Bol bol d ve C vitamini çok önemli benim anladığım kadarıyla. Yurtdışında ağır geçirenlerin genelinde d vitamini eksikliği olduğu görülmüş. Biberde C vitamini çok fazla biber yesin. Sirke,sarımsak filanda çok öneriyorlar. Ben ne zaman normal hasta olsam suyun içine limon bal karışımı yapıp içerim. Gece yatmadan önce içip üstüme yorganı çekip iyice terliyorum sonra kalkıl hemen duş alıyorum 2 günde toparlıyor. Denenebilir belkiKuşburnu, ıhlamur ve bal karışımı yapıyorum 1 tane limon sıkıyorum o şekilde veriyorum meyve yeşillik bol miktarda yiyor eşim
Aynen limonlu ballı sıcak su yapıyorum günlükBol bol d ve C vitamini çok önemli benim anladığım kadarıyla. Yurtdışında ağır geçirenlerin genelinde d vitamini eksikliği olduğu görülmüş. Biberde C vitamini çok fazla biber yesin. Sirke,sarımsak filanda çok öneriyorlar. Ben ne zaman normal hasta olsam suyun içine limon bal karışımı yapıp içerim. Gece yatmadan önce içip üstüme yorganı çekip iyice terliyorum sonra kalkıl hemen duş alıyorum 2 günde toparlıyor. Denenebilir belki
Her gün banyo yapsın mutlaka. Suyun inanılmaz bi iyileştiriciliği olduğuna inanıyorumAynen limonlu ballı sıcak su yapıyorum günlük
çok geçmiş olsunBenim p.tesi 5 yaşındaki kızım pozitif çıktı. Bizi ilk gün aradılar karantinadasiniz diye bir daha arayan soran yok, şimdilik hastalık belirtisi hicbirimizde yok, benim boğazım agriyor arada kramplar var o kadar. Suda eriyen vitamin ve karışık meyve suyu tüketiyoruz, ben vakit buldukça dinlenmeye çalışıyorum
filyasyon ekibi gelecektir eveBenimde şimdi sırt ağrım başladı psikolojik mi bilmiyorum yarın ilk iş test yaptırmak benimde küçük oğlum var
Daha gecen hafta arkadaş 3-4 yaşlarındaki oğluna test yaptırdı,18 yaşından küçüklere test yapılmıyor panik olmayın sakın bağışıklık için ilk önce moral korkmanıza hiç gerek yok bende pozitifim ve iki gün çok halsizdim ağrılarım oldu 6. Günümdeyim yani başka bir rahatsızlık yoksa kolay atlatılıyor öyle söyleyim . Geçmiş olsun
AZ önce geldiler ilaç verdilerfilyasyon ekibi gelecektir eve
sizin şuan dışarı çıkmanız yasak
Allah korusun kötüleşirseniz ambulansı arayın
kreşe de bildirin haberleri olsun
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Şimdi geldiler sorsun yapılmıyor yapılsa çıksa bile ilaç verilmiyor dediDaha gecen hafta arkadaş 3-4 yaşlarındaki oğluna test yaptırdı,
Cok geçmiş olsun evde iğne yapabilen varsa b12 iğnesi virüsün yayılmasını yavaşlatıyormuş.Öncelikle belirteyim yargılayacaklar, önceki konuları öne getirenler, hesap sorar tarzda konuşanlar sakın yazmasın! benim üzüntüm bana yetiyor sadece yardımcı olacaklar yazsın eşimin test sonucu pozitif çıktığını öğrendik bir kaç saat önce dün kan testi temizdi dün belirti vardı bugün yoktu az önce sordum ayrı odalardayız bu arada nasılsın diye ağrılarım var dedi şimdi büyük ihtimal yarın bizi kontrole geldiler zaten oğlumda var küçük onada test yaptırıcam arkadaşlar evde bağışıklığı nasıl güçlendirir yeşillik olsun bak pekmez olsun hepsinden veriyorum ara ara başka ne yapabilirim sizce
Teşekkürler, Ekmegimi falan memleketten getirmistik, yeterli stogumuz var.çok geçmiş olsun
bu durumlarda küçük alışverişler (ekmek vs nasıl yapıyorsunuz?)
Allah acil şifalar versin
Korkcak bir sey yok. Millet abartıyor aciyor bilmem ne diye. 2 dk sürmüyor.O testten korkuyorum da
Propolisss..!!!!!Öncelikle belirteyim yargılayacaklar, önceki konuları öne getirenler, hesap sorar tarzda konuşanlar sakın yazmasın! benim üzüntüm bana yetiyor sadece yardımcı olacaklar yazsın eşimin test sonucu pozitif çıktığını öğrendik bir kaç saat önce dün kan testi temizdi dün belirti vardı bugün yoktu az önce sordum ayrı odalardayız bu arada nasılsın diye ağrılarım var dedi şimdi büyük ihtimal yarın bizi kontrole geldiler zaten oğlumda var küçük onada test yaptırıcam arkadaşlar evde bağışıklığı nasıl güçlendirir yeşillik olsun bak pekmez olsun hepsinden veriyorum ara ara başka ne yapabilirim sizce
Aynen ya çok yayıldı artık negatif ten çok pozitif vaka duyuyoruz evde bol mandalina limonlu ballı sıcak su turşu yeşillik tüketiyoruzartik covid oldum diye sasirmamak lazim,
zaten yil sonuna kadar toplumun yarisindan fazlasi kapacak deniyordu,
onemli olan hastanelere yigilmayi onlemek, saglik sisteminin devamliligini saglamak deniyordu.
durumunuz evde atlatacak gibi ise evinizde oturup dinleneceksiniz.
Bol sivi takviyesi alacaksiniz, mumkunse d ve c vitamini de alin. Ama bagisikligi bir gunde artirmak diye bir sey yok biliyorsunuz ki.
Bugün geldi filyasyon ekibi belirti olmadığı taktirde test yapılmıyor muş küçük çocuklara test yokmuş olsalar bile evde atlatıyorlarmış eşime ilaç verdiler eşimde çok şükür toparladı bende şuan belirti yok tedirginlik var sanki hafif ağrılarım var gibi bu yüzden p.tesi test yaptırmayı düşünüyorumMlscm test yaptırabıldın mı
Maşallah onlara çok sağolunÇok geçmiş olsun, panik yapmayın, 4 arkadaşım da covid oldu biri 3 aylık hamileydi diğerleri emziriyordu hepsi iyileşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?