- 26 Mart 2018
- 28.448
- 127.965
- 598
- Konu Sahibi alonedark18
-
Rabbim şifa versin. Ben de de hafif başladı sanki, ya da psikolojik olarak öyle sanıyorumBenim koku alma duyum yavaş yavaş gitmeye başladı canım 2 gündür de yok
Ara ara gidip geldi sonra tamamen gittiKoku duygusunu kaybeden arkadaşlar, bir anda tamamen mi koku almadınız, yoksa yavaş yavaş mı duyu kaybı oldu? Eşim pozitif biriyle temas etmiş 4 gün önce. Genel bir belirtiniz yok ama sanki burnumda uyuşma başladı. Bilgi verirseniz sevinirim
Yoktu hastalıkları. Anladım ki bu iş sadece yaşa, kronik hastalığa bakmıyor. Millet korkucak kadar kotu hastalik degil biz de olucaz mutlaka vs diyip iyice hafife aldi. Sizin yapacağınız bagisiklik güçlendirici şeyler tüketmeniz, streste bağışıklığı düşürüyor.Başka hastalıkları var mıydı bu insanların acaba ? Şu an benim eşim de pozitif ve ben çok korkuyorum üzüntüden 3 kilo verdim 2 günde
Stres aşırı var şu an bende,Yoktu hastalıkları. Anladım ki bu iş sadece yaşa, kronik hastalığa bakmıyor. Millet korkucak kadar kotu hastalik degil biz de olucaz mutlaka vs diyip iyice hafife aldi. Sizin yapacağınız bagisiklik güçlendirici şeyler tüketmeniz, streste bağışıklığı düşürüyor.
Olabilir,ateşiniz de olmuş tedbir amaçlı test yaptırın zaman kaybetmeden bana kalırsaBenim de dün gece ateşim çıkmış ağzımda yara oldu. Şimdi o yara geçti derken çok fena bir mide bulantısı başladı. Acaba mide bulantısı ilk belirtiler arasında olabilir mi? İşe dönüşümlü gidiyoruz yani bir gün ara ile ve gidip gelirken metro-otobus kullanıyorum. Korona olmuş olabilir miyim? Cevaplariniza göre test yaptırmaya gideceğim. Sadece çok fazla mide bulantım var.
Kekik cayi ve propolis tavsiye ederim. Ben astim hastasiyim, bana bile çok iyi geliyor bu ikisiStres aşırı var şu an bende,
Limon mandalina falan tüketiyoruz
Et suyu çorba falan yaptım
Eşim pozitif çıktı onda hafif ateş sırt ağrısı ve öksürük ile başladı
Şu an ateş sırt ağrısı yok ama öksürük devam ediyor
Ben de bir şey yok bana da test yapılmadı
Ben de kendimi dinliyorum o var mı bu var mi diye
Kekik çayı nasıl yapılıyor acaba duydum bunu amaKekik cayi ve propolis tavsiye ederim. Ben astim hastasiyim, bana bile çok iyi geliyor bu ikisi
Canım aktarlarda kekik siyu var daha pratik.ya da dal kekik alıp demlersinKekik çayı nasıl yapılıyor acaba duydum bunu ama
1 tatli kasigi kadar taze dağ kekigini kaynamış 1 kupa suda 5 dk kadar demleyip için. Gunde 1 kupa sadece.Kaynatilmayacak. Yağı, suyu vs olmayacak ve dağ kekiği olucakKekik çayı nasıl yapılıyor acaba duydum bunu ama
8.günde geldi benimKızlar bu koku ne zaman geri geliyor? Bazı yerlerde okudum kalıcı olabilir, altı ayı bulabilir falan yazıyor
Benim aşıŕı mide bulantım vardı ama doktor gebeliğe yordu ama covid olunca fazlalaştıBenim de dün gece ateşim çıkmış ağzımda yara oldu. Şimdi o yara geçti derken çok fena bir mide bulantısı başladı. Acaba mide bulantısı ilk belirtiler arasında olabilir mi? İşe dönüşümlü gidiyoruz yani bir gün ara ile ve gidip gelirken metro-otobus kullanıyorum. Korona olmuş olabilir miyim? Cevaplariniza göre test yaptırmaya gideceğim. Sadece çok fazla mide bulantım var.
Az önce yaptım kekik çayını ben de içiyorum pek Bi acı geldi ama ne yapalım şifa için içeceğiz1 tatli kasigi kadar taze dağ kekigini kaynamış 1 kupa suda 5 dk kadar demleyip için. Gunde 1 kupa sadece.Kaynatilmayacak. Yağı, suyu vs olmayacak ve dağ kekiği olucak
Acı değil aslında. İçine biraz bal koyup deneyin, gerçekten çok faydalıAz önce yaptım kekik çayını ben de içiyorum pek Bi acı geldi ama ne yapalım şifa için içeceğiz
bizim dairede 10 kişi falan var kapan, içeride çalışırken hiç maske takmadılar, aile görüşmeleri aynen devam etti, dışarıda yemekleri aynen devam etti. Ya da takıyorlar 2 saat, öğle yemeği saatinde hopp 3 kişi biraraya gelip yemek yiyor..mesafe falan yok.Yine ağızda maske konuşurken çene altında...Ben zavallı maske+siperlik kimseye gitmeden, eve kimseyi almadan 2 saatte bir maske değiştirerek işe gittim. Bir tane komşu mesela millete akıl veriyor ne yaparsanız yapın mutlaka kapıcaksınız , evden çıkmadım yine de oldum diye.. e sen çıkmadın 2 çocuğun sürekli dışarda oynuyor eve virus getırdı, millette sanıyor ki bu kadın bak çok dikkat etti yine de oldu. Bana diyor ki çaya gelsene , niye hiç gelmiyorsun?!Bide ay korkmayın korkacak bir şey yokmuş diyor, e benim arkadaşım 35 yaşında ki sağlıklı eşini toprağa verdi , 40 yaşındaki sağlıklı meslektaşım öldü her gün fotografları sayfama düşüyor, sen hafif atlattın diye milleti niye rehavete sürüklüyorsun.Virüsü kapan arkadaşlar. Nasıl kaptığınızı biliyor musunuz? Çok merak ediyorum. Yani biriyle maskesiz mi görüştünüz, eve gelen misafirden mi? Dışarıda yürürken falan maskeden burnunuzu mu açtınız? Birinin evine misafirliğe mi gittiniz?
Biliyorsunuz her şeyden korkar olduk. Nasıl virüs kaptığını bilmeyen var mı içinizde? Mesela ben iki ay maske ve siperlikle dört sınıfa ders anlattım. Maskemi saatte bir değiştirdim, asla burnumu falan açmadım, kapmadım çok şükür.
Her kurala çok dikkat ettim deyip de virüs kapan var mı acaba? Gerçekten merakla soruyorum. Hamile olduğum için daha dikkat etmem lazım
Eşim öğretmen ve okuldan kaptı ve bende ondan malesefVirüsü kapan arkadaşlar. Nasıl kaptığınızı biliyor musunuz? Çok merak ediyorum. Yani biriyle maskesiz mi görüştünüz, eve gelen misafirden mi? Dışarıda yürürken falan maskeden burnunuzu mu açtınız? Birinin evine misafirliğe mi gittiniz?
Biliyorsunuz her şeyden korkar olduk. Nasıl virüs kaptığını bilmeyen var mı içinizde? Mesela ben iki ay maske ve siperlikle dört sınıfa ders anlattım. Maskemi saatte bir değiştirdim, asla burnumu falan açmadım, kapmadım çok şükür.
Her kurala çok dikkat ettim deyip de virüs kapan var mı acaba? Gerçekten merakla soruyorum. Hamile olduğum için daha dikkat etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?