- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Noldu hayırdır?Ay sinirlendim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu hayırdır?Ay sinirlendim.
Hayır, instant maya kullandım, yoğurduktan sonra bir saat dinlendirdim. Sonra şekil verip, 15 dk daha bekletip ardından fırınladım. Bu arada fırından çıktıktan sonra üstüne nemli bir bez örttüm, ekmekler yumuşacık oldu. Olumsuz fikrim değişti yani. Tadı da, kıvamı da güzel. Tarif şu : Hamburger Ekmeği Tarifi | Kevserin Mutfağı - Yemek Tarifleri
Sen ne diyor ben anlamıyor
Senin sosyetikliğinin tescili varken muskatı savunman ve üzerine sndjdndb çayı bişiler bişiler
Kaccak çay ile rizeyi karıştıracan bacım, çay dediğin o dur.
Ahahhahaf yaaaa çilekkk
Iykk hiç sevmem.
Bal kabağı çorbasına mı koyuyorlarmış, insan neye koyar muskatı ya çok baskın onun tadı.
Ne olduu
size tuhaf gelebilir ama işte yemek bir kültür meselesi.E yasak olması çok normal, çünkü değil.
Kajudan lor mu olur, protein değerinin tutuyor olması aynı ürün olduğu anlamına mı geliyor?
Ay hiç anlayamayacağım mevzular, saygı duyuyorum ama aklım almıyor.
cilek.yagmuru özür dilerim o.o bir daha mskat demeyeceğimBırah ya.
Değdi mi bir muskat için cilek.yagmuru 'nu, Yabanelma 'yı, @NeverOne 'ı üzmeye?
Bak çilek bütün gece ağlamış, bizim niye beşamel sosumuz yok, neden muskat koymuyoruz biz diye.
Yazık şu kıza çektirdiklerinize üzülün bari.
İşte bakın, görün. Size yedirmem diyor. Siz kimsiniz de muskat yiyeceksiniz diyor, haddinizi bilin pis fakirler diyor Açık açık muskatı yedirmem size dedi.Muskati yedirmem size.
Yok, bilmiyorum.
Göbeklerden suşiler mi yeniyormuş?
evde kendim fasülyeden burger yaptım çok güzeldi ama o rezalet bir şeydi.Absulut bile sevmemiş ya düşün artık nasıl bir fasulye rezaleti var ortada
Bitmiyor:
Bıpolar hastalıgı veya yakınları
Benim babamda bu rahatsızlık var. Acaba babasında olsaydı arkasına bakmadan kaçar mıydı???? Çok cahilce bir yorum ancak beğenmedimi tıkladım ban yememek için. Ben imevlat olarak seçme şansım yoktu ki babamda bunu kendi seçmedi. Ama annemin vardı ona da bu hakkı ailesi vermedi. Sonuçta iki evlat...www.kadinlarkulubu.com
Ülkemizde bu cahillik asla bitmeyecek.
Milletin bipolarları psikoloji ana bilim dalı bitirip prof olup üzerine araştırı kitapları yazarken; bizimkilerin bu cahilliği ve dışlaması yüzünden ülkemde hastalar intihara sürükleniyor, kafalarını toparlayamıyorlar.
Bu kadın kendini tedavi etmiş ve hastalığı yazmış bir Bipolar:
Bir kere açıp şu kitabı okusalar ama yok, çevrelerinde görüyorlar bir iki şey, ilginç geliyor "Ay baardı, ay kovaladı, bi kuzenim vardı şöyle yaptı, bi komşum vardı bipolardı boşandı"... BDVnin %95i bipolar olmayan heriflerin eziyeti, kadınların eziyeti ama bipolar lafı geçince hemen "Bipolardı ondan boşanmışlardır"
Gerizekalılar abi, ben bu cahilliğe inanın üzülmeyi geçtim sinirleniyorum. Yıl 2020 ya, yıl 2020.
Pardon senin aşçın vardı di mi? Zengin olduğunu hissettir arada, unutuyorum.
Bırah ya.
Değdi mi bir muskat için cilek.yagmuru 'nu, Yabanelma 'yı, @NeverOne 'ı üzmeye?
Bak çilek bütün gece ağlamış, bizim niye beşamel sosumuz yok, neden muskat koymuyoruz biz diye.
Yazık şu kıza çektirdiklerinize üzülün bari.
cilek.yagmuru özür dilerim o.o bir daha mskat demeyeceğim
Gördüm şimdi yazdığın konuyu okudum. Ne diyeyim diyecek birşey bulamıyorum.
Bende yıllarıdır ekmek yapıyorum zaten