COVİD SONRASI

Eşim 2 kez covid geçirdi, ikisinde de ciğerlerine indi. Öksürüğü hiç geçmedi, en ufak soğukta bile hemen öksürüyor. Unutkanlık + bazı vücut bölgelerinde ara ara uyuşma oluyor. Ben de ise unutkanlık + baş ağrısı

Bende kovid sonrası aşırı saç dökülmeleri oldu bunun için çinko d vit c vit karışık vitamin kullandım yaklaşık 2-2,5qy
Aşırı halsizliğim oluyordu
Ve hızlı yürürsem nefesimin kesilmesi zorlanmalarım bende geçmişte bronşiyal astımda vardı
Ve kovid sonrası aylarca süren
Sağ omuz ve kola vuran ağrılar iltihaplanmalar oldu aylarca krem ilaçlar kullandım
Üzerine dahi yatamıyor ağlayarak yatakta yattım aylarca son zamanlarda biraz takıntı var en ufak üzücü bir olaya aşırı üzülüyor çabuk düşüyorum ağlamaklı oluyorum zor bir durum

Covid olduktan yaklaşık 3 ay sonra sağ parmaklarım uyusmaya başladı hala geçmedi..henüz dra gitmedim bebeğim çok küçüktü gideceğim en yakın zamanda...covidle alakası var mı bilmiyorum ama arkadaşımın esindede olmuş.

Covid sonrası başıma o kadar saçma şeyler geldi ki hepsi olabilir. Gebeydim hem de o süreçte. 7 ay oldu hala geçmedi etkileri.

Ben de eski sağlığımda hissetmiyorum sağ kol ağrısı, göğüs bölgemde ara sıra giren baskı/ağırlık tarzı bi his, ayrıca ellerimde uyuşma zaman zaman, biraz yorulsam bacaklarımda çekilme tarzı bir ağrı ve ayaklarımda uyuşma.. bilmiyorum ama bişeyler normal değil gibi

Merhaba acaba bu yan etkileri yaşayanlar aşılı/aşısız mı?

Merhaba acaba bu yan etkileri yaşayanlar aşılı/aşısız mı?
Ben 2 sinovac bir biontech aşılıyım.

Gerçekten öyle zor bir süreç ki fiziksel sıkıntıların yanında insanın psikolojisini de alt üst ediyor.Rabbim hepimize şifa versin.

Ne yapmaniz gerekirmiş peki?

Basın sağolsun canım çok üzüldüm.kendinizi ihmal etmeyin nörolojik şeyler olabiliyor bazen

Alerjik durumlar ( nefesimin tıkanması, sık sık öksürük, ses kısıklığı vs)
Aşırı unutkanlık, beyin sisi oluyormuş korona sonrası. Yorgunluk, halsizlik, terleme uzun süre yaşadım. Kötü kokuları herkesten daha keskin alıyordum. Kan değerlerimin bir çoğu düşmüştü falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…