- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.032
- 83
- 30
Hala kurtaramamış mıyım yaAnam
Çocuk gelin
155 i arayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala kurtaramamış mıyım yaAnam
Çocuk gelin
155 i arayın.
Yemiyoruz ki zatenMuskati yedirmem size.
Patlıcana yakışıyor dedim.
Sebze olan var ya
Saptırmayın, yakarım.
Hala kurtaramamış mıyım ya
Kabilenin adını big dük klandan, minnoş pofidiklere çevirmemize az kaldı.Hay dedim gulüm
25Cidden yaş kaç?
Yokuspokus o konuyu daha önce görmüstüm fakat seni üzmemek adina paylasmadim burada. Senin orda yazmanda birsey degistirecegini düsünmüyorum. Bizim millet halen doktoru dinlemek yerine, akraba/komsuyu dinlemeyi daha çok seven bir millet. Yani ne desen, zaten degismez ki.
En iyisi "bunlar cahiller bre" deyip hiç konuyu okumamak. Ben zaten 1-2 sayfadan sonra biraktim. Hiç statistik dersine katilmamis, baglanti (correlation) ne demek bilmeyen insanlara ne diyeceksin?
O salçalı ekmeği pişiriyorsundur umarım. A Arya_Stark01 ya kimlerle muhatap oluyoruz bakar mısın?
cüsse olarak diyorsun dimi. Bi buçuk metre boyumla bu kadar pofidikleyebiliyorımKabilenin adını big dük klandan, minnoş pofidiklere çevirmemize az kaldı.
Pişirmiyoruz biz avamız, fakiriz. Öyle eppeğin üstüne sürüp yiyoruzO salçalı ekmeği pişiriyorsundur umarım. A Arya_Stark01 ya kimlerle muhatap oluyoruz bakar mısın?
Beşamel sosa muskat koyuyor musun koymuyor musun hemen yanıt ver, ona göre yerleştirme yapacağız. Çabuk.Hay dedim gulüm
Sevimlilik olarak diyorum, ebatlardan bağımsız bir durum. BDV'de gözümde acayip karizmatik canlanan tiplerin hepsi burada minnoş çıktı ya.cüsse olarak diyorsun dimi. Bi buçuk metre boyumla bu kadar pofidikleyebiliyorım
Benim çevremde böyle korkup kaçan birkaç kişi oldu vaktinde sanki gtlerini kestim ülen benim hayatım kaymış size ne yapacağım embesiller, ilk atak geçirdiğim senelerde üzülürdüm gidene ki sonradan fark ettim, bu hastalığın en iyi tarafı çevrende sadece sahici insanların kalabiliyor olması. :)
Yahu kızın eli benim elimin yarısı kadar.Oh çok şükür.
19 diyip hayır ya çocuk muyum ben falan diyeceksin sandım
Yüzün küçük gösteriyor ancak vücut hatların ve kıvrımların neden geceleri burada olmadığını açıklıyor
Yaş geriden geliyor bizim ailede. Şimdilik dertleniyorum ama ilerde meyvesini yerim işalla :)Oh çok şükür.
19 diyip hayır ya çocuk muyum ben falan diyeceksin sandım
Yüzün küçük gösteriyor ancak vücut hatların ve kıvrımların neden geceleri burada olmadığını açıklıyor
Ben hayatımda hiç muskat satın almadım. Ona göre bi yere yerleştirin.Pişirmiyoruz biz avamız, fakiriz. Öyle eppeğin üstüne sürüp yiyoruz
Beşamel sosa muskat koyuyor musun koymuyor musun hemen yanıt ver, ona göre yerleştirme yapacağız. Çabuk.
Minnoş pofidikler de yanında YokuspokusBiz sanal olarabiliriz fakat biz atak matak dinlemeden, daima senin yanindayiz big dük klani baskanimiz, ulu cizengangsta!
Yaş geriden geliyor bizim ailede. Şimdilik dertleniyorum ama ilerde meyvesini yerim işalla :)
utandım
Minnoş pofidikler de yanında Yokuspokus
Tamam sen de bizim yanımızda yerini aldın.Ben hayatımda hiç muskat satın almadım. Ona göre bi yere yerleştirin.
Yaşasın aksiyon varTamam sen de bizim yanımızda yerini aldın.
Burjuvaziye başkaldıracağız.