• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Robot fantezisi diyorsun. :KK53: Nasıl oluyo o?
Yeni nesil gelin işlerini hiç anlamıyorum ya, bizim zamanımızda tozunuzu alim mi bey efendi fantesizi vardı. Şimdi ne diyollağ ki? Vidalarımın sıkıştırılma zamanı geldi ehi ehi, beni biraz yağlayın filan mı?
İnsanlık nere gidiyor yarebbim.
Yağlama fikrini tuttum. :D robot dediğin her alanda uzmanlaşmış süper özellikli gadındır. Ele düşün.

Yeni nesil gelin işlerini hiç anlamıyorum ya, bizim zamanımızda tozunuzu alim mi bey efendi fantesizi vardı. Şimdi ne diyollağ ki? Vidalarımın sıkıştırılma zamanı geldi ehi ehi, beni biraz yağlayın filan mı?
Ben erkeğimin geyşası olurum diyen nesilden, erkeğimin robotu olurum diyen bir nesle.
Teknoloji çok ilerledi, yeni nesil çok farklı azizim.

Japon İşi filmindeki robot Fatma Girik gibi takılıyor evde :D

Koyuyorum artık her şey kotalı. Günde on dakika çay içme hakkım var mesela. Yarım saat kahve.

Gece yuhum kaçmıştı bdv takıldım. Şimdi de ekstra 15 dk istedim bitince gidecem. :KK70:

tabii öyle sınırsız çay içemem süre bitince bırakırım.
Bu kota dükleşmeye daha fazla zaman kalsın diyedir umarım🤣

Estraven Estraven
Bak senin yerine ben pembiş yeni gelin fotoları koyuyorum, senin zamanın olmaz şimdi bunla idare edelim yeni gelin terörüne. 75C7BF1F-D995-41E8-AF8D-D707E18B7501.jpeg

Bebelerimi içimden söve söve uyuttum da hava atayım dedim çocukları tepesinde gezenlere😂😂

Fantezinin tillahı sende gangsta, ağız topunu unutmadım :KK53:

Estraven Estraven
Bak senin yerine ben pembiş yeni gelin fotoları koyuyorum, senin zamanın olmaz şimdi bunla idare edelim yeni gelin terörüne.

Bebelerimi içimden söve söve uyuttum da hava atayım dedim çocukları tepesinde gezenlere😂😂
Beypazarı sodasıyla anılarımız var Estraven Estraven 'le.
14 Şubat günü baş başa oturup soda içmiştik ahfhah

Nikahtan sonra kocanız cidden alnınızı öptü mü nedense ben bunu itici buluyorum hahhaa
Ayıp olmasın millete diye alından öpmüş gıbı

Banada itici geliyor. Öyle duvak kaldirmak, alnindan öpmek. Cok kiro birsey "büyükler var ehehehe, ama gece var ya geeeceee, gel halay çekelim gece yapcaklarimizi kutlaylim ama dudaktan öpmek zinhaar olmaaaz" düsüncesi.

Hali ile salon girisinde duvagim yoktu. Yani vardi fakat çok uzun bir duvak, istestem bile yüzümün önüne getiremezdim. Ve esimde alnimdan öpmedi. Sadece hemen dansa basladik.

Son düzenleme:
Devamı var bu anının, hissediyorum :KK70:
Ahahda buluşmak için estra'yı bekliyorum, baktım herkes elinde çiçekle bekliyor. Bizim neyimiz eksik dedim, yakında bir yere belediye çelenk koymuş, çelenkten düşen çiçeği aldım, elimde çiçekle estra'yı bekledim :KK70: Buluştuk, çiçeğini verdim :KK70: Yürüyüş yaptık biraz, sonra bir yere oturduk bir şeyler içtik, soda falan.
Sonra beyi geldi yemek yedik, dans mans olayları, sonra yine yürüyüş. Sonra ben döndüm :KK70: 14 Şubatın büyük kısmını beraber geçirdik :KK70:

Foto gittiii.

Estraven Estraven
Bak senin yerine ben pembiş yeni gelin fotoları koyuyorum, senin zamanın olmaz şimdi bunla idare edelim yeni gelin terörüne.Eki Görüntüle 2623143

Yav sadece bana mi fincanda döt görünüyor? Yani bildigin çizilmis pop gibi degil mi? :KK53:

Ahahda buluşmak için estra'yı bekliyorum, baktım herkes elinde çiçekle bekliyor. Bizim neyimiz eksik dedim, yakında bir yere belediye çelenk koymuş, çelenkten düşen çiçeği aldım, elimde çiçekle estra'yı bekledim :KK70: Buluştuk, çiçeğini verdim :KK70: Yürüyüş yaptık biraz, sonra bir yere oturduk bir şeyler içtik, soda falan.
Sonra beyi geldi yemek yedik, dans mans olayları, sonra yine yürüyüş. Sonra ben döndüm :KK70: 14 Şubatın büyük kısmını beraber geçirdik :KK70:
Aa bu seneki mi, kudranın konudan sanki anımsadım benzer bir şeyler :KK70:

Back