- 28 Mart 2020
- 4.065
- 16.631
- 158
- Konu Sahibi alonedark18
-
Eşim 2 gün önce grip gibiydi tam toparladı derken sabahtan beri boğazları kaşınıyor hafif öksürüyor çok korkuyorum ya sinirlerim çok bozuk test yaptır diyorum geçen gittim yapmadılar ağır olsaydım yaparlarmış diyip gitmiyor koku tat konusunda sorunu yok enerjikte ama yarın ne olacağını bilemiyorumGeçirenler tekrar bu hastalığa yakalanabiliyo . Siz dikkat edin yine de
Nasıl kardesiniz,dogum yaptı mı,Allah yardimcisi olsun,insallah cabuk atlatir.Dün kardeşimin covid pozitif olduğunu öğrendik ve yarın doğumu var
Kırmızı Et hastalanmadan önce bağışıklık için elbette çok önemli ama koronayken doktorumuz daha çok bakliyat balik sebze ve meyve tarzı beslenmeyi tavsiye etti.. Yağlı,tuzlu, işlenmiş ürünleri kullanmayın bir süre sindirimi daha kolay urunlere yogunlasin demişti..Allah yardimcisi olsun..dua edecegim kardeşinize
Bence aa ben pozitifim diye korkudan panikten de hastaligi agir seyredenler de vardir.
Et niye yemeyecegiz? Ben orasını anlamadımet çinko demir kalsiyum kaynagı.. ben de özellikle çocuklara az az da olsa yedirmeye calisiyorum.olur da covid kapmişsak ilerlemesin cok diye.
Gripte çok var bu ara o da olabilir de tedbir almakta fayda var tabiEşim 2 gün önce grip gibiydi tam toparladı derken sabahtan beri boğazları kaşınıyor hafif öksürüyor çok korkuyorum ya sinirlerim çok bozuk test yaptır diyorum geçen gittim yapmadılar ağır olsaydım yaparlarmış diyip gitmiyor koku tat konusunda sorunu yok enerjikte ama yarın ne olacağını bilemiyorum
Psikolojik olarak etkiliyor olabilir belki coronayı bilmekBu çok mantıksız bence. Bir yakınım pozitif çıkana kadar tam 4 kere test yaptırmak zorunda kaldı. Normal grip gibi atlattı. Çoğu yakınım da aynı şekilde rahat geçirdi. Herkesin bünyesi farklı olduğu için kimisi çok ağır geçirir kimisi hafif. Testle alakası olduğunu zannetmiyorum
Ben mama veriyorum zaten ama emzirenler maskeyle emzirmis , ben şunu anladım geçecek olsa geçiyor yoksa geçmiyor bu virüs gen mi seçiyor nedir. Büyük oglunda hicbisey yoktu küçük oğlum iki gece ateslendi. Eşim kayınvalidmde hiç belirti olmadı o kadar dopdibe olduğumuz haldebebek benimde var küçük çocukla birkikte. zor olmadimi emzirme işini neyaptiniz maskeyle mi gezeibiz evd ...annelere hasta olup yatma lükse bile yok ablasilantest yaotirmadim derken ikinci testi mi yaptirmadiniz
Temas vardi.Belirti yokkennnasil teşhis kondu neden gidildi hastaneye
Geçmis olsun bu tarifi deniycem de kavanozu çalkalayınca su bala karişmiyormu yani baldan mı yemek gerekiyor orasını anlamadimİki hafta önce babam atlattı bu hafta da eşim pozitif. Eşim geçen hafta birden öksürmeye başlayınca önlem olarak odaları ayırdık. O üşüttüğünü düşünüyordu ama ben önlem olarak C ve D vitamini ile doğal antibiyotik tarifi vardı, ondan hazırlayıp verdim. Babama da çok iyi gelmişti. Bir büyük limon, limon kadar taze zencefili doğruyorum. Bir kabuk tarçın iki diş sarımsakla birlikte bir kavanozda buluşturuyorum. Orta boy bir kavanoz kullandım. Üzerini geçecek kadar da bal ekliyorum. Beş altı saat sonra su bırakmaya başlıyor. Kavanozu çalkalayıp o sudan iki üç yemek kaşığı veriyorum. Herkes evinde hafif atlatır umarım.
Allah razı olsunAllah yardimcisi olsun..dua edecegim kardeşinize
Bence aa ben pozitifim diye korkudan panikten de hastaligi agir seyredenler de vardir.
Et niye yemeyecegiz? Ben orasını anlamadımet çinko demir kalsiyum kaynagı.. ben de özellikle çocuklara az az da olsa yedirmeye calisiyorum.olur da covid kapmişsak ilerlemesin cok diye.
Hayır değil. Hes'e anında bilgi gidiyor. Ardından filyasyon ekibi geliyor ilaç bırakmaya.Peki sorum su, devlette artik cok zor test yapiliyor diye duydum, istanbuldayiz. Ozel laboratuarda yaptirsak sonuc pozitifse sisteme isleniuor degil mi? Ilaclari almak icin devlette test yaptirmak sart degil mi?
Nasıl kardesiniz,dogum yaptı mı,Allah yardimcisi olsun,insallah cabuk atlatir.
ben varım burun akıntısı, göz akıntısı, hapşırma ile atlattımPeki grip gibi yaşayan burnu akarak covid olan var mı ?
Şuan bende öyleyim resmen dört gündür burnum oksurugum durmuyo gribim diye dusunuyordu.m hatta eşimi hastane yollamış burun akıntısı varsa test yapmayız nezlesiniz demiskerdi ve şuan evde 3 kişi gribizben varım burun akıntısı, göz akıntısı, hapşırma ile atlattım
hastaneye gittiğimde kayıt yapan kişiler sana kayıt açamayız sen gripsin dediler bende tamam siz kayıt yapın doktorla ben konuşurum dedim doktorun yanına gittim beni teste yönlendirdi sonuç pozitif çıktı. Tabi şöyle bir durumda var temaslıydım ilk test negatif ikinci testim bir hafta sonra pozitif çıktıŞuan bende öyleyim resmen dört gündür burnum oksurugum durmuyo gribim diye dusunuyordu.m hatta eşimi hastane yollamış burun akıntısı varsa test yapmayız nezlesiniz demiskerdi ve şuan evde 3 kişi gribiz
Evet bende bas agrisi sonrasi burun akıntısı oldu. Sonra tat ve koku gitti. Esimde de hafiften burun akintisi basladi. Grip covid birbirine karisti resmenPeki grip gibi yaşayan burnu akarak covid olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?