• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

COVİD SONRASI

Merhaba arkadaşlar, covid geçirdikten sonra nörolojik sıkıntılar yaşayan var mı aranızda ya da çevrenizde. Ben covid geçirdikten bir buçuk ay sonra baş ağrısı ve ayak uyuşması yaşamaya başladım. Covid iken tat ve koku kaybı yaşadım halen tam olarak gelmedi.Doktora gittim kan tahlillerimi yaptırdım, tomografi de çektirdim bir sıkıntı çıkmadı. Bunların covid den kaynaklandığını düşünmeye başladım artık.
1 ay önce hafif geçirdim. 3 doz Biontech aşılıydım. Birkaç hafta önce sağ kürek kemiğimde ağrı ve sağ el yüzük ve küçük parmaklarda uyuşma başladı. MR çekildi, sonucunu bekliyorum. Ulnar sinir sıkışması gibi görünüyor denildi. Sporda zorlanma sonrası oldu diye düşünüyordum ama zamanlamayı düşününce belki de Covid'dendir. Bakalım doktorum ne diyecek.

Şimdi burada da okudum, uyuşma problemi yaşayan çokmuş.

Hangi hastaneler acaba benim eşim de hiç düzelemiyor. Sürekli ateşleniyor. Crp yükseliyor. Bu dediğiniz hasretler nasıl

Siz hangi şehirdesiniz. Ankara Tıp'ta olduğunu biliyorum mesela. İstanbul'da da vardır mutlaka ama google'dan bakmak lazım. COVID-19 Uzun Süreli İzlem diye ararsanız çıkar.

Konu eskimiş lakin bende Şubat ayında covit oldum sadece öksürük olmuştu.Sonrasinda eski halimden eser kalmadı.Bir merdiven çıkıyorum nefes nefese kalıyorum hatta bir keresinde kızımı kucağımda taşırken bayılacak gibi olmuştum, gözüm karardı düştüm.Doktora gideceğim bu hafta eski enerjim kalmadı daha yirmili yaşlardaym üzülüyorum.

Merhaba arkadaşlar, covid geçirdikten sonra nörolojik sıkıntılar yaşayan var mı aranızda ya da çevrenizde. Ben covid geçirdikten bir buçuk ay sonra baş ağrısı ve ayak uyuşması yaşamaya başladım. Covid iken tat ve koku kaybı yaşadım halen tam olarak gelmedi.Doktora gittim kan tahlillerimi yaptırdım, tomografi de çektirdim bir sıkıntı çıkmadı. Bunların covid den kaynaklandığını düşünmeye başladım artık.
Covid olduğunuzda verdikleri ilacı kullandınız mı? Sıtma ilacıydı galiba

Aşı henüz çıkmamışken covid geçirdim daha sonra kalp krizi geçirdim covid yüzünden şimdi iki merdiven çıkınca yere çöküyorum 20 li yaşlardayım

Biz covid olmadık çevremde ailemde yakalanan olmadı çok şükür. Burda duyunca baya şaşırdım demek ki kalıcı yan etkileri de varmış ne kötü bir hastalıkmış inşallah yakında onlarda geçer. Ben ikinci doz aşıyı olduğumda çok ağır geçirmiştim hayatımda yaşadığım en kötü günlerdi. Ateşim 39 oldu aşırı halsizlik vs yaşadım. Aşının etkileri bile bünyeyle alakalı demek ki ailemde kimse benim gibi olmamıştı. Aşıdan üç dört gün sonra bile 5 kat merdiven çıkarken üç kere dinlenerek çıkıyordum nefesim kesiliyor gibi olup bacaklarımın güçsüz olduğunu hissediyordum bir hafta içinde geçmişti o yüzden sizi anlayabiliyorum

Back