Coronasavar

Ahahhahaf yaaaa çilekkk

Absulut bile sevmemiş ya düşün artık nasıl bir fasulye rezaleti var ortada
Iykk hiç sevmem.
Bal kabağı çorbasına mı koyuyorlarmış, insan neye koyar muskatı ya çok baskın onun tadı.

Beşamel sosa koyuyorlarmış "olması gerektiği gibi"!!!!
Buradaki diğer arkadaşlar hiç benim gibi yemek programı izlemedikleri için muskatsız beşamel yapıyorlarmış

Ama konumuz bu değil. Konumuz aryanın patates püresine yumurta koyması ve absolutun sabahları bir fincan avokado içmeden kendine gelememesi

Vallahi kime üzüleceğimi şaşırdım.

Bitmiyor:

Ülkemizde bu cahillik asla bitmeyecek.
Milletin bipolarları psikoloji ana bilim dalı bitirip prof olup üzerine araştırı kitapları yazarken; bizimkilerin bu cahilliği ve dışlaması yüzünden ülkemde hastalar intihara sürükleniyor, kafalarını toparlayamıyorlar.

Bu kadın kendini tedavi etmiş ve hastalığı yazmış bir Bipolar:

Bir kere açıp şu kitabı okusalar ama yok, çevrelerinde görüyorlar bir iki şey, ilginç geliyor "Ay baardı, ay kovaladı, bi kuzenim vardı şöyle yaptı, bi komşum vardı bipolardı boşandı"... BDVnin %95i bipolar olmayan heriflerin eziyeti, kadınların eziyeti ama bipolar lafı geçince hemen "Bipolardı ondan boşanmışlardır"

Gerizekalılar abi, ben bu cahilliğe inanın üzülmeyi geçtim sinirleniyorum. Yıl 2020 ya, yıl 2020.

size tuhaf gelebilir ama işte yemek bir kültür meselesi.
biri yazmıştı burada iş arkadaşım ıspanağa yoğurt koymamı yadırgadı diye.
bizde peynir kahvaltısal bir ürün olabilir ama başka ülkelerde değil.
elzem bir şey de değil. ama böyle yetişmiş biri yulaf lapalı kahvaltıyı yadırgadığı için
peynire benzer ürünler tüketiyor çünkü kahvaltı yapmayı o şekilde biliyor.
mesela ben vegan olmadan önce de hafta içi kahvaltımda yulaf lapası yerdim, çünkü pratik,
sabah en kolayıma gelen ve hem doyurucu hemde sağlıklı bir şeydi. benim damak zevkim yadırgamadı.
hala da öyle kahvaltı ediyorum ama erkek arkadaşım(eski ((( ) vegan olduktan sonra vegan peynirler aldı, ben denedim
beğenmedim ama o severek yiyordu. zeytin, peynir şeklindeki kahvaltısına devam etti, yulaf da onun damak zevkine uymadı.

Hatta bir gün tofudan scrambled egg (duygu özaslana selam ) yaptım. Ben beğendim çünkü dokusu, görüntüsü, tadı aynı oldu ama o sevmedi çünkü zaten kahvaltıda o şekilde yumurta yemeyen biriydi.

Gördüm şimdi yazdığın konuyu okudum. Ne diyeyim diyecek birşey bulamıyorum.

Ayyiii nasıl ezikledilerdi beni evde lazanya bişmiyor diye

Ya ben geçen kremalı mantarlı makarna yaptım. Annem "off yine mi bu, bu çok beyaz sinirim bozuluyor" deyip pul biberi bastı tabağına.
Bunlar bana lazanya diyor, beşamel diyor.
Ben senelerce balık türü sandım lazanyayı, sizin haberiniz var mı acaba

cilek.yagmuru özür dilerim o.o bir daha mskat demeyeceğim

Sansürledin mi sen onu

Bacım 36 yıllık hayatımda bu 3. ekmek yapışım. Sen sorularını Yabanelma 'ya, 3nity 'ya sor bence. Ben bilemenko.
Bende yıllarıdır ekmek yapıyorum zaten
1 aydır ekmek yapmaya başladım ama aksamdan yoğurup 1 buçuk saat dışarıda mayalanmasıni bekledikten sonra buzdolabına kaldırdım. Sabah şekil verip birazda tepside bekletiyorum. Her tarifte farklı birşey oluyor ama ona uymakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…