• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Adklshd. Mevzuya aniden dalmak aklsdjad. Banlandırma kendini banlandırma yahu onu diyoz :KK70:

Ben alacağımı aldım, duyacağımı duydum. Siz grup olmuşsunuz kim altta kim üstte belli değil. Benim gibi arlı bir kadın grubun dışında kalacaktı tabi ne olacaktı.

Ben alacağımı aldım, duyacağımı duydum. Siz grup olmuşsunuz kim altta kim üstte belli değil. Benim gibi arlı bir kadın grubun dışında kalacaktı tabi ne olacaktı.

Ben izlemeyi seviyom diyen sen değil miydin olm? Ne anlaşmıştık, biz altta üstte, Vander Lyannaya, Lyanna Filme, film lorethe sonra hepsi lorethe, sen de izliyon işte.

Ben izlemeyi seviyom diyen sen değil miydin olm? Ne anlaşmıştık, biz altta üstte, Vander Lyannaya, Lyanna Filme, film lorethe sonra hepsi lorethe, sen de izliyon işte.

Tamam da izlemeyi seviyorum diye hiç mi dahil olmayayım. Sizdeki dük de benimki bamya mı?

Adımı şu işlerde kullanmayın millet de benı terbiyesız sanacak
Haberim yok ya benım
Hepınızı kibleyecegım fkffkgkf

Back