Coronasavar

Bunu diyen insan, yanlis evlilik yapti. Ve Lyanna'nin dedigi gibi, o kusuru örtmek adina çoçuk yapti. O çoçukta çok bozuk bir psikoloji ile büyüyecek.

Bizim kültürde bide ask ile evlenmek çok yeni birsey. Ki ona ragmen halen evlilik "çekilcek" birsey gibi görülür, hele kadinlar için. Cünkü kadinlar sadece verir. Hizmet verir, seks verir, çoçuk verir, misafiri agirlar, sosyal iliskileri kurar, kayin aile ile iliskisini kurar,..

Kadinlara almayi ögretmiyorlar. Alanlarda kiskaniliyor yada anlam verilemiyor. "Nasil yani, mutlu evliliktemi varmis?" gibi tuhaf karsilaniliyor.

Bir anne olarak söylüyorum, çoçuk benim yaptigim en zor seylerden biri. Cok seviyorum kizimi, onun için yapmayacagim birsey yok. Ancak "simdiki bildiklerini, o zaman bilsen, halen çoçuk yaparmiydin?" diye sorarsan cevabini bilmiyorum. Hatta her gün degisiyor o cevap diyebilirim. Ki bunu demek büyük bir tabu biliyorum ama ayni zamanda bunu düsünen tek anne olmadigimida biliyorum.

Dışarı çıkacağım, ruju maskemin üzerine sürüyüm mü
öyle bir korkunçlu kitap vardı, adam bodrumunda birini kaçırmış saklıyor. maske takıyor ve maskenin üzerine gülen
yüz çizmiş falan
bdv deki kadınlara bizde yorum yaparken sinirlensek de tek bir yönden bakamayız işte buna
çoğu zaman bu bağımlılıktan oluyor. öyle ya da böyle yalnız kalmak istemiyor, boşanmış olmak istemiyor,
hırs yapıyor...
tanıdığım biri var kadın da adam da zengin, yani kadın adamdan dolayı zengin değil. adam bunu aldatıyor herkes de biliyor ama ayrılmam diyor kadın, ben çoluğumun çocuğumun rızkını başkasına yedirmem diyor ama çıldırırsın yani
über zengin kadın. anlam veremezsin böyle bakınca

Ya simdiki nesilden umidimi kesiyorum ben..

"Sevdiğinden eminim. Tonla borcu varken benimle evlenmeye adım attı."
bunun başka versiyonu da ben
borçlarını kapatıp, daha fazla para kazanmaya çalışıyor çünkü benim yüksek bittikten sonra maddi olarak hazır olmak istiyor

Bu konularda yorum yapmak istemiyorum, ha'li hazirda bdv de iki konu var son zamanlarda.
Biri 20 yıl adamın kendisi ile aldattığı kadınların cetelesini tutmuş, oğlu yeter diyene kadar da ayrılmamış, şimdi ailesinin sağladığı dayalı döşeli evde yaşıyor.
diğeri de isteme çiçeğine kadar kendi almış, elemana kul köle olmuş bir kız.
Ikisinin de yanındaki adama ihtiyacı yok
Ama ikisi de biraz ışık görse devam edecekler.

Yanindaki erkeksiz yapamayacak olma dusuncesi cok baska bir sey. Saglikli psikolojide birinin anlamasi guc.

Kendimle kalmak bana korkunç gelmiyor.
Anlamıyorum o yüzden.
Benim içinde öyle ama mesela şu an yeni ayrılık yaşadığım için
o kaybetmenin acısıyla geri istiyorum belki sevgilimi.
Belli bir süreden sonra insan hala öyle hissediyorsa bence bağımlılık sorunları vardır

Sana demiyoruz annem sen niye hemen içselleştiriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…