Covid bizede geldi

Siz aradınızda öyle mi geldi? Eşim Bugün hastaneye gidecekti aşırı kuyruk var diye test yaptıramadı gece gitmeyi düşünüyo

Sizin kac gün oldu bizkm 8 korkuyorum bizede gecer mi diye aylik bebegim var

B
Siz aradınızda öyle mi geldi? Eşim Bugün hastaneye gidecekti aşırı kuyruk var diye test yaptıramadı gece gitmeyi düşünüyo
Biz aramadık onlar arayıp geldiler.. Evet hastaneler aşırı kalabalık gece gitmek en iyisi belirtimi var eşinizde

B

Biz aramadık onlar arayıp geldiler.. Evet hastaneler aşırı kalabalık gece gitmek en iyisi belirtimi var eşinizde
Evet ara sıra öksürük sırt ve vücut ağrısı. Dün akşamda ateşi vardı Bugün yok soğuk ter atıyor

Bolbol portakal mandalina posalı meyveler c vitamini çok geçmiş olsun canım

Benim kizim 4.5 yasinda dusmeyen ates yüzünden test yapilmisti..

Gecmıs olsun çok
Nasıl kaptınız bende sureklı paranoya yapıyorum bogazım hafıf batsa tmm oldum diyorum
Nerde olmus olabılır maske cıkardınız mı hıc mesela. Kusura bakmayın soruyorum ama

Gecmıs olsun çok
Nasıl kaptınız bende sureklı paranoya yapıyorum bogazım hafıf batsa tmm oldum diyorum
Nerde olmus olabılır maske cıkardınız mı hıc mesela. Kusura bakmayın soruyorum ama
Normalde gerçekten çok dikkat eden biriyim, çift kat maske ve dezenfektan ile çıkıyorum hep dışarı. İş gereği bir arkadaşımla görüştük. Hiç maskemi indirmemiştim taa ki beraber karşılıklı yemek yiyene kadar. Herhalde konuşurken tükürüğü falan geldi damlacık yoluyla bana bulaştı. Diğer gün test yaptırdığını pozitif çıktığını bana söyleyip uyardı. Tabi ardından da maalesef benim pozitif çıktı. Kısacası biriyle konuşurken çok dikkat edin, maskesiz kimseyle konuşmayın.

Herkese merhaba oncelikle gecmis olsn herkese bende suan karantinanin son gunlerndeyim covit gecirdm hemde ilacsiz sizlerle tecrubemi paylasmak istiyorm belki faydasi olur. Oncelikle bolca vitamin sivi seyelr kullndm sirke limon c vitamini d vitamini bol baharatli corba bu ve su boyle atlattik cok sukur esimle ilac kullnmadm nedeni ise pazartesi asilamam vardi apzar covit oldgmu ogrendm ne olur olmaz belki denememizlle tutar bebegim diye kullnmadm. Iyikide kullanmadm. Bu sirada vitaminler pahali herkesn durumu olmaya bilir ben farmasiden evn ihtiyacalri icin uyeydm satis yapmiyorm. Su sureci yasadigim ve nasl zor bir surec oldugunu gordugum icin yazmak istedm vitamin almak isteyen olursa istersenz katalog fiyati degul gelis fiyatalrina sadece kargoyu odeyerek alabilirnsz. Bubarada kefir ve kara muver tuketmeye ozen gosterin inanin cok iyi geliyor. Satis amacli kesnlikle yazmadim sadece bu zor surecte insanlara yardm etmek insanlarn ihtiyaci vitamin olunca aldi basinu gitti fiyatlar ama gelis fiyatlarindan hic bir lira kazanmadan sizlernde sahip olmasni sag saglim hasarsiz su illetten kirtulmanz icin yazdm. Belki lazm olur. Herkese cok gecmis olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…