• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bu sefer yakaladımmmm :KK200: :KK200:
Kız arya taş gibisin, boşandıktan sonra elini sallasan ellisi. En güzelinden flört de bulursun dük de, hiç haksızlık etme kendine.

Ulan yine dombili ben kaldım :KK43:

Ben de dombikim. Kız Lyanna, beraber kilo verek mi?
Bak ben lesliye başlayayım diye indirdim iki gündür yine kaçıyorum. Beraber yaparsak destek oluruz hea? Şöyle bi 5 kilo bile fark ediverir.

Ben de dombikim. Kız Lyanna, beraber kilo verek mi?
Bak ben lesliye başlayayım diye indirdim iki gündür yine kaçıyorum. Beraber yaparsak destek oluruz hea? Şöyle bi 5 kilo bile fark ediverir.
Karantina süresince kilo vermek gibi bir şeyim yok kuzum, iyice strese sokamam kendimi.
Sonra dans mans başlar hareket falan veririm inşallah umarım kısmetse :D

Aranızda cidden çok çirkin insanlar var. Benim başka başlıkta yazdığım şeyi burda dert edip yazmışsınız. Burda cinselliğe penis boyutuna bir de bahçıvan aldatma konularına girmişsiniz. Düşüksünüz yazık ki ne yazık. Gerçekten vizyon bu kadar. İğrenç. Bide eski başlıklarımda yaş farkımız var yazmamı bile başka yere çekmişsiniz. Kendisi eski erkek arkadaşım ama yine de iğrenç. Geçim derdim yok ama hazım derdiniz var sanırım. Burada sayfalarca konuşulduğuna göre. Uçucuların şu an uçamıyor olmasına bile sevinmişsiniz yazık ya. Halbuki uçuyoruz çok sevinmeyin.
Nickname: 55binmilletedertoldu

Aaa ben kaçırmışım mevzu mu vardı burada. Çok haklısın mümin kardeşim. Ben dedim dük deyip durmayın dedim, az ahlaklı olun dedim. Cenabet cenabet dolaşıyorlar burada. Sen namusunu koru, uzaklaş buradan.

Karantina süresince kilo vermek gibi bir şeyim yok kuzum, iyice strese sokamam kendimi.
Sonra dans mans başlar hareket falan veririm inşallah umarım kısmetse :KK70:

Olm benim de olacak gibi değil de işte bi umud sana tutunayım dedim, gırık çıqtın tutamadım sıkı sıkı.

Aaa ben kaçırmışım mevzu mu vardı burada. Çok haklısın mümin kardeşim. Ben dedim dük deyip durmayın dedim, az ahlaklı olun dedim. Cenabet cenabet dolaşıyorlar burada. Sen namusunu koru, uzaklaş buradan.
Kız ne güzel kaç sayfa geride kalmıştı konu, kapanmış gitmişti, alıntılayıp niye yine hortlattın :D

Back