- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
hayatımda gördüğüm tek canlı ve içini dışını bildiğim düzgün evlilik anne babama ait.
bu yüzden bir gün evlenirsem ne istediğimi biliyorum.
37 sene geçmesine rağmen hala birbirlerine aşıklar, flörtleşirler, kahve dateleri olur, konuşmadan anlaşırlar,
tartıştıklarında sırası gelen alttan alır ve en gıcık olduğum nokta bize karşı gerçekten bölünmez bir takımdırlar
annem hep der siz gidersiniz baban kalır
O kadar şanslısın ki. Benim hayatım annemin sürekli babam hakkında konuşması, şikayet etmesi, hayatından sızlanması, bana kaldırabileceğimden fazla yük vermesi ile geçti. Babam da aynıydı.
Abim rahmetli yengemi sevdiğinde babam karşı çıktı. Ölürüm de izin vermem dedi. Annem de ayrılırız madem dedi. Babam evi terk etti işyerinde kalıyordu. Neyse abim ve kardeşim olmaz öyle geri dönsün dediler. Ben de umurumda değil boşanırsanız boşanın dedim. Kötü olan ben oldum. En nihayetinde geri döndü babam.
Annemle babamın birbirini sevme şekli o kadar abuktu ki, benim insan nasıl sevilir bilmemem çok normal aslında. Annem gibi olmuycam diyerek geçirdiğim yıllar sonrasında seks için adım atmak bile garip geliyordu. Hala aşamadım bunu. Ezik olmam, zayıf olmam demeye öyle odaklandım ki, mutlu ve huzurlu olma kısmını kaçırdım.