Coronasavar

Bu sefer yakaladımmmm
Kız arya taş gibisin, boşandıktan sonra elini sallasan ellisi. En güzelinden flört de bulursun dük de, hiç haksızlık etme kendine.

Ulan yine dombili ben kaldım

Ben de dombikim. Kız Lyanna, beraber kilo verek mi?
Bak ben lesliye başlayayım diye indirdim iki gündür yine kaçıyorum. Beraber yaparsak destek oluruz hea? Şöyle bi 5 kilo bile fark ediverir.

Ben de dombikim. Kız Lyanna, beraber kilo verek mi?
Bak ben lesliye başlayayım diye indirdim iki gündür yine kaçıyorum. Beraber yaparsak destek oluruz hea? Şöyle bi 5 kilo bile fark ediverir.
Karantina süresince kilo vermek gibi bir şeyim yok kuzum, iyice strese sokamam kendimi.
Sonra dans mans başlar hareket falan veririm inşallah umarım kısmetse

Aaa ben kaçırmışım mevzu mu vardı burada. Çok haklısın mümin kardeşim. Ben dedim dük deyip durmayın dedim, az ahlaklı olun dedim. Cenabet cenabet dolaşıyorlar burada. Sen namusunu koru, uzaklaş buradan.

Karantina süresince kilo vermek gibi bir şeyim yok kuzum, iyice strese sokamam kendimi.
Sonra dans mans başlar hareket falan veririm inşallah umarım kısmetse

Olm benim de olacak gibi değil de işte bi umud sana tutunayım dedim, gırık çıqtın tutamadım sıkı sıkı.

Kız ne güzel kaç sayfa geride kalmıştı konu, kapanmış gitmişti, alıntılayıp niye yine hortlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…