• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid bizede geldi

Çok geçmiş olsun sizede
Tesekkur ederım çocugunuzu uzak tutun lutfen.Ben 14 gun sadece odamda durdum .Tualet ıcın cıkıodum sadece .kapı kollarını sabunlu dezenfektanlı bezle sil canım

Çok sağol canım sürekli sesleniyorum eşime kapıdan o yatak odasında oğlumla ben oturma odasında sık sık kontrol ediyorum tuvaletler ayrı eşim diğer banyo tuvaletini kullanıyor tek kullanımlık çatal kaşık çok mantıklı
Kardeslerım sag olsun.Rabbım ayaklarına taş degdırmesın.C vıtamını çok onemlı .C vıtamınının bol oldugu aydayız .Annem ananas kabugunu kaynatıp ıcırmıştı.Kusburnuda olur.Ama dıorum ya soğan sarmısak ılac canım .

Çok sağol canım sürekli sesleniyorum eşime kapıdan o yatak odasında oğlumla ben oturma odasında sık sık kontrol ediyorum tuvaletler ayrı eşim diğer banyo tuvaletini kullanıyor tek kullanımlık çatal kaşık çok mantıklı
10 gun bulasma rıskı var .Cıkmazsa odadan bısey olmaz allahın ıznı ıle .Benım babam bıde 70 yasında .Babamla ben olduk allahtan anneme bulasmadı .Hamdu senalar olsun

Limonlu su.
Kefir
Sarımsak
çok iyi geliyor.
İstanbulda özel hastane için söylüyorum, 18 yaşından ufaklara test yapıyorlar.

1 su bardağı çeşme suyuna, 1 çay kaşığı toz zencefil ve yarım limon dilimleyip cezvede 2-3 dk kaynatın, süzüp içine bal koyup için.

İş yerinde pozitif vakalar varmış

Poşet poşet maske dağıtıyorlardı ne oldu?

İş yerini şikayet eden eleman için nankör yazmıştınız ya buraya, biz de adam herkesin sağlığını gözetliyor dedik. Umarım bu olaydan ders çıkarırsınız. Patronlar paraları alıp gidiyor ama olan işçilere oluyor. Lütfen iş haklarını gözetmeyen işletmeleri şikayet edin.

18 yaşından küçüklere test yapılmıyor panik olmayın sakın bağışıklık için ilk önce moral korkmanıza hiç gerek yok bende pozitifim ve iki gün çok halsizdim ağrılarım oldu 6. Günümdeyim yani başka bir rahatsızlık yoksa kolay atlatılıyor öyle söyleyim . Geçmiş olsun
Eşimin yeğenleri hepsı bebek ve hepsine test yapıldı pozitif çıktılar ama çocuk oldukları için kolay atlatıyorlar. Hatta ıkı gün sonra tekrar test yapılacak hepsine negatife dönmüşlermi diye

18 yaşından küçüklere test yapılmıyor panik olmayın sakın bağışıklık için ilk önce moral korkmanıza hiç gerek yok bende pozitifim ve iki gün çok halsizdim ağrılarım oldu 6. Günümdeyim yani başka bir rahatsızlık yoksa kolay atlatılıyor öyle söyleyim . Geçmiş olsun

3-4 yaşında çocuklara yapıyorlar. 18 yaşından küçüklere sanırım önceden yapılmıyordu ama ben geçtiğimiz hafta birkaç kişinin çocuğuna yapıldığını öğrendim.

3-4 yaşında çocuklara yapıyorlar. 18 yaşından küçüklere sanırım önceden yapılmıyordu ama ben geçtiğimiz hafta birkaç kişinin çocuğuna yapıldığını öğrendim.
Eşimin yeğenleri hepsı bebek ve hepsine test yapıldı pozitif çıktılar ama çocuk oldukları için kolay atlatıyorlar. Hatta ıkı gün sonra tekrar test yapılacak hepsine negatife dönmüşlermi diye
Demek ki bizim burada böyle ne de olsa ilaç kullanılmayacak gerek yok diye düşünüyorlar galiba yapmıyoruz dediler bize

covid testinde ne acısı var ki ben de yaptırdım gayet basit kan alma boğazdan burundan sürüntü alma bir de 3 4 dakika anca süren tomografi var sonucu da kısa zamanda çıkıyor
Yukarda korkuyorum demiş de ona istinaden çubuğu burnun sonuna sokmak bazılarını korkutuyor ona gelene kadar daha fazlasına dayanıyor kadınlar diyorum

Bol C vitamini vermeniz lazim , doktor vermistir zaten ama vermediyse eczaneden alin ve icsin

Andız özü iç, c vitamini limonlu su, hayata pozitif bak. Bu kadar.

Ben de yeni atlattım. Balın içine zerdeçal, zencefil katıp yerseniz ilaç gibi geliyor. Bol su tüketmek ve bol beslenmek virüsün en sevmediği şeylermiş. Bir de doktor parol iç demişti. Korkmayın atlatırsınız kolaylıkla inşallah.

Back