• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Komşu gördü aşağıda, "O neydi gız" bakışını yakaladım; selam verdim "Stresli günlerde millet biraz gülsün diye yaptım gül gül çekinme" dedim, "Ayıp olmasın diye gülememiştim" dedi gülmeye başladı. Ayıb ettiler bana hep. :KK53:

Bence alışkınlardır sana.
Garip gelmemiştir.
Ben olsam aha geldi mahallenin delisü derdim

Tinderda konuştuğum bey evlenip boşanmış, eski karisi sonra birkaç kez daha evlenmiş. Dedim kul hakkı yemiş :KK70:

Arkadaş kadınlar daha 30 yaşında birkaç kocayı nasıl buluyor? :KK70:
Liseden bir arkadaşım, 3. Ye evlendi.
Arada da 2 söz attı.
Ilk iki eşinden birer çocuğu var.
Öyle hayat :))

Bence alışkınlardır sana.
Garip gelmemiştir.
Ben olsam aha geldi mahallenin delisü derdim

Yok pek bilmezler beni öyle, "Selam-merhaba, nasılsınız iyidir, iyi günler" çizgisindeyim. Bi işte bi kavga olayı olmuştu birinde, o kadını çağırdım kahveye, onlar da sonra taşındılar kiralar artınca anlaşamamışlar. Onunla biraz muhabbet etmiştim hani rahatlasın kadın diye.
Bi market teyzeyle baya muhabbetteyiz oğlan sağ olsun, onun sayesine. :)) Pek öyle çılgınlıklarımla bilinmem yani mahallede, iyi kamufleyimdir. :KK53:

Çocuklar uyumuş en sevdiğim saatler başlamış :KK45:

Bugün dışarı çıktım a dostlar, araba kullanmayı, boş boş yürümeyi özlemişim. Ara ara yapacağım bunu, yoksa kafamdan dumanlar çıkmaya başlamıştı.💆

Çocuklar uyumuş en sevdiğim saatler başlamış :KK45:

Bugün dışarı çıktım a dostlar, araba kullanmayı, boş boş yürümeyi özlemişim. Ara ara yapacağım bunu, yoksa kafamdan dumanlar çıkmaya başlamıştı.💆
Uyudu mu...
Benimkiler sandalye ve yastık savaşı yapıyorlar şuan:duduk:
Sandalyeyi kafaya yiyen oyundan bir süreliğine çıkmak zorunda kalıyor tabi...

Mok var kalkıyorlar bu kadar erken vallahi deli oluyorum. 🙄
Bizimkilerde gittikçe erkene alıyorlar kalkış saatlerini. Geçen geç yattılar, dedim herhalde bu sabah dokuzu bulur kalkmalari 15 dakika farketti 🥴 madem öyle erken yatsınlar bizde azıcık nefes alalım dimi ama.😁

Ben 18 yaşımda kapakladım kııızııımm :KK70:

İşin gerçeği, cidden bu, ironik ama evet durumum bu, ağlıcam şimdi.

O yaşta başlarsan, 3 değil 5 de olur.
Off 5 ya....
18 yaşımdan beri düşünemiyorum ya biriyle olduğumu. Olmadığım için muhtemelen :D

O yaşta başlamak değil mesele, 10 yılda birkaç adamla evlenme noktasına gelmek. Yoksa 20 erkek de olur, sorun değil.

Olm sen herkeslen geyiğe giriyon hemen. Geyik ne ya? Sana demedik mi the dişi ol, nişan renk konsepti konuş, at dükünü sor diye.
Ben geyik insanıyım ya, geyik yapamadığım adamla ilerlemiyor hiçbir şekilde. Ne arkadaşlık, ne flört, ne aşk :D İlla o geyik olacak :D

Mok var kalkıyorlar bu kadar erken vallahi deli oluyorum. 🙄
Bizimkilerde gittikçe erkene alıyorlar kalkış saatlerini. Geçen geç yattılar, dedim herhalde bu sabah dokuzu bulur kalkmalari 15 dakika farketti 🥴 madem öyle erken yatsınlar bizde azıcık nefes alalım dimi ama.😁

Bizde ayni seyi denedik ve ayni sonucu elde ettik :/

Diyorum ya, 14-15 yaslarinda ögle saatlere kadar uyumalarini ip ile çekiyorum.

18 yaşımdan beri düşünemiyorum ya biriyle olduğumu. Olmadığım için muhtemelen :KK70:

O yaşta başlamak değil mesele, 10 yılda birkaç adamla evlenme noktasına gelmek. Yoksa 20 erkek de olur, sorun değil.

Ben geyik insanıyım ya, geyik yapamadığım adamla ilerlemiyor hiçbir şekilde. Ne arkadaşlık, ne flört, ne aşk :KK70: İlla o geyik olacak :KK70:

Adamlar sonra bu kız çoh sağlam abi flörtte kaybetmeye gelmez, kankeyto olam diye ayırıyor. Bah yanlıştasıın. Olmaz.
Sen espri yapmayacaksın, sen bir premses olacaksın, her şeyi bilerek atlamayacaksın. O nedir diye soracaksın bırak anlatsın kendini bir moh sansın karşında, biraz gerizekalı gibi davranacaksın erkek böyle tavlanır. Korkutuyon adamları korkutuyon!!!11! Aa kelebek mi nereye konmuş? diyeceksin, ahaha at yaprağında kelebek demeyeceksin.

Back