Benim içinde öyle ama mesela şu an yeni ayrılık yaşadığım için
o kaybetmenin acısıyla geri istiyorum belki sevgilimi.
Belli bir süreden sonra insan hala öyle hissediyorsa bence bağımlılık sorunları vardır
Başka birini bulacağına inanmıyor işte.Tamam ya erkeksiz yapamiyorsa başka birini bulsun
Dünyada bir o bir de kendi mi kaldi?
Ne dükleri bıraktık be gülüm, onunla olmuyor sadeceMokar hastasıdır belki?
Ne videosu atacaksın, +18se atamazsınburaya video atılıyor mu?
Eskiden ne karikatürler çizilebiliyormuş ya.O biri benimgoogle a yazar mısın? Burası için bile fazla olabilir
Eskiden ne karikatürler çizilebiliyormuş ya.
Benim ortaokul-lise yıllarımda sırf erotik karikatürle çıkan bir dergi vardı, adını bile unutmadım. Gider çaktırmadan, çekine çekine alırdım o dergiyi okurdum peheyy.
Performansın düşüyor turuncu seni kaybediyoruz galibaBu cizilmese de olurmuş bence
Ya bazen o dergiyi gidip sahaflarda arayıp almak istiyorum ama kazık kadar halimle erotik karikatür dergisi sormak istemiyorum ahfhaPerformansın düşüyor turuncu seni kaybediyoruz galiba
Emojilerin yanında üç nokta var oray tıkayınca medya seçeneği çıkıyor ordan olması lazımkedimin videosunu atacaktım ama eklenmiyor
Ben hiç okumadım öyle dergilerYa bazen o dergiyi gidip sahaflarda arayıp almak istiyorum ama kazık kadar halimle erotik karikatür dergisi sormak istemiyorum ahfha
Hele kendi sahafıma hiç soramam, adam yıllardır düzgün kimliğimle tanıyor beni
kendi telefonumdan yükleyecektimEmojilerin yanında üç nokta var oray tıkayınca medya seçeneği çıkıyor ordan olması lazım
Ben de telefondan giriyorum da zaten o dediğim yer video yüklemek için değilmiş link giriliyor sadecekendi telefonumdan yükleyecektim
telefondan bakınca sadece fotoğraflar çıkıyor, videolar gözükmüyor
Hadi hadiBen hiç okumadım öyle dergilerBu karikatürü de eşimden öğrendim, nasıl diye sorma
çok güzel fındık peşinde koşuşu vardı sıpamınBen de telefondan giriyorum da zaten o dediğim yer video yüklemek için değilmiş link giriliyor sadece
Pfffff.Bu arada 23-24-25-26 nisan kesin sokağa çıkma yasağı var, haberiniz olsun.
Ben de telefondan giriyorum da zaten o dediğim yer video yüklemek için değilmiş link giriliyor sadece
Ben o sandigin kadinlardan degilim taammi, maskemin altinda biyik yok ruj var, ruuujjjjj varrr
demek için mi?
Tencere kapağını maske yapmışlar, öyle yaparsan cam kapaktan görünür
öyle bir korkunçlu kitap vardı, adam bodrumunda birini kaçırmış saklıyor. maske takıyor ve maskenin üzerine gülen
yüz çizmiş falan
ahaha ben maske altından gülerdimKendime küçük eğlenceler çıkarıyorum yine; gören bakışını kaçırmaya çalışıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?