Coronasavar

Biz sanal olarabiliriz fakat biz atak matak dinlemeden, daima senin yanindayiz big dük klani baskanimiz, ulu cizengangsta!

Burada ilk dük dediğim sıralarda hipomanideydim fark ettiniz mi? Etmediniz değil mi?
Bu hastalık böyle bir içgörüye eriştirilebiliyor. Doğru adımları bulur, gayret ederse, kendini salmazsa.
Corona gelmiş herkesler kafayı yedi; dedim "İyi ki önceden delirmişim, koymadı " . Normal kabul edilen birinden daha kontrollüyüm ki bazen doktorum uyarır "Duygular insanlar için, yok sayma, çok kontrollüsün, biraz duygularını yaşayarak dengele" diye. Bunun bir adı vardı hatta entelizasiyon mu öyle ilginç bir adı vardı unuttum o bölgeye kayma filan diye uyarırdı yani hiçbir duygusal tepki vermeme durumu. Onu da geçtim. Benim misyonum artık yeni hasta olan kişilerin o ilk paniğini, kafa karışıklığını, korkusunu ve ümitsizliğini almak için yazmak buralarda. Onu yaşamayan bilmez, mahveder adamı.

Resmen bipolar diye kiza ayrımcılık yaptin
Yazıklar olsun
Başkası neyse de
Senden beklemezdim.
Yahu ne ayrımcılığı, sen minnoş pofidik olmadığını mı sanıyorsun mesela? Kabilece herkes herkesin yanında değil mi? Boşuna mı arkam sağlam sanıp, BDV'de artistlik yapıyordum? Abooov.

Tamam sen de bizim yanımızda yerini aldın.
Burjuvaziye başkaldıracağız.

Ben tüm ergenligim ve gençligimde che posterleri asim duvarima, kitaplarini okuyayim, Marx Engels diye hava atayim. Diger odada chanel reklamlarini duvarina asmis ablama mok atayim

Ve yillar sonra elit damgasina yiyeyim

Vicdanli bir düksevensin yani.

Sevdim seni giz

Ve hayir, fark etmemistim. Ben çogu seyleri zaten sonradan fark ediyorum yada hiç etmiyorum. Herkesin duydugu seyi ben 6 ay sonra duyuyorum. Yani o konuda sikinti birazda bendede olabilir

Yahu ne ayrımcılığı, sen minnoş pofidik olmadığını mı sanıyorsun mesela? Kabilece herkes herkesin yanında değil mi? Boşuna mı arkam sağlam sanıp, BDV'de artistlik yapıyordum? Abooov,

Allah aşkına,
Lyanna Mormont nin neresi minnoş pofidik?
Bu kız nasil Yabanelma ile ayni kefeye konsun?
Yada Idrakyollariiltihabi
Bu arada idrak dun o parmakla nemli popo arasini kaşıyıp yorgana sürme fantezine diyecek bir şey bulamıyorum . Nasıl bir pis çıktı içinden ya.
Resmen AbsolutPromise adamdan soğuyacak diye ben insanlıktan soğudum.

Yokuspokus konunun gidişatını okumadım cevap yazıp çıkmıştım. Ben bipolar biriyle birlikteliğe başlarken insanın aklında soru işaretleri olmasını tuhaf karşılamıyorum. Bende dd olmuştu benzer bir durum, bilen insanlardan bilgi istemiştim. Eşimi kırar mıyım diye çok kormuştum ve ona pek çok şeyi soramamıştım başta. İlerde nasıl bir süreç yaşayacağız, nasıl davranmam gerekir gibi sorulara cevap aramıştım internetten araştırıp sağa sola sorarak. Kızın konusunu da öyle yorumladım.
He insanları ötekileştirme boyutuna getirmek sıkıntılı, o ayrı tabii ki.

Ben sana diyorum şırdan şırdan

Üzülme annem sen, onlar zengin, onlar elit. Bizim ekmeğimize salça sürülür anca, Nutella sürülür.

Biz ekmeğe salça da sürmüyoruz, bizim ne yaptığımız belli değil
Doğunun salçalı ekmeğini almadığımız gibi batının beşamelini de almadık.
Ben batının ahlaksızlığını aldım bir tek
yalnız kremalı mantarlı sosa da mskat çok yakışır

evet

Bu evde kremalı mantarlı makarnayı sadece ben yapıyorum ve sadece kardeşimle ben severek yiyoruz.
Anamlar pul biber atıyor diyorum ya, rengiyle yargılıyorlar yemeği. Muskat koyayım da içeriğini de mi yargılasınlar cık cık cık diye

Konudan ziyade verilen cevaplar sınır bozucu bence
Bilmeyen biri sorar da, bilmeyen neden ahkam kesip cevaplar?

İdeolojisine saygı duymak ve haklı bulmakla beraber kişisel olarak yapamayacağım bir şey. Bırak veganı, vejetaryen bile olamam ben. İskenderin, antrikotun, şinitzelin yerini hangi tofu, hangi soya tutar?
Aynen ben de takdir ediyorum çabalarını ama ben şu an karantina bitse de kebap yemeye Adana’ya gitsek diye düşünüyorum.

Nemli popo arası mı ney ney ney ney ney!!!

Oooooo kaçırdın mi.
Banane senin de miden bulansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…