- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Evlilik çocuk içindir, evlendiysen mutlaka çocuk yapacaksın fikri beni iyice soğuttu çocuk fikrinden. Aşırı itiyor yani anlatamam. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. Nasıl yani şart mıydı? Çocuk yapmasak olmuyor muydu? Hata mı ettim evlenmekle? Gibi değişik hislere kapılıyorum. Nasıl anlatayım, böyle yapılabilecek en saçma şeyi yapmışım gibi hissettiriyor bazı insanlar. Çocuk istemiyodun neden evlendin? Evlilik çocuk olmayacaksa çekilecek şey değil diyor ya bazıları, ben mi aptalım diyorum bazen. Anlatabildim mi bilmiyorum.
Dışarı çıkacağım, ruju maskemin üzerine sürüyüm mü
Tencere kapağını maske yapmışlar, öyle yaparsan cam kapaktan görünürDışarı çıkacağım, ruju maskemin üzerine sürüyüm mü
öyle bir korkunçlu kitap vardı, adam bodrumunda birini kaçırmış saklıyor. maske takıyor ve maskenin üzerine gülenDışarı çıkacağım, ruju maskemin üzerine sürüyüm mü
bdv deki kadınlara bizde yorum yaparken sinirlensek de tek bir yönden bakamayız işte bunaBir ben bir şey sorucam benım annem de şu var 100 kere konuştuk boşanırsam size karşı sorumlulğunı getirmez
Çocuklarımın rızkını ona buna yedirir diyor
yok öyle rahat yaşamamalı o da sorumluluk alacak diyor
Bunu konuşurken o hırsı hissedebiliyorum
Bu yuzden kendi hayatından ve bizim hayatımızda çalıyor
100 kez dedim zaten ben çalışıyorum yazları falan ee sen de çalışan kadınsın neden kendimizi harap edelim
Ne bileyim kendin için bir şey yapmaktan daha mı önemli rızkımız
En küçüğümüz 15 yaşında
Bu hırs ne ben bu hırsı bdv de de goruyorum anlayamıyorum aptalca mı düşünüyorum
bunun başka versiyonu da benYa simdiki nesilden umidimi kesiyorum ben..
"Sevdiğinden eminim. Tonla borcu varken benimle evlenmeye adım attı."
Yanindaki erkeksiz yapamayacak olma dusuncesi cok baska bir sey. Saglikli psikolojide birinin anlamasi guc.Bu konularda yorum yapmak istemiyorum, ha'li hazirda bdv de iki konu var son zamanlarda.
Biri 20 yıl adamın kendisi ile aldattığı kadınların cetelesini tutmuş, oğlu yeter diyene kadar da ayrılmamış, şimdi ailesinin sağladığı dayalı döşeli evde yaşıyor.
diğeri de isteme çiçeğine kadar kendi almış, elemana kul köle olmuş bir kız.
Ikisinin de yanındaki adama ihtiyacı yok
Ama ikisi de biraz ışık görse devam edecekler.
düüüüüüüüüüüüüükYanindaki erkeksiz yapamayacak olma dusuncesi cok baska bir sey. Saglikli psikolojide birinin anlamasi guc.
Yanindaki erkeksiz yapamayacak olma dusuncesi cok baska bir sey. Saglikli psikolojide birinin anlamasi guc.
Mokar hastasıdır belki?Yanindaki erkeksiz yapamayacak olma dusuncesi cok baska bir sey. Saglikli psikolojide birinin anlamasi guc.
İşte kendine güvenmiyor demek ki, başkasını bulamam, başkası beni istemez sevmez korkusu.Tamam ya erkeksiz yapamiyorsa başka birini bulsun
Dünyada bir o bir de kendi mi kaldi?
O ne ya.Mokar hastasıdır belki?
O biri benimO ne ya.
Biri daha yazmış bugün, muhabbet hızlı akıyordu soramadım
İşte kendine güvenmiyor demek ki, başkasını bulamam, başkası beni istemez sevmez korkusu.
Bana da gelmiyor da işte bazı insanlar tek başına yapamıyor galiba. Kendilerini de sevmiyorlar belki de. Değerli hissetmek için birinin değer vermesini bekliyorlar.
Kendimle kalmak bana korkunç gelmiyor.
Anlamıyorum o yüzden.
Ne diyeyimO biri benimgoogle a yazar mısın? Burası için bile fazla olabilir
Benim içinde öyle ama mesela şu an yeni ayrılık yaşadığım için
Kendimle kalmak bana korkunç gelmiyor.
Anlamıyorum o yüzden.
Sana demiyoruz annem sen niye hemen içselleştiriyosunBenim içinde öyle ama mesela şu an yeni ayrılık yaşadığım için
o kaybetmenin acısıyla geri istiyorum belki sevgilimi.
Belli bir süreden sonra insan hala öyle hissediyorsa bence bağımlılık sorunları vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?