MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
- Konu Sahibi alonedark18
-
Yani aslında bunlar sağlam birer belirti ama bazen çok düşününce de psikolojik olarak olabiliyor,bol bol c vitamini alın,kelle paça,sonra meyve sebzeye ağırlık verin,demir kullanıyormuşsunuz zaten d vitamini de alabilirsiniz inşallah birşey yokturHadi ya bende sıcak basıo eşim grip gibi test yaptırmadı çünkü sadece halsizlik ve hafif ateş var 37 falan. doğalgazı cok mu actın diom 40 50 lerde bşy. bugün boğazım gıcıklanıo hafif. Öksürük yok şükür. Vitamin olarak demir şurubu vitamin magnezyum kullanıom. Ay inşallah bşy olmaz ya.
İnşallah ya valla korkmaya da başlıom c vitamini alıoz zaten. Eşim ayrıca d vitamini ilacı falan başladı. Test yaptırmadık aile hekimi suan gerek yok ağır deil belirtileriniz demiş eşime.Yani aslında bunlar sağlam birer belirti ama bazen çok düşününce de psikolojik olarak olabiliyor,bol bol c vitamini alın,kelle paça,sonra meyve sebzeye ağırlık verin,demir kullanıyormuşsunuz zaten d vitamini de alabilirsiniz inşallah birşey yoktur
Evet temaslı olmadığınız sürece yapılmıyor kendiniz özele gidip 250 TL ye yaptırabilirsiniz devlette çok sıra oluyor hasta değilseniz bile hasta olursunuz:))İnşallah ya valla korkmaya da başlıom c vitamini alıoz zaten. Eşim ayrıca d vitamini ilacı falan başladı. Test yaptırmadık aile hekimi suan gerek yok ağır deil belirtileriniz demiş eşime.
Benim esim oldu ilk. Çalışanından gecti hatta test sonucu çıkınca neden bilmiyorum çok güldüm. Eşim turp gibiydi önlem amaçlı yaptırdı. Bu kadar korktuğumuz hastalık bu muydu dedim ben. Sonra benim bogazimda hafif bir gıcık oldu o gece sabaha kadar yutkundum ama ağrı belli belirsiz cok hafif üç dört gün sonra tad alamadigimi farkettim. Halsizlik çok çok az. Arada kol kaslarıma igne batarmış gibi hissediyordum o da cok hafif ama. Eşim hala turp gibineler yaptınız bu süreçte ..ne yediniz içtiniz o an sizi rahatlattı iyi geldi ? evdeki aile bireyleriyle nasıl yaşadınız ? kendinizi nasıl izole ettiniz onlardan ....heleki çocukları olan bir anne ne yaptı ? nasıl onları bırakıp ayrı odada 15 gün durdu ...yemekleri kim yaptı ..hele bide kimseleri yoksa..yanlis bilgi mi bilmiyorum ama ilaç bile vermiyor hastaneler tedavi eden yok gibi şeyler duyuyorum ..bu dogrumu...bu başlıkta bildiğimi bütün etkili şeyleri paylaşalım ..ozelliklede tecrübeli olanlar bu hastalığa yakalananlar ...hepimizin ortak derdi
Benim esim oldu ilk. Çalışanından gecti hatta test sonucu çıkınca neden bilmiyorum çok güldüm. Eşim turp gibiydi önlem amaçlı yaptırdı. Bu kadar korktuğumuz hastalık bu muydu dedim ben. Sonra benim bogazimda hafif bir gıcık oldu o gece sabaha kadar yutkundum ama ağrı belli belirsiz cok hafif üç dört gün sonra tad alamadigimi farkettim. Halsizlik çok çok az. Arada kol kaslarıma igne batarmış gibi hissediyordum o da cok hafif ama. Eşim hala turp gibineler yaptınız bu süreçte ..ne yediniz içtiniz o an sizi rahatlattı iyi geldi ? evdeki aile bireyleriyle nasıl yaşadınız ? kendinizi nasıl izole ettiniz onlardan ....heleki çocukları olan bir anne ne yaptı ? nasıl onları bırakıp ayrı odada 15 gün durdu ...yemekleri kim yaptı ..hele bide kimseleri yoksa..yanlis bilgi mi bilmiyorum ama ilaç bile vermiyor hastaneler tedavi eden yok gibi şeyler duyuyorum ..bu dogrumu...bu başlıkta bildiğimi bütün etkili şeyleri paylaşalım ..ozelliklede tecrübeli olanlar bu hastalığa yakalananlar ...hepimizin ortak derdi
Benimde koku ara ara gidip geliyor ama burnum tıkanık grip miyim ondan mı bilmiyorum.Cunku pozitif biriyle temasim yok sizinde öyle miydi burnum tikaninca koku gidiyor hafif nefes alınca geliyor.Gun aksami ara ara koku gitti geldi
Hayir nefes almada sorun yoktu yani burnum kapali degildi.Benimde koku ara ara gidip geliyor ama burnum tıkanık grip miyim ondan mı bilmiyorum.Cunku pozitif biriyle temasim yok sizinde öyle miydi burnum tikaninca koku gidiyor hafif nefes alınca geliyor.
Bende yeni atlattım sayılır. Çok geçmiş olsun. Bol C ve D vitamini takviyesi alın mümkünse doğal olarak. Meyveden sebzeden.. bol bol dinlenin. En kısa zamanda atlatacaksınızdır.neler yaptınız bu süreçte ..ne yediniz içtiniz o an sizi rahatlattı iyi geldi ? evdeki aile bireyleriyle nasıl yaşadınız ? kendinizi nasıl izole ettiniz onlardan ....heleki çocukları olan bir anne ne yaptı ? nasıl onları bırakıp ayrı odada 15 gün durdu ...yemekleri kim yaptı ..hele bide kimseleri yoksa..yanlis bilgi mi bilmiyorum ama ilaç bile vermiyor hastaneler tedavi eden yok gibi şeyler duyuyorum ..bu dogrumu...bu başlıkta bildiğimi bütün etkili şeyleri paylaşalım ..ozelliklede tecrübeli olanlar bu hastalığa yakalananlar ...hepimizin ortak derdi
O sıcak basması bende de oldu sende kusma var mıYok canım bende sadece yutkununca boğaz acıması ve öksürük var mesela,bide arada bir sıcak basıyor o kadar:)) ağır değil yani,vitaminler iyi oluyor
Limonu sıkıp mı koyuyorsunuz yoksa dilimleyip mi?İki hafta önce babam atlattı bu hafta da eşim pozitif. Eşim geçen hafta birden öksürmeye başlayınca önlem olarak odaları ayırdık. O üşüttüğünü düşünüyordu ama ben önlem olarak C ve D vitamini ile doğal antibiyotik tarifi vardı, ondan hazırlayıp verdim. Babama da çok iyi gelmişti. Bir büyük limon, limon kadar taze zencefili doğruyorum. Bir kabuk tarçın iki diş sarımsakla birlikte bir kavanozda buluşturuyorum. Orta boy bir kavanoz kullandım. Üzerini geçecek kadar da bal ekliyorum. Beş altı saat sonra su bırakmaya başlıyor. Kavanozu çalkalayıp o sudan iki üç yemek kaşığı veriyorum. Herkes evinde hafif atlatır umarım.
gecmıs olsun canım hastalandıgını bılmıyordumİlaç elime geldiginde zaten iyileşmiştim nerdeyse ilk 3 gün vucut ağrsı ve ateş baya zordu ama gene çok çok kötü oldum diyemem 4.günden sonra hep iyiye gittim 5. Gün tat koku kaybı yaşadım bugün onlarda yavaş yavaş geri gelmeye başladı 9. Günümdeyim evde yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruz bol bol mandalin yedik ateşim varken parol plus kullandım ağrıyada ateşede iyi geldişu anda ufak tefek ağrım oluyor ama gayet iyiyim
Merhaba o ilaçlar bazı kişilere ağır gelebilir ama alınması gerekiyor çünkü virüs akciğere inmediyse şanslısınız demektir o ilaçlar da virüsün akciğere inmesini engelliyor. Doktorum söylediBenim en nüyük endişem allah korusun yakalanırsak o ilaçları içmeli miyiz içmemeli miyiz?
Hastanede ölen, ama yer olmadığı için eve gönderilen ve kurtulan o kadar kişi duydum ki
Ya da ilaç alana kadar iyi olan, ilaç yüzünden mide kanaması, ishal vb problemlerle boğuşan insanlae.
Bu ilaçlar alınmalı mı
İlaçla 7 gün, ilaçsız 1 hafta mı yoksa?
Kusma yok ama sabahları bulantılar oluyor öğürerek uyanıyorum hatta ama kusamıyorumO sıcak basması bende de oldu sende kusma var mı
C,d vitaminleri çinko, demir,selenyum alın kelle paça sonra meyve sebzeye ağırlık verin,ben böyle atlatmaya çalışıyorum:)Arkadaslar hamileler nasıl atlatacak doğal olarak ne yapmalıyız bilgisi olan var mı
Dilimleyerek koyuluyorLimonu sıkıp mı koyuyorsunuz yoksa dilimleyip mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?