Coronasavar

Ben sana diyorum şırdan şırdan

Üzülme annem sen, onlar zengin, onlar elit. Bizim ekmeğimize salça sürülür anca, Nutella sürülür.

Kim sinirlendirdiyse tek tek isim ver gidip saçlarını çekeyim

Sen çekme gülüm benim, ben ağızlarını gırarım onların. Zevkine gırarım. Hem ben bipolarım, bana sebep gerekmiyor ya, gırarım ben. Sen yaparsan adın çıkar, benimki çıkık zaten.

Sen çekme gülüm benim, ben ağızlarını gırarım onların. Zevkine gırarım. Hem ben bipolarım, bana sebep gerekmiyor ya, gırarım ben. Sen yaparsan adın çıkar, benimki çıkık zaten.
Kırmadan önce soyun.
Bipolarligin şanından soyunmak
Hepsi çırılçıplak koşuyormuş.
Sen de çıplak kir.

Herkesi de gözümde büyütmüşüm, anladım. @Arya_Stark01 bacım, bırak bu beceriksizleri, meğer en aşçı benmişim. Koy gitsin buzdolabına akşamdan. Yani en kötü ne olabilir? Taş gibi olursa, çaya batırıp yersiniz. Böyle de pratik çözümleri olan bir aşçıyım üstelik.

Yokuspokus o konuyu daha önce görmüstüm fakat seni üzmemek adina paylasmadim burada. Senin orda yazmanda birsey degistirecegini düsünmüyorum. Bizim millet halen doktoru dinlemek yerine, akraba/komsuyu dinlemeyi daha çok seven bir millet. Yani ne desen, zaten degismez ki.

En iyisi "bunlar cahiller bre" deyip hiç konuyu okumamak. Ben zaten 1-2 sayfadan sonra biraktim. Hiç statistik dersine katilmamis, baglanti (correlation) ne demek bilmeyen insanlara ne diyeceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…