- Konu Sahibi aysekartal
Youtube videosu var herkese çok faydası olmuş. Ona bir bakın isterseniz.Ben 18aydır koku alamıyorum çok kötü durumdayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Youtube videosu var herkese çok faydası olmuş. Ona bir bakın isterseniz.Ben 18aydır koku alamıyorum çok kötü durumdayım.
Çok ilginçmiş gerçekten ilk defa duydum çok farklı yan etkileri oluyor malesef
Eşim 2 kez covid geçirdi, ikisinde de ciğerlerine indi. Öksürüğü hiç geçmedi, en ufak soğukta bile hemen öksürüyor. Unutkanlık + bazı vücut bölgelerinde ara ara uyuşma oluyor. Ben de ise unutkanlık + baş ağrısıMerhaba arkadaşlar, covid geçirdikten sonra nörolojik sıkıntılar yaşayan var mı aranızda ya da çevrenizde. Ben covid geçirdikten bir buçuk ay sonra baş ağrısı ve ayak uyuşması yaşamaya başladım. Covid iken tat ve koku kaybı yaşadım halen tam olarak gelmedi.Doktora gittim kan tahlillerimi yaptırdım, tomografi de çektirdim bir sıkıntı çıkmadı. Bunların covid den kaynaklandığını düşünmeye başladım artık.
18 ay mi....çok uzun bir süre..bende bir ay sürdüBen 18aydır koku alamıyorum çok kötü durumdayım.
Ben de eski sağlığımda hissetmiyorum sağ kol ağrısı, göğüs bölgemde ara sıra giren baskı/ağırlık tarzı bi his, ayrıca ellerimde uyuşma zaman zaman, biraz yorulsam bacaklarımda çekilme tarzı bir ağrı ve ayaklarımda uyuşma.. bilmiyorum ama bişeyler normal değil gibiMerhaba arkadaşlar, covid geçirdikten sonra nörolojik sıkıntılar yaşayan var mı aranızda ya da çevrenizde. Ben covid geçirdikten bir buçuk ay sonra baş ağrısı ve ayak uyuşması yaşamaya başladım. Covid iken tat ve koku kaybı yaşadım halen tam olarak gelmedi.Doktora gittim kan tahlillerimi yaptırdım, tomografi de çektirdim bir sıkıntı çıkmadı. Bunların covid den kaynaklandığını düşünmeye başladım artık.
Covidin yan etkisini bilmiyorum tabi orası ayri..o dönem 7 aylık hamileydim asisizdim. Şu an asılıyimMerhaba acaba bu yan etkileri yaşayanlar aşılı/aşısız mı?
Covid olduktan yaklaşık 3 ay sonra sağ parmaklarım uyusmaya başladı hala geçmedi..henüz dra gitmedim bebeğim çok küçüktü gideceğim en yakın zamanda...covidle alakası var mı bilmiyorum ama arkadaşımın esindede olmuş.
Ben 2 sinovac bir biontech aşılıyım.Merhaba acaba bu yan etkileri yaşayanlar aşılı/aşısız mı?
Gerçekten öyle zor bir süreç ki fiziksel sıkıntıların yanında insanın psikolojisini de alt üst ediyor.Rabbim hepimize şifa versin.Bende kovid sonrası aşırı saç dökülmeleri oldu bunun için çinko d vit c vit karışık vitamin kullandım yaklaşık 2-2,5qy
Aşırı halsizliğim oluyordu
Ve hızlı yürürsem nefesimin kesilmesi zorlanmalarım bende geçmişte bronşiyal astımda vardı
Ve kovid sonrası aylarca süren
Sağ omuz ve kola vuran ağrılar iltihaplanmalar oldu aylarca krem ilaçlar kullandım
Üzerine dahi yatamıyor ağlayarak yatakta yattım aylarca son zamanlarda biraz takıntı var en ufak üzücü bir olaya aşırı üzülüyor çabuk düşüyorum ağlamaklı oluyorum zor bir durum
Ne yapmaniz gerekirmiş peki?Benimde ayaklarımda hem ağrı hem uyuşma oluyor ama ben bunların covid den kaynaklı olduğunu düşünüyorum öncesinde ne ayak ağrısı nede baş ağrım olurdu. Görüşütüğüm iki doktorda covid sonrasında bunların yaşanabileceğini söyledi.
Basın sağolsun canım çok üzüldüm.kendinizi ihmal etmeyin nörolojik şeyler olabiliyor bazenOcak ayında geçirdik bizde. Bende ciddi derecede eskisi gibi olmadığımı hissediyorum. Çabuk yorulma, halsizlik, baş ağrıları, ellerimde uyuşmalar oluyor benimde testlerde birşey çıkmadı. Fiziksel ve mental sağlığım etkilendi. Ben birde abimi kaybettim kovidden psikolojik olarakta çok yara aldım. Düzelemiyorum
Valla bana ilaç verdi geçmezse bir ay sonra gel detaylı araştırırız dedi doktor.Ne yapmaniz gerekirmiş peki?
Insallah gecer başka biseye gerek kalmadan Rabiim sifa versinValla bana ilaç verdi geçmezse bir ay sonra gel detaylı araştırırız dedi doktor.