• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yokuspokus Yokuspokus o konuyu daha önce görmüstüm fakat seni üzmemek adina paylasmadim burada. Senin orda yazmanda birsey degistirecegini düsünmüyorum. Bizim millet halen doktoru dinlemek yerine, akraba/komsuyu dinlemeyi daha çok seven bir millet. Yani ne desen, zaten degismez ki.

En iyisi "bunlar cahiller bre" deyip hiç konuyu okumamak. Ben zaten 1-2 sayfadan sonra biraktim. Hiç statistik dersine katilmamis, baglanti (correlation) ne demek bilmeyen insanlara ne diyeceksin?

Benim çevremde böyle korkup kaçan birkaç kişi oldu vaktinde sanki gtlerini kestim ülen benim hayatım kaymış size ne yapacağım embesiller, ilk atak geçirdiğim senelerde üzülürdüm gidene ki sonradan fark ettim, bu hastalığın en iyi tarafı çevrende sadece sahici insanların kalabiliyor olması. :)

Benim çevremde böyle korkup kaçan birkaç kişi oldu vaktinde sanki gtlerini kestim ülen benim hayatım kaymış size ne yapacağım embesiller, ilk atak geçirdiğim senelerde üzülürdüm gidene ki sonradan fark ettim, bu hastalığın en iyi tarafı çevrende sadece sahici insanların kalabiliyor olması. :)

Biz sanal olarabiliriz fakat biz atak matak dinlemeden, daima senin yanindayiz big dük klani baskanimiz, ulu cizengangsta!
:KK200:

Oh çok şükür.
19 diyip hayır ya çocuk muyum ben falan diyeceksin sandım
Yüzün küçük gösteriyor ancak vücut hatların ve kıvrımların neden geceleri burada olmadığını açıklıyor 🤣
Yahu kızın eli benim elimin yarısı kadar.
Alyansını takıyorum parmağımın yarısında kalıyor. Sinir bozucu :D

Oh çok şükür.
19 diyip hayır ya çocuk muyum ben falan diyeceksin sandım
Yüzün küçük gösteriyor ancak vücut hatların ve kıvrımların neden geceleri burada olmadığını açıklıyor 🤣
Yaş geriden geliyor bizim ailede. Şimdilik dertleniyorum ama ilerde meyvesini yerim işalla :)

utandımo_O

Pişirmiyoruz biz avamız, fakiriz. Öyle eppeğin üstüne sürüp yiyoruz :KK43:

Beşamel sosa muskat koyuyor musun koymuyor musun hemen yanıt ver, ona göre yerleştirme yapacağız. Çabuk.
Ben hayatımda hiç muskat satın almadım. Ona göre bi yere yerleştirin.

Back