• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ayyiii nasıl ezikledilerdi beni evde lazanya bişmiyor diye :KK43:

Ya ben geçen kremalı mantarlı makarna yaptım. Annem "off yine mi bu, bu çok beyaz sinirim bozuluyor" deyip pul biberi bastı tabağına.
Bunlar bana lazanya diyor, beşamel diyor.
Ben senelerce balık türü sandım lazanyayı, sizin haberiniz var mı acaba :KK43:
Ben sana diyorum şırdan şırdan :D

Üzülme annem sen, onlar zengin, onlar elit. Bizim ekmeğimize salça sürülür anca, Nutella sürülür.

Kim sinirlendirdiyse tek tek isim ver gidip saçlarını çekeyim:sopa:

Sen çekme gülüm benim, ben ağızlarını gırarım onların. Zevkine gırarım. Hem ben bipolarım, bana sebep gerekmiyor ya, gırarım ben. Sen yaparsan adın çıkar, benimki çıkık zaten. :KK53:

Sen çekme gülüm benim, ben ağızlarını gırarım onların. Zevkine gırarım. Hem ben bipolarım, bana sebep gerekmiyor ya, gırarım ben. Sen yaparsan adın çıkar, benimki çıkık zaten. :KK53:
Kırmadan önce soyun.
Bipolarligin şanından soyunmak
Hepsi çırılçıplak koşuyormuş.
Sen de çıplak kir.

Bende yıllarıdır ekmek yapıyorum zaten 🤣
1 aydır ekmek yapmaya başladım ama aksamdan yoğurup 1 buçuk saat dışarıda mayalanmasıni bekledikten sonra buzdolabına kaldırdım. Sabah şekil verip birazda tepside bekletiyorum. Her tarifte farklı birşey oluyor ama ona uymakta fayda var.
Herkesi de gözümde büyütmüşüm, anladım. 🤪@Arya_Stark01 bacım, bırak bu beceriksizleri, meğer en aşçı benmişim. Koy gitsin buzdolabına akşamdan. Yani en kötü ne olabilir? Taş gibi olursa, çaya batırıp yersiniz. Böyle de pratik çözümleri olan bir aşçıyım üstelik. 😎

Yokuspokus Yokuspokus o konuyu daha önce görmüstüm fakat seni üzmemek adina paylasmadim burada. Senin orda yazmanda birsey degistirecegini düsünmüyorum. Bizim millet halen doktoru dinlemek yerine, akraba/komsuyu dinlemeyi daha çok seven bir millet. Yani ne desen, zaten degismez ki.

En iyisi "bunlar cahiller bre" deyip hiç konuyu okumamak. Ben zaten 1-2 sayfadan sonra biraktim. Hiç statistik dersine katilmamis, baglanti (correlation) ne demek bilmeyen insanlara ne diyeceksin?

Back