• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Benim içinde öyle ama mesela şu an yeni ayrılık yaşadığım için
o kaybetmenin acısıyla geri istiyorum belki sevgilimi.
Belli bir süreden sonra insan hala öyle hissediyorsa bence bağımlılık sorunları vardır

Ya dün bir bugün iki.
Senin normal.
E bir de bu adamın sana yaptığı bir şey yoktu ki?
Dövdü mü, sövdü mü? Aldattı mi?
Yalancının teki mi? Madde bağımlısı mi?
Ailesine seni paspas mi yapıyor?
Yoo.
Böyle olsa arkana bile bakmazdın.
Bakmamalı kimse.

Tamam ya erkeksiz yapamiyorsa başka birini bulsun 🤦🏻‍♀️
Dünyada bir o bir de kendi mi kaldi?
Başka birini bulacağına inanmıyor işte.
Öyle bir konu vardı bir ara. Konu sahibi nişanlı, ayrılmayı düşünüyor ama başkasını bulamazsam diye evlenecekti.

Mokar hastasıdır belki? :110:
Ne dükleri bıraktık be gülüm, onunla olmuyor sadece :KK70:

O biri benim :110: google a yazar mısın? Burası için bile fazla olabilir:KK70:
Eskiden ne karikatürler çizilebiliyormuş ya.
Benim ortaokul-lise yıllarımda sırf erotik karikatürle çıkan bir dergi vardı, adını bile unutmadım. Gider çaktırmadan, çekine çekine alırdım o dergiyi okurdum peheyy.

Ya bazen o dergiyi gidip sahaflarda arayıp almak istiyorum ama kazık kadar halimle erotik karikatür dergisi sormak istemiyorum ahfha
Hele kendi sahafıma hiç soramam, adam yıllardır düzgün kimliğimle tanıyor beni :KK70:
Ben hiç okumadım öyle dergiler:110: Bu karikatürü de eşimden öğrendim, nasıl diye sorma :KK70:

Ben o sandigin kadinlardan degilim taammi, maskemin altinda biyik yok ruj var, ruuujjjjj varrr

demek için mi?
Tencere kapağını maske yapmışlar, öyle yaparsan cam kapaktan görünür :KK70:
öyle bir korkunçlu kitap vardı, adam bodrumunda birini kaçırmış saklıyor. maske takıyor ve maskenin üzerine gülen
yüz çizmiş falan :KK43:

Kendime küçük eğlenceler çıkarıyorum yine; gören bakışını kaçırmaya çalışıyordu :KK70:

...

Son düzenleme:
Back