covid i evde atlatanlar....

Bence koronaya çok benziyor..çok geçmiş olsun

Bulabiliyorsanız kozalak şurubu alın.Annem babam ağır geçiriyorlardı bu şurup sayesinde üç günde toparlandılar.Öksürük boğaz ağrısı falan kalmadı.Arada öksürdükçe kızıma da veririm hemen geçirir.

Eczanede var değil mi canım bende alayım pozitif çıktım bugün

Kızlar bu koku ne zaman geri geliyor? Bazı yerlerde okudum kalıcı olabilir, altı ayı bulabilir falan yazıyor

Başka hastalıkları var mıydı bu insanların acaba ? Şu an benim eşim de pozitif ve ben çok korkuyorum üzüntüden 3 kilo verdim 2 günde

Ben geçirmedim
Ama bağışıklığı yüksek tutan yiyecekler ev yapımı yoğurt. kurubaklagiller. Yeşil çay. Ceviz fındık. Yeşil sebze bol roka vb kahvaltıda mutlaka yumurta haşlaması roka peynir bal pekmez (doğal tatlı enerji yapar) ballı süt

Başka hastalıkları var mıydı bu insanların acaba ? Şu an benim eşim de pozitif ve ben çok korkuyorum üzüntüden 3 kilo verdim 2 günde
Korkmayın bizde atlattik geçmiş olsun bağışıklığını güçlü tutun bizde tat koku kaybi hafif öksürük dışında bişey olmadı eşinizin kronik hastalığı var mi

Korkmayın bizde atlattik geçmiş olsun bağışıklığını güçlü tutun bizde tat koku kaybi hafif öksürük dışında bişey olmadı eşinizin kronik hastalığı var mi
Hayır bir hastalıgı yok
Hafif ateş sırt ağrısı ile başladı Öksürük de vardı
Ateşi 2 gün vardı o da hafif bir daha ateşi olmadı
Şimdi öksürük var biraz
İlaçlarını alıyor
Bana test yapılmadı şu an ben de bir şey yok ama panik oldum kendimden de şüphe ediyorum ya varsa diye

Test yapılmadan ilaç verilmiyor ki e belki covid değil esiniz

Koku duygusunu kaybeden arkadaşlar, bir anda tamamen mi koku almadınız, yoksa yavaş yavaş mı duyu kaybı oldu? Eşim pozitif biriyle temas etmiş 4 gün önce. Genel bir belirtiniz yok ama sanki burnumda uyuşma başladı. Bilgi verirseniz sevinirim

Benim koku alma duyum yavaş yavaş gitmeye başladı canım 2 gündür de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…