covid i evde atlatanlar....

Ara ara gidip geldi sonra tamamen gitti

Benim de dün gece ateşim çıkmış ağzımda yara oldu. Şimdi o yara geçti derken çok fena bir mide bulantısı başladı. Acaba mide bulantısı ilk belirtiler arasında olabilir mi? İşe dönüşümlü gidiyoruz yani bir gün ara ile ve gidip gelirken metro-otobus kullanıyorum. Korona olmuş olabilir miyim? Cevaplariniza göre test yaptırmaya gideceğim. Sadece çok fazla mide bulantım var.

Başka hastalıkları var mıydı bu insanların acaba ? Şu an benim eşim de pozitif ve ben çok korkuyorum üzüntüden 3 kilo verdim 2 günde
Yoktu hastalıkları. Anladım ki bu iş sadece yaşa, kronik hastalığa bakmıyor. Millet korkucak kadar kotu hastalik degil biz de olucaz mutlaka vs diyip iyice hafife aldi. Sizin yapacağınız bagisiklik güçlendirici şeyler tüketmeniz, streste bağışıklığı düşürüyor.

Stres aşırı var şu an bende,
Limon mandalina falan tüketiyoruz
Et suyu çorba falan yaptım
Eşim pozitif çıktı onda hafif ateş sırt ağrısı ve öksürük ile başladı
Şu an ateş sırt ağrısı yok ama öksürük devam ediyor
Ben de bir şey yok bana da test yapılmadı
Ben de kendimi dinliyorum o var mı bu var mi diye

Olabilir,ateşiniz de olmuş tedbir amaçlı test yaptırın zaman kaybetmeden bana kalırsa

Bende okulda kaptım sanırım bı ogrencimin babası aile hekimi ilk o pozitif oldu sonra sırayla koca sınıf,iki öğretmen müdür,servis şoförü,yardımcı bayan .hepimiz.diger sınıflarda sicradi ilk belirti üşüme eklem ağrısı ve yüzde renk değişikliği oldu hepimizde aynı belirti.benim sadece iki gün sürdü eklem agrilarim. ateşim yoktu öksürük yoktu.ilac kullanmadım çünkü gebelik düşünüyorum.limonlu su çok içtim.eşim acılı sarimsakli yemkler yaptı hep.bol meyve tükettik başka ek bişey yapmadim. tat koku kaybi olmadı.sadece kloragin kokusunu almadım bugün bitiyo karantinam.tek tavsiyem paniklemeyin korkmayin.birde esim hiç izole etmedi kendini hiç ayrilmadi yanibaşimdan ve ona bulasmadi.cok sukur.mide bulantım oldu.bi yediğimi bı daha yemek istemiyorum.

Kekik cayi ve propolis tavsiye ederim. Ben astim hastasiyim, bana bile çok iyi geliyor bu ikisi

Benim aşıŕı mide bulantım vardı ama doktor gebeliğe yordu ama covid olunca fazlalaştı

Arkadaşlar peki tat ve koku kaybı son aşama mı oluyor acaba
Eşim de şuan koku alamıyorum diyor tat da alamıyor
Benim hiçbir ağrım yok sadece burnum akıyor ve hapşırıyorum arada konuşurken de kuru öksürük var Ve bugun bende de tat ve koku kaybı oldu gercekten sarımsak yiyorum ve hiç koku ve tat yok bende bugun oldu bu
Galiba bende de var 5 gündür evdeyiz zaten
Bunların dışında bir şikayetim yok
Eşim hafif nefes darlığı ateş sırt ağrısı yaşadı

Virüsü kapan arkadaşlar. Nasıl kaptığınızı biliyor musunuz? Çok merak ediyorum. Yani biriyle maskesiz mi görüştünüz, eve gelen misafirden mi? Dışarıda yürürken falan maskeden burnunuzu mu açtınız? Birinin evine misafirliğe mi gittiniz?

Biliyorsunuz her şeyden korkar olduk. Nasıl virüs kaptığını bilmeyen var mı içinizde? Mesela ben iki ay maske ve siperlikle dört sınıfa ders anlattım. Maskemi saatte bir değiştirdim, asla burnumu falan açmadım, kapmadım çok şükür.

Her kurala çok dikkat ettim deyip de virüs kapan var mı acaba? Gerçekten merakla soruyorum. Hamile olduğum için daha dikkat etmem lazım

bizim dairede 10 kişi falan var kapan, içeride çalışırken hiç maske takmadılar, aile görüşmeleri aynen devam etti, dışarıda yemekleri aynen devam etti. Ya da takıyorlar 2 saat, öğle yemeği saatinde hopp 3 kişi biraraya gelip yemek yiyor..mesafe falan yok.Yine ağızda maske konuşurken çene altında...Ben zavallı maske+siperlik kimseye gitmeden, eve kimseyi almadan 2 saatte bir maske değiştirerek işe gittim. Bir tane komşu mesela millete akıl veriyor ne yaparsanız yapın mutlaka kapıcaksınız , evden çıkmadım yine de oldum diye.. e sen çıkmadın 2 çocuğun sürekli dışarda oynuyor eve virus getırdı, millette sanıyor ki bu kadın bak çok dikkat etti yine de oldu. Bana diyor ki çaya gelsene , niye hiç gelmiyorsun?!Bide ay korkmayın korkacak bir şey yokmuş diyor, e benim arkadaşım 35 yaşında ki sağlıklı eşini toprağa verdi , 40 yaşındaki sağlıklı meslektaşım öldü her gün fotografları sayfama düşüyor, sen hafif atlattın diye milleti niye rehavete sürüklüyorsun.

Son düzenleme:
Bi odadan hiç çıkmadım evde bitane tuvalet var ben onu ailem diğerini kullandı yemek vs istediğimde kardeşim maskesini takıp kapıdan verdi diğerlerine bulaştırmadan dikkatli bi şekilde odamda izole olup atlattım şükür

Eşim öğretmen ve okuldan kaptı ve bende ondan malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…