- 22 Eylül 2020
- 420
- 619
- 23
Yok neden saniyelik bir şey kadınlar daha ağır acıları görmüştür inan bunaO testten korkuyorum da
Doğru söylüyosunYok neden saniyelik bir şey kadınlar daha ağır acıları görmüştür inan buna
Hicbirseyi yok şükür. Kreşte çıkınca eşimin işyerinden teste gönderiler ne olur ne olmaz diye. Yoksa asla yaptirmazdik. İnanın hicbirseyi yok. Test mi yanlıştı diye düşünmüyor değiliz.Çok geçmiş olsun kızınıza belirti var mı
O testten korkuyorum da
Bu aralar herkes pozitif çıkıyor çok duyuyoruzHanim
Hicbirseyi yok şükür. Kreşte çıkınca eşimin işyerinden teste gönderiler ne olur ne olmaz diye. Yoksa asla yaptirmazdik. İnanın hicbirseyi yok. Test mi yanlıştı diye düşünmüyor değiliz.
Çok geçmiş olsun sizede propolis denicem mutlaka çok duydumPropolis
Bende pozitif oldum sadece koku ve tat gitti onun haricinde bise olmadi
Cok gecmis olsun
Korkmayin sakin olun
Nasıl hazırlıyorsunuz bunu acababirde sarimsakli süt içirin
güclü bir antibiyotik astim hastasiyim ben tuketiyorum 2 haftada bir
cigerlerdeki iltihaba iyi geliyor
Limonlu sıcak su yapıyorum etkili gerçektenBu arada limonlu su gerçekten çok etkili bir içecek
Sarımsak tüketin
Güneşe çıkın
Yoğurt yiyin.
Zencefil bal tarçın limon karışımı bağışıklığı kuvvetlendiriyor diyorlar onu yapabilirsiniz.
Geçmiş olsun
covid testinde ne acısı var ki ben de yaptırdım gayet basit kan alma boğazdan burundan sürüntü alma bir de 3 4 dakika anca süren tomografi var sonucu da kısa zamanda çıkıyorYok neden saniyelik bir şey kadınlar daha ağır acıları görmüştür inan buna
Burada bir cok konu var bu konuyla ılgılı bende cobıd oldugumda acmıstım.Kıme gelmedıkı canım .Limon ,sarmısak çok onemlı .Ve karbonhıdrat.Haslama yapın içine sogan sarmısak. Bol bol atıp suyunu ıcın.Sarmısak her aksam 4 ,5 adet yedık.Meyvede çok onemlı .İÖncelikle belirteyim yargılayacaklar, önceki konuları öne getirenler, hesap sorar tarzda konuşanlar sakın yazmasın! benim üzüntüm bana yetiyor sadece yardımcı olacaklar yazsın eşimin test sonucu pozitif çıktığını öğrendik bir kaç saat önce dün kan testi temizdi dün belirti vardı bugün yoktu az önce sordum ayrı odalardayız bu arada nasılsın diye ağrılarım var dedi şimdi büyük ihtimal yarın bizi kontrole geldiler zaten oğlumda var küçük onada test yaptırıcam arkadaşlar evde bağışıklığı nasıl güçlendirir yeşillik olsun bak pekmez olsun hepsinden veriyorum ara ara başka ne yapabilirim sizce
Teşekkür ederim korkum geçtiKorkulacak bir şey yok. On saniye falan sürüyor zaten. Bende kusarım ben dayanamam herhalde diyordum. Tık tık bitti gitti. Tabi gözleri fena yaşartıyor:) Yaşadığımız onca acılar içinde bu sinek ısırığı bile değil. biz neler atlatmışızdır kadınlar olarak:)
Çok geçmiş olsun sizedeBurada bir cok konu var bu konuyla ılgılı bende cobıd oldugumda acmıstım.Kıme gelmedıkı canım .Limon ,sarmısak çok onemlı .Ve karbonhıdrat.Haslama yapın içine sogan sarmısak. Bol bol atıp suyunu ıcın.Sarmısak her aksam 4 ,5 adet yedık.Meyvede çok onemlı .İ
videolu paylasimini yaptim ezip süte karistirip iliyonca iciyorumNasıl hazırlıyorsunuz bunu acaba
Ezip süte mi koyuyorsunuz
Çok sağol canım sürekli sesleniyorum eşime kapıdan o yatak odasında oğlumla ben oturma odasında sık sık kontrol ediyorum tuvaletler ayrı eşim diğer banyo tuvaletini kullanıyor tek kullanımlık çatal kaşık çok mantıklıTualeti beraber kullanıosanız esınız elıne eldıven yada yoksa poset gecırsın ben cıft maske taktım.Sureklı evı havalandırsın.Bırde kardeslerım karton tabak bıcak kaşık bardak gwtırdıler .Haaa bıde cok terlıosun sureklı camasırını degısık buharlı banyo yapsın sıcak su olduruomuş.Çok gecmıs olsun canım.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun1 çay kasigi udihindi, zencefil,zerdecal,corek otu gunde 3 defa "ev yapimi sirkeye" karistirip icin. Guclu antivirallerdir. Gecmis olsun Allah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?