- 3 Ekim 2012
- 145
- 26
- 98
- Konu Sahibi aysekartal
-
Doktorunuz peki covid kaynakli olabilecegini soyledimi size.bu ara herkesten duyuyorum covidden kaynakli halsizlik yorgunluk sizde de öyle olabilirmi?Merhaba arkadaşlar, covid geçirdikten sonra nörolojik sıkıntılar yaşayan var mı aranızda ya da çevrenizde. Ben covid geçirdikten bir buçuk ay sonra baş ağrısı ve ayak uyuşması yaşamaya başladım. Covid iken tat ve koku kaybı yaşadım halen tam olarak gelmedi.Doktora gittim kan tahlillerimi yaptırdım, tomografi de çektirdim bir sıkıntı çıkmadı. Bunların covid den kaynaklandığını düşünmeye başladım artık.
Evet oda olabilir dedi ilaç verdi geçmezse 1 ay sonra gel detaylı araştırırız dedi.Doktorunuz peki covid kaynakli olabilecegini soyledimi size.bu ara herkesten duyuyorum covidden kaynakli halsizlik yorgunluk sizde de öyle olabilirmi?
Bende ocak başında geçirmiştim. İnanın covidi o kadar hafif atlattım ki sadece tat ve koku kaybı oldu. Ama sonrası beni gerçekten çok yordu. Artık kafama takmamaya oluruna bırakmaya başladım.Ocak ayında geçirdik bizde. Bende ciddi derecede eskisi gibi olmadığımı hissediyorum. Çabuk yorulma, halsizlik, baş ağrıları, ellerimde uyuşmalar oluyor benimde testlerde birşey çıkmadı. Fiziksel ve mental sağlığım etkilendi. Ben birde abimi kaybettim kovidden psikolojik olarakta çok yara aldım. Düzelemiyorum
Doktorunuz peki covid kaynakli olabilecegini soyledimi size.bu ara herkesten duyuyorum covidden kaynakli halsizlik yorgunluk sizde de öyle olabilirmi?
Benimde ayaklarımda hem ağrı hem uyuşma oluyor ama ben bunların covid den kaynaklı olduğunu düşünüyorum öncesinde ne ayak ağrısı nede baş ağrım olurdu. Görüşütüğüm iki doktorda covid sonrasında bunların yaşanabileceğini söyledi.Eşimde Eylül ayında kovit oldu ayakları ağrıyor kalbi sıkışıyor doktora gitti ama bişey yok dediler birde nörolojiye gondercem ben arkasından iteklemezsem gitmez çünkü
Benimde ayaklarımda hem ağrı hem uyuşma oluyor ama ben bunların covid den kaynaklı olduğunu düşünüyorum öncesinde ne ayak ağrısı nede baş ağrım olurdu. Görüşütüğüm iki doktorda covid sonrasında bunların yaşanabileceğini söyledi.
Çok teşekkürler araştırayım en kısa zaman da gideyimBazı hastanelerde uzun covid takip poliklinikleri açıldı. Sizin derdinize ancak onlar çare olur.
Çok ilginçmiş gerçekten ilk defa duydum çok farklı yan etkileri oluyor malesefÇok acaip yan etkileri olabiliyorİş arkadaşım 38 yaşında bir adam, 1 haftadır bahar alerjisi yaşıyormuş, eskiden yediği tüm meyvelere birden alerji geliştirmiş ilk kez bu yıl yaşamış. Adam 38. yılda alerji sahibi oldum dedi
18 ay mıBen 18aydır koku alamıyorum çok kötü durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?