- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Yokuspokus konunun gidişatını okumadım cevap yazıp çıkmıştım. Ben bipolar biriyle birlikteliğe başlarken insanın aklında soru işaretleri olmasını tuhaf karşılamıyorum. Bende dd olmuştu benzer bir durum, bilen insanlardan bilgi istemiştim. Eşimi kırar mıyım diye çok kormuştum ve ona pek çok şeyi soramamıştım başta. İlerde nasıl bir süreç yaşayacağız, nasıl davranmam gerekir gibi sorulara cevap aramıştım internetten araştırıp sağa sola sorarak. Kızın konusunu da öyle yorumladım.
He insanları ötekileştirme boyutuna getirmek sıkıntılı, o ayrı tabii ki.
Elbette sevgililik gereği destek olacaksınız ama bu uyarı boynumun borcudur, kendinizden fazlaca ödün verir ve kendiniz psikolojik olarak tükeneceğiniz bir yola girdiğinizi hissederseniz çekilip ilişkinizi gözden geçirmekten de kaçınmayın. Dediğim gibi, sizin etkiniz bir yere kadar, iş kendisinde bitiyor,
Damat tadı, kültürlerin etkisinde buna katılıyorum.size tuhaf gelebilir ama işte yemek bir kültür meselesi.
biri yazmıştı burada iş arkadaşım ıspanağa yoğurt koymamı yadırgadı diye.
bizde peynir kahvaltısal bir ürün olabilir ama başka ülkelerde değil.
elzem bir şey de değil. ama böyle yetişmiş biri yulaf lapalı kahvaltıyı yadırgadığı için
peynire benzer ürünler tüketiyor çünkü kahvaltı yapmayı o şekilde biliyor.
mesela ben vegan olmadan önce de hafta içi kahvaltımda yulaf lapası yerdim, çünkü pratik,
sabah en kolayıma gelen ve hem doyurucu hemde sağlıklı bir şeydi. benim damak zevkim yadırgamadı.
hala da öyle kahvaltı ediyorum ama erkek arkadaşım(eski((( ) vegan olduktan sonra vegan peynirler aldı, ben denedim
beğenmedim ama o severek yiyordu. zeytin, peynir şeklindeki kahvaltısına devam etti, yulaf da onun damak zevkine uymadı.
Hatta bir gün tofudan scrambled egg (duygu özaslana selam) yaptım. Ben beğendim çünkü dokusu, görüntüsü, tadı aynı oldu ama o sevmedi çünkü zaten kahvaltıda o şekilde yumurta yemeyen biriydi.
Elitlik işte, ergenlikte Marx Engels elitlik. Biz Tarkan diyorduk, Burak Kut diyorduk, Çılgın Bediş'teki Oktay diyordukBen tüm ergenligim ve gençligimde che posterleri asim duvarima, kitaplarini okuyayim, Marx Engels diye hava atayim. Diger odada chanel reklamlarini duvarina asmis ablama mok atayim
Anaa niye ben laf yedim şimdi durduk yere?Allah aşkına,
Lyanna Mormont nin neresi minnoş pofidik?
Bu kız nasil @Yabanelma ile ayni kefeye konsun?
Betimlemeler öylesine harika ki, koku adeta burnuna kadar geldi. Tişikkirlir.Oooooo kaçırdın mi.
Banane senin de miden bulansın.
Sorun konuyu açan kızda değil ki kuzum bak hatta şunu da yazdım:
Konuya gelen diğer yorumlarda "Bipolar mı, görsem yolumu değiştiririm, ay duysam kaçarım, asla görüşmem korkarım, çocuklarınız kesin psişik bilmem ne olur evlilik olmaz onlarla" yazanlar var; lafım onlara.
Evlilik olmuyordu da biz nasıl evlendik o zaman ve 7 senedir devam ediyoruz olm? Verilen bilginin çöplüğüne bak.
Ondan yani sinirim. Zannediyorlar ki çevrelerinde gördükleri tek kişinin en aktif hali tüm hayatı ki konuya yazanların "Eltisi, kuzeni, biri" bunlar yani, çocuğu, kardeşi, eşi, ana, babası değil. "Biri" .. Dış kapının dış mandalları yani.
Damat tadı, kültürlerin etkisinde buna katılıyorum.
Ama katılmadığım şey, bünyesel etkileri.
Ben hayatımda deniz ürünü yemedim, yemem.
Bir tek ton balığı konservesi, o da zorunlu değilsem asla.
Ölmedim, yaşıyorum ama bunun psikolojik bir etkisi olduğumu düşünüyorum.
Bir kadın doğurduğunda vücudu süt salgılıyorsa, eti onu bunu geçelim de süt ve türevlerinin asla taklit ya da yerinin doldurulamayacağını düşünüyorum.
Başkasının alyansını takma annem uğursuzluk getirir evde kalırsın.Yahu kızın eli benim elimin yarısı kadar.
Alyansını takıyorum parmağımın yarısında kalıyor. Sinir bozucu
Haklısın. İnternet ortamında herkesin göreceği şekilde böyle atıp tutmak cahil cesareti. Biz dd onları atıp tutmayalım ne dersin?Sorun konuyu açan kızda değil ki kuzum bak hatta şunu da yazdım:
Konuya gelen diğer yorumlarda "Bipolar mı, görsem yolumu değiştiririm, ay duysam kaçarım, asla görüşmem korkarım, çocuklarınız kesin psişik bilmem ne olur evlilik olmaz onlarla" yazanlar var; lafım onlara.
Evlilik olmuyordu da biz nasıl evlendik o zaman ve 7 senedir devam ediyoruz olm? Verilen bilginin çöplüğüne bak.
Ondan yani sinirim. Zannediyorlar ki çevrelerinde gördükleri tek kişinin en aktif hali tüm hayatı ki konuya yazanların "Eltisi, kuzeni, biri" bunlar yani, çocuğu, kardeşi, eşi, ana, babası değil. "Biri" .. Dış kapının dış mandalları yani.
Elitlik işte, ergenlikte Marx Engels elitlik. Biz Tarkan diyorduk, Burak Kut diyorduk, Çılgın Bediş'teki Oktay diyorduk
Anaa niye ben laf yedik şimdi durduk yere?
Minnoş bir insan değil miyim ben?
Vay arkadaş yaa.
Canım boşan bence.
Deme be kendi beceriksizliğini bana bağlar bu şimdi.Başkasının alyansını takma annem uğursuzluk getirir evde kalırsın.
Arkadaşım şuan polemiğe girsek, ben bir gün banlanırım, sen bir ay... Bunu mu istiyorsun?Hayatımda ekmek yapmadım, o acemilerin işi
Arkanı göremedik daha karın gördük sadece.Yahu ne ayrımcılığı, sen minnoş pofidik olmadığını mı sanıyorsun mesela? Kabilece herkes herkesin yanında değil mi? Boşuna mı arkam sağlam sanıp, BDV'de artistlik yapıyordum? Abooov.
Haklısın. İnternet ortamında herkesin göreceği şekilde böyle atıp tutmak cahil cesareti. Biz dd onları atıp tutmayalım ne dersin?
Minnoş bi kerem, çok minnoş hemi de.Kendini 10 kelime ile tanımlasana görelim minnoş kaçıncı sırada?
Yada kac kelime ile tanımlarsan sıra minnoş a gelir?
-X senden boşanıyorum.
-Aa niye?
-Çünkü bipolarım ve evlenmemem gerekiyordu. Çocuğu da karnıma geri sokmama yardım eder misin?
Peki körle yatanın şaşı kalkması gibi bipolarla yatan da hafif polarlaşır mı hocam? Sebepten soyutluk bizde de mevcut mudur?Ben bipolarım, bana her şey yakışır taam mı? Sebebe ihtiyacım yok. Döverim.
Minnoşluğun da içini boşalttılar.Minnoş bi kerem, çok minnoş hemi de.
Benim Lyanna tanımlamamda ilk 3 te minnoşluğu.
Sen niye bu kadar sinirlendin ki?Sorun konuyu açan kızda değil ki kuzum bak hatta şunu da yazdım:
Ondan yani sinirim. Zannediyorlar ki çevrelerinde gördükleri tek kişinin en aktif hali tüm hayatı ki konuya yazanların "Eltisi, kuzeni, biri" bunlar yani, çocuğu, kardeşi, eşi, ana, babası değil. "Biri" .. Dış kapının dış mandalları yani. Bunlar mahallenin müzevir teyzesi tadında dedikodu peşinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?