• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid bizede geldi

Benim eşim de ateşlendi öksürük yorgunluk sırt ağrısı var. Odalarımızı ayırdım. Birde bebeğimiz var. Benim az bi sırt ağrım var sadece. Eşim yarın test yaptıracak. Pozitifse eve gelip bana da yapıyorlarmı ya da belirtim yok diye yapmazlar mı?

Maşallah peki kaç gün karantina da kaldınız ev halkına test yapıldı mı
Pozitif çıkana 10 gün yani bana, eşim negatif ona 14 gün karantina verdiler. Çocuğa yapmadılar test zaten ilaç kullanmıyor 18 yaşından küçüklere yapmıyoruz dediler.

Propolis

Bende pozitif oldum sadece koku ve tat gitti onun haricinde bise olmadi
Cok gecmis olsun
Korkmayin sakin olun

Benim eşim de ateşlendi öksürük yorgunluk sırt ağrısı var. Odalarımızı ayırdım. Birde bebeğimiz var. Benim az bi sırt ağrım var sadece. Eşim yarın test yaptıracak. Pozitifse eve gelip bana da yapıyorlarmı ya da belirtim yok diye yapmazlar mı?
Yaparlar belirtim var deyin. Sadece başım ağrıyor diye test yaptırdım pozitif çıktım.

Çok geçmiş olsun öncelikle peki evde mi atlattınız kontroller nasıl oldu bilgi verme şansınız var mı nasıl bir süreç bekliyor bizi
Benim karantina devam ediyor, son haftam kaldı. Hala atlatmış değilim ama kendimi iyi hissediyorum :) bir ara ağrıya dayanamadım ağrı kesici hiçbir şekilde dindirmedi. sadece bana parol kullan dedi doktor bu süreçte. o da çok ağrın olursa.. mecburen aradım ve beni ambulansla gelip aldılar acile gittim. boğazlarımda iltihap olduğu için bana mecburen antibiyotik verildi. tabi doktor kontrolünde. yoksa covidlilere antibiyotik verilmez. Evdekilere de testin en az 3-4 gün sonra yapılması gerektiğini söylediler. Kuluçka süresi olduğu için. Yani direkt test yapmıyorlar onlara ben pozitif çıktım diye. bunların haricinde zaten covid ilaçları kullanılıyor. takviye c vitamini alabilirsiniz. bol bol bol su için. boğazınızın iltihaplanmasını önlemek adına boğaza iyi gelecek şeyler tüketin. ben o iltihaptan yandım siz yanmayın :)

Öncelikle belirteyim yargılayacaklar, önceki konuları öne getirenler, hesap sorar tarzda konuşanlar sakın yazmasın! benim üzüntüm bana yetiyor sadece yardımcı olacaklar yazsın eşimin test sonucu pozitif çıktığını öğrendik bir kaç saat önce dün kan testi temizdi dün belirti vardı bugün yoktu az önce sordum ayrı odalardayız bu arada nasılsın diye ağrılarım var dedi şimdi büyük ihtimal yarın bizi kontrole geldiler zaten oğlumda var küçük onada test yaptırıcam arkadaşlar evde bağışıklığı nasıl güçlendirir yeşillik olsun bak pekmez olsun hepsinden veriyorum ara ara başka ne yapabilirim sizce
vitamin alın c ve devid3 sarımsak kekik suyu bol tüketin multivitamin alın bir de eczaneden ılık suya bir kaç damla elma sirkesi damlatıp için günde 2 kere

Benim p.tesi 5 yaşındaki kızım pozitif çıktı. Bizi ilk gün aradılar karantinadasiniz diye bir daha arayan soran yok, şimdilik hastalık belirtisi hicbirimizde yok, benim boğazım agriyor arada kramplar var o kadar. Suda eriyen vitamin ve karışık meyve suyu tüketiyoruz, ben vakit buldukça dinlenmeye çalışıyorum

Benimde şimdi sırt ağrım başladı psikolojik mi bilmiyorum yarın ilk iş test yaptırmak benimde küçük oğlum var

Benim p.tesi 5 yaşındaki kızım pozitif çıktı. Bizi ilk gün aradılar karantinadasiniz diye bir daha arayan soran yok, şimdilik hastalık belirtisi hicbirimizde yok, benim boğazım agriyor arada kramplar var o kadar. Suda eriyen vitamin ve karışık meyve suyu tüketiyoruz, ben vakit buldukça dinlenmeye çalışıyorum
Çok geçmiş olsun kızınıza belirti var mı

Back