Yağlama fikrini tuttum.Robot fantezisi diyorsun.Nasıl oluyo o?
Yeni nesil gelin işlerini hiç anlamıyorum ya, bizim zamanımızda tozunuzu alim mi bey efendi fantesizi vardı. Şimdi ne diyollağ ki? Vidalarımın sıkıştırılma zamanı geldi ehi ehi, beni biraz yağlayın filan mı?
İnsanlık nere gidiyor yarebbim.
Bence sınırı yok saya bas senin için kolaylaştırayım bastın herhalde burada olduguna göreDers çalışıyorum kuzum. Burda takılmayı abarttım bi kaç gündür. Beyim de telefon bağımlısı mı oldun noldun diyor
Off düşünmek istemiyorum.Evlenince böyle oldu bi de bunun doğurmuş halini düşün
Ben erkeğimin geyşası olurum diyen nesilden, erkeğimin robotu olurum diyen bir nesle.Robot fantezisi diyorsun.Nasıl oluyo o?
Yeni nesil gelin işlerini hiç anlamıyorum ya, bizim zamanımızda tozunuzu alim mi bey efendi fantesizi vardı. Şimdi ne diyollağ ki? Vidalarımın sıkıştırılma zamanı geldi ehi ehi, beni biraz yağlayın filan mı?
Yağlama fikrini tuttum.robot dediğin her alanda uzmanlaşmış süper özellikli gadındır. Ele düşün.
Yağlama fikrini de tutmuşUzman? Her alanda? Neyse, sonra ben oluyom arrsız.
Tuttuğu şey yağlama aracıdır hahajhajaj al sana basitlikYağlama fikrini de tutmuş
Bu kota dükleşmeye daha fazla zaman kalsın diyedir umarımKoyuyorum artık her şey kotalı. Günde on dakika çay içme hakkım var mesela. Yarım saat kahve.
Gece yuhum kaçmıştı bdv takıldım. Şimdi de ekstra 15 dk istedim bitince gidecem.
tabii öyle sınırsız çay içemem süre bitince bırakırım.
Fantezinin tillahı sende gangsta, ağız topunu unutmadımRobot fantezisi diyorsun.Nasıl oluyo o?
Beypazarı sodasıyla anılarımız varEstraven
Bak senin yerine ben pembiş yeni gelin fotoları koyuyorum, senin zamanın olmaz şimdi bunla idare edelim yeni gelin terörüne.
Bebelerimi içimden söve söve uyuttum da hava atayım dedim çocukları tepesinde gezenlere
Devamı var bu anının, hissediyorum
Fantezinin tillahı sende gangsta, ağız topunu unutmadım
E biraz öyle oldu, başka neler var gangsta biraz anlatsana, hayır yani meraktan değil, yeni gelinimiz var, havası olur kocasınaKendi kendime adımı çıkardım ya la.
Nikahtan sonra kocanız cidden alnınızı öptü mü nedense ben bunu itici buluyorum hahhaa
Ayıp olmasın millete diye alından öpmüş gıbı
Yoo ne münasebet. Biz tokalaşıp, hayırlı olsun deyip, kafa tokuşturduk.Nikahtan sonra kocanız cidden alnınızı öptü mü nedense ben bunu itici buluyorum hahhaa
Ayıp olmasın millete diye alından öpmüş gıbı
Ahahda buluşmak için estra'yı bekliyorum, baktım herkes elinde çiçekle bekliyor. Bizim neyimiz eksik dedim, yakında bir yere belediye çelenk koymuş, çelenkten düşen çiçeği aldım, elimde çiçekle estra'yı bekledimDevamı var bu anının, hissediyorum
Estraven
Bak senin yerine ben pembiş yeni gelin fotoları koyuyorum, senin zamanın olmaz şimdi bunla idare edelim yeni gelin terörüne.Eki Görüntüle 2623143
Bebelerimi içimden söve söve uyuttum da hava atayım dedim çocukları tepesinde gezenlere
Aa bu seneki mi, kudranın konudan sanki anımsadım benzer bir şeylerAhahda buluşmak için estra'yı bekliyorum, baktım herkes elinde çiçekle bekliyor. Bizim neyimiz eksik dedim, yakında bir yere belediye çelenk koymuş, çelenkten düşen çiçeği aldım, elimde çiçekle estra'yı bekledimBuluştuk, çiçeğini verdim Yürüyüş yaptık biraz, sonra bir yere oturduk bir şeyler içtik, soda falan.
Sonra beyi geldi yemek yedik, dans mans olayları, sonra yine yürüyüş. Sonra ben döndüm14 Şubatın büyük kısmını beraber geçirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?