covid i evde atlatanlar....

Yani aslında bunlar sağlam birer belirti ama bazen çok düşününce de psikolojik olarak olabiliyor,bol bol c vitamini alın,kelle paça,sonra meyve sebzeye ağırlık verin,demir kullanıyormuşsunuz zaten d vitamini de alabilirsiniz inşallah birşey yoktur

İnşallah ya valla korkmaya da başlıom c vitamini alıoz zaten. Eşim ayrıca d vitamini ilacı falan başladı. Test yaptırmadık aile hekimi suan gerek yok ağır deil belirtileriniz demiş eşime.

İnşallah ya valla korkmaya da başlıom c vitamini alıoz zaten. Eşim ayrıca d vitamini ilacı falan başladı. Test yaptırmadık aile hekimi suan gerek yok ağır deil belirtileriniz demiş eşime.
Evet temaslı olmadığınız sürece yapılmıyor kendiniz özele gidip 250 TL ye yaptırabilirsiniz devlette çok sıra oluyor hasta değilseniz bile hasta olursunuz:))
Veya Kızılay da 5 dakikada kan verebilirisiniz antikora bakmak için:))

Benim esim oldu ilk. Çalışanından gecti hatta test sonucu çıkınca neden bilmiyorum çok güldüm. Eşim turp gibiydi önlem amaçlı yaptırdı. Bu kadar korktuğumuz hastalık bu muydu dedim ben. Sonra benim bogazimda hafif bir gıcık oldu o gece sabaha kadar yutkundum ama ağrı belli belirsiz cok hafif üç dört gün sonra tad alamadigimi farkettim. Halsizlik çok çok az. Arada kol kaslarıma igne batarmış gibi hissediyordum o da cok hafif ama. Eşim hala turp gibi . Temizlik te yaptim yemekte çok hafif atlattık biz. Zencefilli balli defne cayi bogazima cok iyi geldi. Limon sarimsak cok tükettik.kemik haşladım.9 yasindaki kizimda nezle gibi atlatti tad ve koku kaybi oldu benim gibi. 7 buçuk yasindaki oğlum arada bir öksür dü. Kendinizi temizlige verirseniz kol ve bacak kaslarınız çok ağrır. Bir defa yaşadım zor yürüyordum akşam. Kendinize iyi bakın. En hafif bir sekilde atlatmanizi dilerim. Geçmiş olsun

Benim esim oldu ilk. Çalışanından gecti hatta test sonucu çıkınca neden bilmiyorum çok güldüm. Eşim turp gibiydi önlem amaçlı yaptırdı. Bu kadar korktuğumuz hastalık bu muydu dedim ben. Sonra benim bogazimda hafif bir gıcık oldu o gece sabaha kadar yutkundum ama ağrı belli belirsiz cok hafif üç dört gün sonra tad alamadigimi farkettim. Halsizlik çok çok az. Arada kol kaslarıma igne batarmış gibi hissediyordum o da cok hafif ama. Eşim hala turp gibi . Temizlik te yaptim yemekte çok hafif atlattık biz. Zencefilli balli defne cayi bogazima cok iyi geldi. Limon sarimsak cok tükettik.kemik haşladım.9 yasindaki kizimda nezle gibi atlatti tad ve koku kaybi oldu benim gibi. 7 buçuk yasindaki oğlum arada bir öksür dü. Kendinizi temizlige verirseniz kol ve bacak kaslarınız çok ağrır. Bir defa yaşadım zor yürüyordum akşam. Kendinize iyi bakın. En hafif bir sekilde atlatmanizi dilerim. Gecmis olsun. Ayrica biz hep dip dibeydik. Esimden hic uzak kalmadım. Ne yalan soyleyim hastalığı tatmak istedim

Biz geçen gün 35 yaşında 2 çocuklu arkadaşımın eşini, 2 gün önce de 40 yaşında 2 cocuk babasi sağlıklı meslektaşımı kaybettik. Kimse hafife almasın, bana bir şey olmaz , aman zaten herkes yakalanicak vs demesin , kime nasil vuracagi belli değil.

Bende yeni atlattım sayılır. Çok geçmiş olsun. Bol C ve D vitamini takviyesi alın mümkünse doğal olarak. Meyveden sebzeden.. bol bol dinlenin. En kısa zamanda atlatacaksınızdır.

bınamızda 3 daıre covıd oldu
nasıl yaptıklarını anlatayım

covıd pozıtıf olan odadan dısarı cıkmadı kullan at tabaklarda kapıdan verdıler yemegını
hasta kısı yemegını yedıkten sonra kapıya tıklattı negatıf olan dıger ev sakını cop posetle eldıven maskeyle kapısında durdu ve yedıgı ıctıgı tum coplerı posete doldurdu
posetı ıyıce kapatıp karantınaları bıtene kadar balkonlarında bırıktırdıler o posetlerı

tuvalet ıcınde bızım buralarda ıkı tuvalet var bırı covıdlıye tahsıs edıldı covıdlı cıkarken eldıven maske ıle cıktı tuvalete oyle gıttı
odasına gırdıkten sonra negatıf olan aile uyesı arkasından kapı kulplarına musluga falan dezenfektan sıktı yıne tedbır amaclı

eger bır tuvalet varsa ortak kullanım durumu varsa
covıdlıden sonra tuvalete gıreceksenız tuvalete kulplara musluga dezenfektan sıkarsınız
zaten bılıyorsunuzdur klozet kapakları kapatıldıktan sonra sıfon cekılır

bu kadar :)

ılaclarınıda bır ekıp eve getırdı nasıl kullanacaklarını anlattı hatta arada aramıslar bırsey lazım mı alıp getırelım dıye gıda konusunda

Limonu sıkıp mı koyuyorsunuz yoksa dilimleyip mi?

gecmıs olsun canım hastalandıgını bılmıyordum
sımdı daha ıyı hıssetmene sevındım

Çarşamba günü test yaptırdım ertesi günü ilaçlarom geldi benim. Çok özel beslenmiyorum ıhlamur ve limonlu su içiyorum arada. Odamda izolasyondayım babam bişeyler yapmaya çalışıyor birkaç gündür makarna ve patates kızartması yiyorum

Merhaba o ilaçlar bazı kişilere ağır gelebilir ama alınması gerekiyor çünkü virüs akciğere inmediyse şanslısınız demektir o ilaçlar da virüsün akciğere inmesini engelliyor. Doktorum söyledi

geçen hafta baş ağrısı, hapşırık, burun tıkanması ve akmasıyla nezle oldum sandım. gecesine ateşlendim ve boğazım ağrımaya başladı, ardından şiddetli öksürük. sabahları yüzüm ve gözlerim şiş uyandım. öksürmekten sesim kısıldı.
iştahım azalmadı, tat koku kaybı olmadı, vücut ağrısı ve nefes problemi olmadı.
ateş düşürücü, pastil, propolisli c vitamini ve burun damlası kullandım. ateşim düşüp çıkıyordu. ateşe bağlı üşüme ve terleme oluyordu. halsizlikten hastaneye gidemedim. sabimi aradım, nefes problemi olmadığı için bişey yapmadılar.
şimdi çok şükür iyiyim ama ne geçirdim bilmiyorum. grip miydim nezle miydim ya da başka birşey hiç bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…