- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 1
- 15.347
- 198
- Konu Sahibi alonedark18
-
zencefil +limon +bal iyi geliyorneler yaptınız bu süreçte ..ne yediniz içtiniz o an sizi rahatlattı iyi geldi ? evdeki aile bireyleriyle nasıl yaşadınız ? kendinizi nasıl izole ettiniz onlardan ....heleki çocukları olan bir anne ne yaptı ? nasıl onları bırakıp ayrı odada 15 gün durdu ...yemekleri kim yaptı ..hele bide kimseleri yoksa..yanlis bilgi mi bilmiyorum ama ilaç bile vermiyor hastaneler tedavi eden yok gibi şeyler duyuyorum ..bu dogrumu...bu başlıkta bildiğimi bütün etkili şeyleri paylaşalım ..ozelliklede tecrübeli olanlar bu hastalığa yakalananlar ...hepimizin ortak derdi
Grip olduğını nasıl anladınz? Ayırt etmesi kolay değil diyorlardızencefil +limon +bal iyi geliyor
Bol bol Ç ve D vitamin
Eşim de de grip oldu çok şükür 3 günde atlattı
Korona nasıl oluyor anlamadım korona çok agir bir grip diyorlarGrip olduğını nasıl anladınz? Ayırt etmesi kolay değil diyorlardı
Eşiniz neden test yaptırmadı??Korona nasıl oluyor anlamadım korona çok agir bir grip diyorlar
Eşim atlattı hemen çok şükür
Eşim de de kronik rahatsızlığı vardı
Oda hiç bişey anlamadı koronayı
Sezeryan sanırım..Allah yardımcısı olsun.bir hafta beklenemez mi iyileşse birazDün kardeşimin covid pozitif olduğunu öğrendik ve yarın doğumu var
Dr beklemez dedi ne yazık ki. Zaten ötelenmişti tarih.Sezeryan sanırım..Allah yardımcısı olsun.bir hafta beklenemez mi iyileşse biraz
İnternette tarifi var oradan yaptım ben teşekkür ederim inşallah geçsin artık aşırı yıprandık ailecekçok geçmiş olsun...sarımsak sütünü nereden temin ettiniz
C ve d yi söylemiyorum bile onları herkese veriyorlar bunlar da onların çeşitleri zaten özel olarak istediklerimiz hatta sora sora kullandığımız:) inşallah çok teşekkür ederim:))İnsallah çabucak atlatirsiniz . Hastalara hep d ve c veriyorlardı okuduguma göre hamile oldugunuzdan mi boyle verildi acaba . Saglikla kucagnza alin İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?