Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin tuttuğu kendine.Olm benim de olacak gibi değil de işte bi umud sana tutunayım dedim, gırık çıqtın tutamadım sıkı sıkı.
Kız ne güzel kaç sayfa geride kalmıştı konu, kapanmış gitmişti, alıntılayıp niye yine hortlattın
Aaa ben kaçırmışım mevzu mu vardı burada. Çok haklısın mümin kardeşim. Ben dedim dük deyip durmayın dedim, az ahlaklı olun dedim. Cenabet cenabet dolaşıyorlar burada. Sen namusunu koru, uzaklaş buradan.
Ben yetişemedim keşke atsanHadi iyisiniz kizlar..
Veee gitttiiiii
Ama mevzu var beni çağırmamışsınız. Çok kırıldım.
"Aferin size, aferin size, çok güzel oldu" başlığını youtubeda bi aratsana orada çıkan videoyu bi izlesene.
Olay aklıma onu getirdi buraya ekleyemiyorum çok küfür var
Lyanna Mormont ve HanimKelesimiGetir Utandiriyorsunuz beni, kendimi hiç öyle das gibi hatun görmüyorum
Ve Yokuspokus Foto koyduk, yine yaranamadik ya! Ama sanirim yakalandim, aslinda hermafroditim, nasilf ark ettiinn??
Du bakam korkuyorum kötü bir şey mi
Olaya sonradan gelip dalıyon ya, o videoda zincirleme trafik kazası var, bi izle hoşuna gidecek bak
Ahsjsjs izledim. He biraz uzak kaldım diye hemen dışlandım tabi gruptan. Peki, tamam. Oldu o zaman. Siz takılın ya şaapmayın. Oldu.
Senin görmen önemli değil, biz görüyoruzLyanna Mormont ve HanimKelesimiGetir Utandiriyorsunuz beni, kendimi hiç öyle das gibi hatun görmüyorum
Oo çorap fetişi.Aha bakın en sevdıgım çoraplarımdan birini atacam ama giydiğim gun çorap yırtıldı hemen bir gün dayandı
he bana jfjddj çorap almak isterseniz asla hayır demem böyle çorapları seviyorum
Ahahfh yok ya mevzu uzamasındı benim derdim, hani kapandı gitti hortlatmayak diye ama too lateAhsjsjs izledim. He biraz uzak kaldım diye hemen dışlandım tabi gruptan. Peki, tamam. Oldu o zaman. Siz takılın ya şaapmayın. Oldu.
Görmeden bir şey demek zor.Oo çorap fetişi.
Bende de var. Çorap yani.