• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Peynir nasıl vegan olabilir ya?
Ham maddesi süt, incir ağacı sütü falan mı?
türkiye ve bazı ülkeler de dahil olmak üzere zaten bu ürünlere
vegan peynir/süt vs denmesi yasak. üzerinde peynir yazmıyor ama bezelye proteininden yapılmış çedar var
mesela veya kajudan yapılmış lor vs. Ama ticari olarak satılırken peynir/süt denilmesi yassak

bizde de dönüşümlü çalışma var yahu, haftada 2 gün gideceğim en fazla. Muntazam özen göstererek gider gelirim diyorum, hem maaşımı alırım hem 2 gün 2 gündür, açılırım havam değişir. Umarım aksilik olmaz da gelirler yarın buradalar, izin almışlar. İstanbul'a gelmiş olsunlar da 14 gün bekleriz sorun değil. Gittim şimdi evlerini süpürüp sildim biraz havalandırdım, 2 3 çeşit birşeyler de hazırlayayım, gelinlerin şahı olarak... :KK53:
Kızına da öğret :KK53:
Gullicek ellerini yerim ya onun.

Dediğin sistemde çok mantıklı, evet.
Ama yavaş yavaş normal hayatın başlaması söz konusu özellikle çalışanlar açısından, umarım o yöne doğru gitmez süreç.

Yok çat diye çıkarırım mesajları, kimseyi yormaya gerek yok :KK70:
Benim çevremde herkes beşamel sosa muskat koyar dedin, elit çevrenle ezikledin biz halk çocuklarını.
napayım ama annem yemek yapmayı orada öğrenmiş. o.o
komşusunun kültürüne göre de zenginleşmiş. ama anneannemler sağolsun buradaki yemeklere de hakimim

türkiye ve bazı ülkeler de dahil olmak üzere zaten bu ürünlere
vegan peynir/süt vs denmesi yasak. üzerinde peynir yazmıyor ama bezelye proteininden yapılmış çedar var
mesela veya kajudan yapılmış lor vs. Ama ticari olarak satılırken peynir/süt denilmesi yassak
E yasak olması çok normal, çünkü değil.
Kajudan lor mu olur, protein değerinin tutuyor olması aynı ürün olduğu anlamına mı geliyor?

Ay hiç anlayamayacağım mevzular, saygı duyuyorum ama aklım almıyor.
😂

Kızına da öğret :KK53:
Gullicek ellerini yerim ya onun.

Dediğin sistemde çok mantıklı, evet.
Ama yavaş yavaş normal hayatın başlaması söz konusu özellikle çalışanlar açısından, umarım o yöne doğru gitmez süreç.

Ben normalleşmeye geçileceğini düşünüyorum artık. Ne olacak bilemiyorum ama bizim normalleşmemiz şart artık ruh halim için :)
Umarım düzelir herşey

Iykk hiç sevmem.
Bal kabağı çorbasına mı koyuyorlarmış, insan neye koyar muskatı ya çok baskın onun tadı.

Patlıcan yemeklerine kullanıyorum.
Bazen de beşamel sosa.
Azıcık koyunca bir şey olmuyor Yahu o kadar değil.
Chai tea latte ye de koyarım ama onda kakule, zencefil zaten bastığı için tadi, anlaşılmıyor bile.

Yok çat diye çıkarırım mesajları, kimseyi yormaya gerek yok :KK70:
Benim çevremde herkes beşamel sosa muskat koyar dedin, elit çevrenle ezikledin biz halk çocuklarını.
Ahahahahhs

Ülkemizde koyulmaz ama orjinalinde var maalesef.
Elitlikten değil mutfak sevdamdan biliyorum
İyi ki koyulmuyor o ayrı ama muskat bizim gibi sıradan insanların damak tadına aykırı bence.
Sabah kahvaltıda avokado yiyenler anca yani.
:KK53:

napayım ama annem yemek yapmayı orada öğrenmiş. o.o
komşusunun kültürüne göre de zenginleşmiş. ama anneannemler sağolsun buradaki yemeklere de hakimim
Bırah ya.
Değdi mi bir muskat için cilek.yagmuru cilek.yagmuru 'nu, Yabanelma Yabanelma 'yı, NeverOne NeverOne 'ı üzmeye?
Bak çilek bütün gece ağlamış, bizim niye beşamel sosumuz yok, neden muskat koymuyoruz biz diye.
Yazık şu kıza çektirdiklerinize üzülün bari.

Patlıcan yemeklerine kullanıyorum.
Bazen de beşamel sosa.
Azıcık koyunca bir şey olmuyor Yahu o kadar değil.
Chai tea latte ye de koyarım ama onda kakule, zencefil zaten bastığı için tadi, anlaşılmıyor bile.
Sen ne diyor ben anlamıyor😂

Senin sosyetikliğinin tescili varken muskatı savunman ve üzerine sndjdndb çayı bişiler bişiler😂
Kaccak çay ile rizeyi karıştıracan bacım, çay dediğin o dur.

Back