Covid bizede geldi

Hanim
Çok geçmiş olsun kızınıza belirti var mı
Hicbirseyi yok şükür. Kreşte çıkınca eşimin işyerinden teste gönderiler ne olur ne olmaz diye. Yoksa asla yaptirmazdik. İnanın hicbirseyi yok. Test mi yanlıştı diye düşünmüyor değiliz.

O testten korkuyorum da

Korkulacak bir şey yok. On saniye falan sürüyor zaten. Bende kusarım ben dayanamam herhalde diyordum. Tık tık bitti gitti. Tabi gözleri fena yaşartıyor:) Yaşadığımız onca acılar içinde bu sinek ısırığı bile değil. biz neler atlatmışızdır kadınlar olarak:)

Bu aralar herkes pozitif çıkıyor çok duyuyoruz

Limonlu sıcak su yapıyorum etkili gerçekten

Yok neden saniyelik bir şey kadınlar daha ağır acıları görmüştür inan buna
covid testinde ne acısı var ki ben de yaptırdım gayet basit kan alma boğazdan burundan sürüntü alma bir de 3 4 dakika anca süren tomografi var sonucu da kısa zamanda çıkıyor

Burada bir cok konu var bu konuyla ılgılı bende cobıd oldugumda acmıstım.Kıme gelmedıkı canım .Limon ,sarmısak çok onemlı .Ve karbonhıdrat.Haslama yapın içine sogan sarmısak. Bol bol atıp suyunu ıcın.Sarmısak her aksam 4 ,5 adet yedık.Meyvede çok onemlı .İ

Teşekkür ederim korkum geçti

1 çay kasigi udihindi, zencefil,zerdecal,corek otu gunde 3 defa "ev yapimi sirkeye" karistirip icin. Guclu antivirallerdir. Gecmis olsun Allah sifa versin

Burdan bi arkadaş bana bu vidioyu onermıstı sag olsun.Biraz ishal yapıo ama mukemmel
ilaç .

Kopyoladım çıkmadı youtobeye Türkiye bilim kurulu başkanı covid yaz bı vıdıo cıkıcak onu kesın yap

Tualeti beraber kullanıosanız esınız elıne eldıven yada yoksa poset gecırsın ben cıft maske taktım.Sureklı evı havalandırsın.Bırde kardeslerım karton tabak bıcak kaşık bardak gwtırdıler .Haaa bıde cok terlıosun sureklı camasırını degısık buharlı banyo yapsın sıcak su olduruomuş.Çok gecmıs olsun canım.

Çok geçmiş olsun sizede

Çok sağol canım sürekli sesleniyorum eşime kapıdan o yatak odasında oğlumla ben oturma odasında sık sık kontrol ediyorum tuvaletler ayrı eşim diğer banyo tuvaletini kullanıyor tek kullanımlık çatal kaşık çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…