• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

İfşalık bişiy yok kuzum.
Dün bir geçim konusunda 3000 lik maaş tartışılırken, biri geldi 55binle hesap kitap yapıyorum diye girdi konuya.
E haliyle millet de "Dalga mı geçiyolla adam mı seçiyollağ" oldu. Konu içinde bu arkadaşı baya bi örselediler, ben ise konuyu buraya taşıdım komiğime gittiği için. Burada birkaç arkadaş konu üzerine eğlendik isim geçirmeden hakaret etmeden, eski muhabbetle de birleştirdik bu kadar parayla nick alsak bunu yazarız diye nickler yazdık.

Bu arkadaş da gelmiş konunun ortasına full hakaretle girmiş, kendi kendini aşikar etmiş olay o.
Hani dili daha normal olsa "Kusura bakma, boş bulunduk öyle gırgır geçtik affedersin" de deriz yani de işte arkadaşımız buyumuzun üç katı hakaretle gelince... Banlandı tabi.
Çok acımasızsınız ya, bir insanın 55.000'le hayatını idame ettirebileceğini mi düşünüyorsunuz? Bizim aylık gelirimiz 155.000... Açlıktan birbirimizi kemiriyoruz. :confused: Ay, ara sayfalarda birinin çemkirmesini gördüm de, komiklik yapıyor sandım ya, gerçek olabileceği aklıma gelmemişti.

kkya engel koymuştum günlük bi saatim dolmuş, ben bugün yoğum :(

Eklentiler

• CA52E896-F8AE-402A-BCF0-02B6F7EF0C18.png
    CA52E896-F8AE-402A-BCF0-02B6F7EF0C18.png
    351,2 KB · Görüntüleme: 13
Çok acımasızsınız ya, bir insanın 55.000'le hayatını idame ettirebileceğini mi düşünüyorsunuz? Bizim aylık gelirimiz 155.000... Açlıktan birbirimizi kemiriyoruz. :confused: Ay, ara sayfalarda birinin çemkirmesini gördüm de, komiklik yapıyor sandım ya, gerçek olabileceği aklıma gelmemişti.

Yapma yapma biz yaptık onları yapma. Sonra güfür ediyolla yabma. :KK53:

Hangi sayfa ısrarla okumak istiyorum

Geri kalan 23 saatte peki :KK53:
Diğer şeylere böyle sınırlama koymuyorsundur umarım yeni geelinn😅
Koyuyorum artık her şey kotalı. Günde on dakika çay içme hakkım var mesela. Yarım saat kahve.
O bir saatlik kotanı hangi başlıklarda yedin acaba??
Gece yuhum kaçmıştı bdv takıldım. Şimdi de ekstra 15 dk istedim bitince gidecem. :D

Tam yarısında "canım süremiz bitti yarın görüşürüz" diyormuş :KK70:
tabii öyle sınırsız çay içemem süre bitince bırakırım.

Koyuyorum artık her şey kotalı. Günde on dakika çay içme hakkım var mesela. Yarım saat kahve.

Gece yuhum kaçmıştı bdv takıldım. Şimdi de ekstra 15 dk istedim bitince gidecem. :KK70:

Oha aramızda android varmış.

Gece yuhum kaçmıştı bdv takıldım. Şimdi de ekstra 15 dk istedim bitince gidecem. :KK70:
Bunu kendine yapmanın mantıklı bir sebebi var mı? Ders mi çalışıyorsun? Dünyayı ele geçirme planlarına mı ağırlık verdin? Nedir yani?

Off sen bekarken daha eğlenceliydin. Bu ne desperate housewife olmuşsun. KudrAlobar KudrAlobar bu kız niye böyle oldu?

Beyine de söylesene "canım yarım saat ayırmıştım bugün bitti, hadi yarın görüşürüz" diye :D

Bunu kendine yapmanın mantıklı bir sebebi var mı? Ders mi çalışıyorsun? Dünyayı ele geçirme planlarına mı ağırlık verdin? Nedir yani?
Ders çalışıyorum kuzum. Burda takılmayı abarttım bi kaç gündür. Beyim de telefon bağımlısı mı oldun noldun diyor :D

Off sen bekarken daha eğlenceliydin. Bu ne desperate housewife olmuşsun. KudrAlobar KudrAlobar bu kız niye böyle oldu?

Beyine de söylesene "canım yarım saat ayırmıştım bugün bitti, hadi yarın görüşürüz" diye :KK70:
Evlenince böyle oldu bi de bunun doğurmuş halini düşün 😂😂

Robot sofiayım ben.

Robot fantezisi diyorsun. :KK53: Nasıl oluyo o?
Yeni nesil gelin işlerini hiç anlamıyorum ya, bizim zamanımızda tozunuzu alim mi bey efendi fantesizi vardı. Şimdi ne diyollağ ki? Vidalarımın sıkıştırılma zamanı geldi ehi ehi, beni biraz yağlayın filan mı?
İnsanlık nere gidiyor yarebbim.

Back