- 20 Ocak 2010
- 46.012
- 164.214
- 798
- 43
- Konu Sahibi alonedark18
-
Sağol canım iyiyim sükür sıkıntısız atlattım sayılırgecmıs olsun canım hastalandıgını bılmıyordum
sımdı daha ıyı hıssetmene sevındım
Çok kötü inşallah hayırlısıyla atlatırızKusma yok ama sabahları bulantılar oluyor öğürerek uyanıyorum hatta ama kusamıyorum
Benim nisan ayında bi hastalık geçirdim ama korona mıydım değilmiydim bilmiyorum kızlar. Bi sabah şiddetli baş ağrısı ve halsizlik ile uyandım öğlene doğru belimde hafif ağrı vardı akşamına ateş çıktı aşırı bi ateş değildi ama yanaklarım kırmızı olacak ve yatağa yatıracak kadar halsizleştirmişti. Nurofen içip biraz ateşimi baş ağrımı dindirdim fakat ertesi gün boğazımda yumruk gibi bir ağrı bir şişkinlik Yutkunamadım saatlerce gece öksürük başladı tat ve koku gitmedi ama 4 gece sabahlara kadar boğazlarım yırtılana ağlayana kadar öksürdüm gittim sağlık ocağından öksürük şurubu ve ilaç yazdırdım bir de boğaz spreyi. Her gece limonlu ballı zencefilli karabiberli çaylar yaptım. Bol bol portakal yedim süt bal zencefil karışımı yaptım yediklerime dikkat ettim hiç yataktan kalkmadım babam geceleri odamın kapısına gelip benim için üzülüyordu götürelim gel diye ama ben korkuyordum gitmeye. Şimdi diyorum keşke gitseydim yaptırsaydım. Acaba korona mıydım ben çok merak ediyorum.
Bence koronaya çok benziyor..çok geçmiş olsunBenim nisan ayında bi hastalık geçirdim ama korona mıydım değilmiydim bilmiyorum kızlar. Bi sabah şiddetli baş ağrısı ve halsizlik ile uyandım öğlene doğru belimde hafif ağrı vardı akşamına ateş çıktı aşırı bi ateş değildi ama yanaklarım kırmızı olacak ve yatağa yatıracak kadar halsizleştirmişti. Nurofen içip biraz ateşimi baş ağrımı dindirdim fakat ertesi gün boğazımda yumruk gibi bir ağrı bir şişkinlik Yutkunamadım saatlerce gece öksürük başladı tat ve koku gitmedi ama 4 gece sabahlara kadar boğazlarım yırtılana ağlayana kadar öksürdüm gittim sağlık ocağından öksürük şurubu ve ilaç yazdırdım bir de boğaz spreyi. Her gece limonlu ballı zencefilli kikarabiberli çaylar yaptım. Bol bol portakal yedim süt bal zencefil karışımı yaptım yediklerime dikkat ettim hiç yataktan kalkmadım babam geceleri odamın kapısına gelip benim için üzülüyordu götürelim gel diye ama ben korkuyordum gitmeye. Şimdi diyorum keşke gitseydim yaptırsaydım. Acaba korona mıydım ben çok merak ediyorum.
Eczanede var değil mi canım bende alayım pozitif çıktım bugünBulabiliyorsanız kozalak şurubu alın.Annem babam ağır geçiriyorlardı bu şurup sayesinde üç günde toparlandılar.Öksürük boğaz ağrısı falan kalmadı.Arada öksürdükçe kızıma da veririm hemen geçirir.
Hiç bilmiyorum annem kendi yapmıştı.Internet üzerinden tedarik edebilirsiniz.Ayrıca eczaneye de sorabilirsiniz.Eczanede var değil mi canım bende alayım pozitif çıktım bugün
Tamam teşekkür ederimHiç bilmiyorum annem kendi yapmıştı.Internet üzerinden tedarik edebilirsiniz.Ayrıca eczaneye de sorabilirsiniz.
Başka hastalıkları var mıydı bu insanların acaba ? Şu an benim eşim de pozitif ve ben çok korkuyorum üzüntüden 3 kilo verdim 2 gündeBiz geçen gün 35 yaşında 2 çocuklu arkadaşımın eşini, 2 gün önce de 40 yaşında 2 cocuk babasi sağlıklı meslektaşımı kaybettik. Kimse hafife almasın, bana bir şey olmaz , aman zaten herkes yakalanicak vs demesin , kime nasil vuracagi belli değil.
Korkmayın bizde atlattik geçmiş olsun bağışıklığını güçlü tutun bizde tat koku kaybi hafif öksürük dışında bişey olmadı eşinizin kronik hastalığı var miBaşka hastalıkları var mıydı bu insanların acaba ? Şu an benim eşim de pozitif ve ben çok korkuyorum üzüntüden 3 kilo verdim 2 günde
Benimki 10. Gün geldiKızlar bu koku ne zaman geri geliyor? Bazı yerlerde okudum kalıcı olabilir, altı ayı bulabilir falan yazıyor
Hayır bir hastalıgı yokKorkmayın bizde atlattik geçmiş olsun bağışıklığını güçlü tutun bizde tat koku kaybi hafif öksürük dışında bişey olmadı eşinizin kronik hastalığı var mi
Sağolun bu arada cevap içinKorkmayın bizde atlattik geçmiş olsun bağışıklığını güçlü tutun bizde tat koku kaybi hafif öksürük dışında bişey olmadı eşinizin kronik hastalığı var mi
Test yapılmadan ilaç verilmiyor ki e belki covid değil esinizHayır bir hastalıgı yok
Hafif ateş sırt ağrısı ile başladı Öksürük de vardı
Ateşi 2 gün vardı o da hafif bir daha ateşi olmadı
Şimdi öksürük var biraz
İlaçlarını alıyor
Bana test yapılmadı şu an ben de bir şey yok ama panik oldum kendimden de şüphe ediyorum ya varsa diye
Hayır eşim test yaptırdı pozitif çıktıTest yapılmadan ilaç verilmiyor ki e belki covid değil esiniz
Hafif atlatirsiniz inşallah her hastalıkta olduğu gibi bundada moral çok önemli moralinizi yüksek tutun biseycik olmaz insallahHayır eşim test yaptırdı pozitif çıktı
Bana test yapılmadı demek istedim
İnşallahHafif atlatirsiniz inşallah her hastalıkta olduğu gibi bundada moral çok önemli moralinizi yüksek tutun biseycik olmaz insallah
Benim koku alma duyum yavaş yavaş gitmeye başladı canım 2 gündür de yokKoku duygusunu kaybeden arkadaşlar, bir anda tamamen mi koku almadınız, yoksa yavaş yavaş mı duyu kaybı oldu? Eşim pozitif biriyle temas etmiş 4 gün önce. Genel bir belirtiniz yok ama sanki burnumda uyuşma başladı. Bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?