• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid bizede geldi

Kuşburnu, ıhlamur ve bal karışımı yapıyorum 1 tane limon sıkıyorum o şekilde veriyorum meyve yeşillik bol miktarda yiyor eşim
Bol bol d ve C vitamini çok önemli benim anladığım kadarıyla. Yurtdışında ağır geçirenlerin genelinde d vitamini eksikliği olduğu görülmüş. Biberde C vitamini çok fazla biber yesin. Sirke,sarımsak filanda çok öneriyorlar. Ben ne zaman normal hasta olsam suyun içine limon bal karışımı yapıp içerim. Gece yatmadan önce içip üstüme yorganı çekip iyice terliyorum sonra kalkıl hemen duş alıyorum 2 günde toparlıyor. Denenebilir belki

Bol bol d ve C vitamini çok önemli benim anladığım kadarıyla. Yurtdışında ağır geçirenlerin genelinde d vitamini eksikliği olduğu görülmüş. Biberde C vitamini çok fazla biber yesin. Sirke,sarımsak filanda çok öneriyorlar. Ben ne zaman normal hasta olsam suyun içine limon bal karışımı yapıp içerim. Gece yatmadan önce içip üstüme yorganı çekip iyice terliyorum sonra kalkıl hemen duş alıyorum 2 günde toparlıyor. Denenebilir belki
Aynen limonlu ballı sıcak su yapıyorum günlük

Zencefil çayı için mutlaka boğazdaki enfeksiyonu temizliyor. Adaçayıyla gargara yapın. Geçmiş olsun

Benim p.tesi 5 yaşındaki kızım pozitif çıktı. Bizi ilk gün aradılar karantinadasiniz diye bir daha arayan soran yok, şimdilik hastalık belirtisi hicbirimizde yok, benim boğazım agriyor arada kramplar var o kadar. Suda eriyen vitamin ve karışık meyve suyu tüketiyoruz, ben vakit buldukça dinlenmeye çalışıyorum
çok geçmiş olsun
bu durumlarda küçük alışverişler (ekmek vs nasıl yapıyorsunuz?)
Allah acil şifalar versin

Benimde şimdi sırt ağrım başladı psikolojik mi bilmiyorum yarın ilk iş test yaptırmak benimde küçük oğlum var
filyasyon ekibi gelecektir eve
sizin şuan dışarı çıkmanız yasak
Allah korusun kötüleşirseniz ambulansı arayın
kreşe de bildirin haberleri olsun
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

18 yaşından küçüklere test yapılmıyor panik olmayın sakın bağışıklık için ilk önce moral korkmanıza hiç gerek yok bende pozitifim ve iki gün çok halsizdim ağrılarım oldu 6. Günümdeyim yani başka bir rahatsızlık yoksa kolay atlatılıyor öyle söyleyim . Geçmiş olsun
Daha gecen hafta arkadaş 3-4 yaşlarındaki oğluna test yaptırdı,

Bal pekmez işe yaramaz bağışıklık için. Pekmez zaten tırt bir besin. Bol c vitamini ve d vitamini. Biz her kış 1000 iu d vitaminine başlarız doktorumuzun da önerisidir. Oğluma 400 bize 1000 kullanıyoruz. Kemik suyu çorba, portakal, mandalin, biber gibi c vitamininden zengin meyve sebze yiyoruz.

Öncelikle belirteyim yargılayacaklar, önceki konuları öne getirenler, hesap sorar tarzda konuşanlar sakın yazmasın! benim üzüntüm bana yetiyor sadece yardımcı olacaklar yazsın eşimin test sonucu pozitif çıktığını öğrendik bir kaç saat önce dün kan testi temizdi dün belirti vardı bugün yoktu az önce sordum ayrı odalardayız bu arada nasılsın diye ağrılarım var dedi şimdi büyük ihtimal yarın bizi kontrole geldiler zaten oğlumda var küçük onada test yaptırıcam arkadaşlar evde bağışıklığı nasıl güçlendirir yeşillik olsun bak pekmez olsun hepsinden veriyorum ara ara başka ne yapabilirim sizce
Cok geçmiş olsun evde iğne yapabilen varsa b12 iğnesi virüsün yayılmasını yavaşlatıyormuş.

artik covid oldum diye sasirmamak lazim,
zaten yil sonuna kadar toplumun yarisindan fazlasi kapacak deniyordu,
onemli olan hastanelere yigilmayi onlemek, saglik sisteminin devamliligini saglamak deniyordu.

durumunuz evde atlatacak gibi ise evinizde oturup dinleneceksiniz.
Bol sivi takviyesi alacaksiniz, mumkunse d ve c vitamini de alin. Ama bagisikligi bir gunde artirmak diye bir sey yok biliyorsunuz ki.

çok geçmiş olsun
bu durumlarda küçük alışverişler (ekmek vs nasıl yapıyorsunuz?)
Allah acil şifalar versin
Teşekkürler, Ekmegimi falan memleketten getirmistik, yeterli stogumuz var.
Büyük alışverişi Migros sanaldan yapıyoruz. Eczaneden alinacaklarimizi arkadaşlarıma istiyorum, balkondan ip sarkitiyorum içine bırakıyorlar😂
Bende evde maske falan yapıyorum, çocuğun ödevlerini yaptırıyoruz, film izliyorum, bol bol dinleniyorum.
Çocuk hasta olunca kendimizi izole etmemize gerek olmuyor. İyi tarafından bakıyorum, belirsizlik daha zor emin olun.

Öncelikle belirteyim yargılayacaklar, önceki konuları öne getirenler, hesap sorar tarzda konuşanlar sakın yazmasın! benim üzüntüm bana yetiyor sadece yardımcı olacaklar yazsın eşimin test sonucu pozitif çıktığını öğrendik bir kaç saat önce dün kan testi temizdi dün belirti vardı bugün yoktu az önce sordum ayrı odalardayız bu arada nasılsın diye ağrılarım var dedi şimdi büyük ihtimal yarın bizi kontrole geldiler zaten oğlumda var küçük onada test yaptırıcam arkadaşlar evde bağışıklığı nasıl güçlendirir yeşillik olsun bak pekmez olsun hepsinden veriyorum ara ara başka ne yapabilirim sizce
Propolisss..!!!!!

artik covid oldum diye sasirmamak lazim,
zaten yil sonuna kadar toplumun yarisindan fazlasi kapacak deniyordu,
onemli olan hastanelere yigilmayi onlemek, saglik sisteminin devamliligini saglamak deniyordu.

durumunuz evde atlatacak gibi ise evinizde oturup dinleneceksiniz.
Bol sivi takviyesi alacaksiniz, mumkunse d ve c vitamini de alin. Ama bagisikligi bir gunde artirmak diye bir sey yok biliyorsunuz ki.
Aynen ya çok yayıldı artık negatif ten çok pozitif vaka duyuyoruz evde bol mandalina limonlu ballı sıcak su turşu yeşillik tüketiyoruz

Çok geçmiş olsun, panik yapmayın, 4 arkadaşım da covid oldu biri 3 aylık hamileydi diğerleri emziriyordu hepsi iyileşti.

Mlscm Mlscm test yaptırabıldın mı
Bugün geldi filyasyon ekibi belirti olmadığı taktirde test yapılmıyor muş küçük çocuklara test yokmuş olsalar bile evde atlatıyorlarmış eşime ilaç verdiler eşimde çok şükür toparladı bende şuan belirti yok tedirginlik var sanki hafif ağrılarım var gibi bu yüzden p.tesi test yaptırmayı düşünüyorum

Back