saat uyumuştum gözlerim kapanırken onu bekledim. Bir saat sonra denedik yine olmadı. Sabah uyanınca ilk iş alır mısın ddi tamam dedim. Meyse yattım. Sabah 9 gibi mesaj attım nasılsın canım diye iyiyim telefonu aldın mı dedi. Kahvaltı yapıyorum yarım saate alacağım dedim. O anda patladı.

Beni geciktirmenden bıktım, oyalayıp duruyorsun vs vs. Bana 5 dk ayıramayan birine daha da birşey demem falan saydırdı durdu. Hasta diye yükselmeden konuştum ama oturup ağladım. Ciddi manada dün koşturmaktan mahvoldum yaptığını sindiremiyorum.

Az önce de yemek götürdüm, kapıdan konuştuk bana gün içinde ararsan bakamayabilirim haberin olsun diyor. Tamam dedim ayrıldım. Sonra trip mi attın sen bana bağırarak aradı dedim yeter Ya iyice celallendi yok ben anneme fe dedim uyuyorum falan diye. Derdim tele bakamaması değil ki sanki yabancıyla konuşuyor ararsan bakamam falan.

Resmen beni mahvetti 2 günde. Yorum destek vs vs beklerim kızlar. İyi günler
Iki çıtkırıldım bir araya gelmişsiniz:işsiz:canavar diyince bir şey sandım

Yorumların bazılarını hayretle okudum. Benim kendime ait bir işim var, yani negatifim ve işimin başında olmam gerekiyor. Evde muhtemel ki yorum yapan bazı üyeler gibi duramıyorum. Bende isterdim zira günde 3 kez yemek götürüp ordan oraya sürüneceğime eşimin yanında olmayı prenses prenses takılmayı. Çok acımazsınız, çok kötüsünüz.

Başlık sanırım tepkilerin sebebi, canavar tabi fazla bir tabir olmuş :KK70:

Ama cidden aşırı nazlı, saat başı arıyorum işte kafamı kaldıramıyorum hala bana 5 dk ayıramayan biriyle işim olmaz diyor. Demek ki ben alınganım siz çok mükemmel eşlersiniz. Bravo

Yorumların bazılarını hayretle okudum. Benim kendime ait bir işim var, yani negatifim ve işimin başında olmam gerekiyor. Evde muhtemel ki yorum yapan bazı üyeler gibi duramıyorum. Bende isterdim zira günde 3 kez yemek götürüp ordan oraya sürüneceğime eşimin yanında olmayı prenses prenses takılmayı. Çok acımazsınız, çok kötüsünüz.
Hayırdır bacım noldu, konu sonuna övün pohpohlayın beni diye yazsaydın keşke.
Bilemeden fikir belirttik, gaz verirdik halbuki.

İnternet üzerinden alınacak bir telefon için neden bekletiyorsuznuz ki eşinizi, yemeğinizi yerken bir taraftan da gayet alışverişi yapabilirdiniz, bekletme geciktirme olayına ben uyuz olurum biraz tez canlıyımdır eşiniz de öyle demek ki adama batmış yani oyalamanız. Hasta psikolojisi çok farklı hele covid ise bu insan daha evhamlı oluyor, daha çok ilgi alaka bekliyor, bu sadece erkekler kocalar için geçerli değil bizler de aynı ilgi alakayı eşten görmek istiyoruz, neden adamın büyütmeye değmeyecek tribi iki günde sizi bunalttı ki, adam bir şey yapmamış. Ayrıca bana da evden gitmeniz bir acayip geldi kusura bakmayın, eşiniz izole olurdu siz de maske ile evde dururdunuz yanı başında, belki buna içerledi başka türlü çıkarıyor kırgınlığını bilemezsiniz

Yo çalışıyorum kendi işiniz kendi paranız durmanız daha rahat aslında ay 3 kez yemek de götürün 33 kez sıcak bişeyler de götürün kötü olan niye biz olduk ki eşiniz yahu hasta olan kocanız hani hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diyoruz ya ..
Premses olan sizsiniz bence bu kadarına söylendiğinize göre adam inşallah yatalak falan kalmaz kapıya koyuverirsiniz

Hayırdır bacım noldu, konu sonuna övün pohpohlayın beni diye yazsaydın keşke.
Bilemeden fikir belirttik, gaz verirdik halbuki.
Yo çalışıyorum kendi işiniz kendi paranız durmanız daha rahat aslında ay 3 kez yemek de götürün 33 kez sıcak bişeyler de götürün kötü olan niye biz olduk ki eşiniz yahu hasta olan kocanız hani hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diyoruz ya ..
Premses olan sizsiniz bence bu kadarına söylendiğinize göre adam inşallah yatalak falan kalmaz kapıya koyuverirsiniz
Aynen, öyle yaparım. Kötü enerjini benden uzak tut

Ohooo benm eşim nelere patlıyor. Ara ara olur böyle şeyler. Hasta yani idare ediverin

Başlık sanırım tepkilerin sebebi, canavar tabi fazla bir tabir olmuş :KK70:

Ama cidden aşırı nazlı, saat başı arıyorum işte kafamı kaldıramıyorum hala bana 5 dk ayıramayan biriyle işim olmaz diyor. Demek ki ben alınganım siz çok mükemmel eşlersiniz. Bravo
Yani alıngansın, bunun için durmadan ağlıyorsan, gerçek bir sorun olunca ne yapacaksın acaba?Gene sadece kendisinin çalıştığını sanan birisi çıktı, burda çalışmayanlar kadar ,çalışan bir suru kadin var

X