Coronasavar

Sorun konuyu açan kızda değil ki kuzum bak hatta şunu da yazdım:

Konuya gelen diğer yorumlarda "Bipolar mı, görsem yolumu değiştiririm, ay duysam kaçarım, asla görüşmem korkarım, çocuklarınız kesin psişik bilmem ne olur evlilik olmaz onlarla" yazanlar var; lafım onlara.
Evlilik olmuyordu da biz nasıl evlendik o zaman ve 7 senedir devam ediyoruz olm? Verilen bilginin çöplüğüne bak.
Ondan yani sinirim. Zannediyorlar ki çevrelerinde gördükleri tek kişinin en aktif hali tüm hayatı ki konuya yazanların "Eltisi, kuzeni, biri" bunlar yani, çocuğu, kardeşi, eşi, ana, babası değil. "Biri" .. Dış kapının dış mandalları yani. Bunlar mahallenin müzevir teyzesi tadında dedikodu peşinde.

Damat tadı, kültürlerin etkisinde buna katılıyorum.
Ama katılmadığım şey, bünyesel etkileri.
Ben hayatımda deniz ürünü yemedim, yemem.
Bir tek ton balığı konservesi, o da zorunlu değilsem asla.
Ölmedim, yaşıyorum ama bunun psikolojik bir etkisi olduğumu düşünüyorum.

Bir kadın doğurduğunda vücudu süt salgılıyorsa, eti onu bunu geçelim de süt ve türevlerinin asla taklit ya da yerinin doldurulamayacağını düşünüyorum.

Ben tüm ergenligim ve gençligimde che posterleri asim duvarima, kitaplarini okuyayim, Marx Engels diye hava atayim. Diger odada chanel reklamlarini duvarina asmis ablama mok atayim
Elitlik işte, ergenlikte Marx Engels elitlik. Biz Tarkan diyorduk, Burak Kut diyorduk, Çılgın Bediş'teki Oktay diyorduk

Allah aşkına,
Lyanna Mormont nin neresi minnoş pofidik?
Bu kız nasil @Yabanelma ile ayni kefeye konsun?
Anaa niye ben laf yedim şimdi durduk yere?
Minnoş bir insan değil miyim ben?
Vay arkadaş yaa.

Canım boşan bence.

Nerede bana elit diyenler
Biz seviyeyi yerlere indirdik, kadın dünya mutfağı anlatıyor.
Insanın adı çıkmasın

Haklısın. İnternet ortamında herkesin göreceği şekilde böyle atıp tutmak cahil cesareti. Biz dd onları atıp tutmayalım ne dersin?

Elitlik işte, ergenlikte Marx Engels elitlik. Biz Tarkan diyorduk, Burak Kut diyorduk, Çılgın Bediş'teki Oktay diyorduk

Anaa niye ben laf yedik şimdi durduk yere?
Minnoş bir insan değil miyim ben?
Vay arkadaş yaa.

Kendini 10 kelime ile tanımlasana görelim minnoş kaçıncı sırada?
Yada kac kelime ile tanımlarsan sıra minnoş a gelir?

Sen niye bu kadar sinirlendin ki?
Bu ülke tanısı konmamış sosyopatlarla dolu, ciddi söylüyorum.
Ve sen bu insanlara laf mı anlatmaya çalışıyorsun, beynine yazık, gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…