- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana diyorum şırdan şırdanAyyiii nasıl ezikledilerdi beni evde lazanya bişmiyor diye
Ya ben geçen kremalı mantarlı makarna yaptım. Annem "off yine mi bu, bu çok beyaz sinirim bozuluyor" deyip pul biberi bastı tabağına.
Bunlar bana lazanya diyor, beşamel diyor.
Ben senelerce balık türü sandım lazanyayı, sizin haberiniz var mı acaba
Kim sinirlendirdiyse tek tek isim ver gidip saçlarını çekeyimBen de değmez diye vazgeçtim zaten, yazacaktım bi şey ama anlamazlar ki. Allahın çomarları.
yalnız kremalı mantarlı sosa da mskat çok yakışırYa ben geçen kremalı mantarlı makarna yaptım. Annem "off yine mi bu, bu çok beyaz sinirim bozuluyor" deyip pul biberi bastı tabağına.
Bunlar bana lazanya diyor, beşamel diyor.
Ben senelerce balık türü sandım lazanyayı, sizin haberiniz var mı acaba
evetSansürledin mi sen onu
Şu an bulgur pilavı için sogan kavuruyorum.Pardon senin aşçın vardı di mi? Zengin olduğunu hissettir arada, unutuyorum.
Kim sinirlendirdiyse tek tek isim ver gidip saçlarını çekeyim
Survivor resmenAnam peynir de yok
Ekmek arasi Peynir domates
Kırmadan önce soyun.Sen çekme gülüm benim, ben ağızlarını gırarım onların. Zevkine gırarım. Hem ben bipolarım, bana sebep gerekmiyor ya, gırarım ben. Sen yaparsan adın çıkar, benimki çıkık zaten.
Herkesi de gözümde büyütmüşüm, anladım. @Arya_Stark01 bacım, bırak bu beceriksizleri, meğer en aşçı benmişim. Koy gitsin buzdolabına akşamdan. Yani en kötü ne olabilir? Taş gibi olursa, çaya batırıp yersiniz. Böyle de pratik çözümleri olan bir aşçıyım üstelik.Bende yıllarıdır ekmek yapıyorum zaten
1 aydır ekmek yapmaya başladım ama aksamdan yoğurup 1 buçuk saat dışarıda mayalanmasıni bekledikten sonra buzdolabına kaldırdım. Sabah şekil verip birazda tepside bekletiyorum. Her tarifte farklı birşey oluyor ama ona uymakta fayda var.
İdeolojisine saygı duymak ve haklı bulmakla beraber kişisel olarak yapamayacağım bir şey. Bırak veganı, vejetaryen bile olamam ben. İskenderin, antrikotun, şinitzelin yerini hangi tofu, hangi soya tutar?Survivor resmen
Muskatsız bulgur pilavı mı? Oh my goodness.Şu an bulgur pilavı için sogan kavuruyorum.
Soyleyeceklerim bu kadar .
Turuncu safran koyuyormuş pilava.Muskatsız bulgur pilavı mı? Oh my goodness.
Kırmadan önce soyun.
Bipolarligin şanından soyunmak
Hepsi çırılçıplak koşuyormuş.
Sen de çıplak kir.
O salçalı ekmeği pişiriyorsundur umarım. A Arya_Stark01 ya kimlerle muhatap oluyoruz bakar mısın?Ben sana diyorum şırdan şırdan
Üzülme annem sen, onlar zengin, onlar elit. Bizim ekmeğimize salça sürülür anca, Nutella sürülür.
Muskat yokMuskatsız bulgur pilavı mı? Oh my goodness.
Ona da şükür tabi. Nimetle şaka da bir yere kadar. Kafamda bir elektriklenme hissettim de, çarpılmadan geri vites yapayım dedim.Muskat yok
Normal
Soğan, sivri biber salça, bulgur tuz su
Ekşi maya mıölüyorum elitlikten şu an.
anamın yaptığı ekşi mayalı ekmeklerin arasına taze soğan koydum yiyorum