Tesekkur ederım çocugunuzu uzak tutun lutfen.Ben 14 gun sadece odamda durdum .Tualet ıcın cıkıodum sadece .kapı kollarını sabunlu dezenfektanlı bezle sil canımÇok geçmiş olsun sizede
Kardeslerım sag olsun.Rabbım ayaklarına taş degdırmesın.C vıtamını çok onemlı .C vıtamınının bol oldugu aydayız .Annem ananas kabugunu kaynatıp ıcırmıştı.Kusburnuda olur.Ama dıorum ya soğan sarmısak ılac canım .Çok sağol canım sürekli sesleniyorum eşime kapıdan o yatak odasında oğlumla ben oturma odasında sık sık kontrol ediyorum tuvaletler ayrı eşim diğer banyo tuvaletini kullanıyor tek kullanımlık çatal kaşık çok mantıklı
10 gun bulasma rıskı var .Cıkmazsa odadan bısey olmaz allahın ıznı ıle .Benım babam bıde 70 yasında .Babamla ben olduk allahtan anneme bulasmadı .Hamdu senalar olsunÇok sağol canım sürekli sesleniyorum eşime kapıdan o yatak odasında oğlumla ben oturma odasında sık sık kontrol ediyorum tuvaletler ayrı eşim diğer banyo tuvaletini kullanıyor tek kullanımlık çatal kaşık çok mantıklı
Sarımsaklı süt nasıl canimbirde sarimsakli süt içirin
güclü bir antibiyotik astim hastasiyim ben tuketiyorum 2 haftada bir
cigerlerdeki iltihaba iyi geliyor
Sarımsaklı süt nasıl canim
İş yerinde pozitif vakalar varmış
Hamileler kullanabilir mi acaba
hiç bilmiyorum arastirmadim ben gebelikten çok sonra ögrendim bu tarifi oyuzden bir şey diyemeyecegimHamileler kullanabilir mi acaba
Eşimin yeğenleri hepsı bebek ve hepsine test yapıldı pozitif çıktılar ama çocuk oldukları için kolay atlatıyorlar. Hatta ıkı gün sonra tekrar test yapılacak hepsine negatife dönmüşlermi diye18 yaşından küçüklere test yapılmıyor panik olmayın sakın bağışıklık için ilk önce moral korkmanıza hiç gerek yok bende pozitifim ve iki gün çok halsizdim ağrılarım oldu 6. Günümdeyim yani başka bir rahatsızlık yoksa kolay atlatılıyor öyle söyleyim . Geçmiş olsun
18 yaşından küçüklere test yapılmıyor panik olmayın sakın bağışıklık için ilk önce moral korkmanıza hiç gerek yok bende pozitifim ve iki gün çok halsizdim ağrılarım oldu 6. Günümdeyim yani başka bir rahatsızlık yoksa kolay atlatılıyor öyle söyleyim . Geçmiş olsun
3-4 yaşında çocuklara yapıyorlar. 18 yaşından küçüklere sanırım önceden yapılmıyordu ama ben geçtiğimiz hafta birkaç kişinin çocuğuna yapıldığını öğrendim.
Demek ki bizim burada böyle ne de olsa ilaç kullanılmayacak gerek yok diye düşünüyorlar galiba yapmıyoruz dediler bizeEşimin yeğenleri hepsı bebek ve hepsine test yapıldı pozitif çıktılar ama çocuk oldukları için kolay atlatıyorlar. Hatta ıkı gün sonra tekrar test yapılacak hepsine negatife dönmüşlermi diye
Yukarda korkuyorum demiş de ona istinaden çubuğu burnun sonuna sokmak bazılarını korkutuyor ona gelene kadar daha fazlasına dayanıyor kadınlar diyorumcovid testinde ne acısı var ki ben de yaptırdım gayet basit kan alma boğazdan burundan sürüntü alma bir de 3 4 dakika anca süren tomografi var sonucu da kısa zamanda çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?