- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ahahhahaf yaaaa çilekkkfasulyeler acı çekti mi bilmiyorum ama ben çok acı çektim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahhahaf yaaaa çilekkkfasulyeler acı çekti mi bilmiyorum ama ben çok acı çektim.
o öyle değil inanmayan 1910 sayfa okusun diyeceksinYoo daha kaç sayfa önce konuşuldu, hepsini kanıtlarım hepsi ispatlı delilli
Iykk hiç sevmem.Evet, üzerine de muskat rendeliyorlarmış
türkiye ve bazı ülkeler de dahil olmak üzere zaten bu ürünlerePeynir nasıl vegan olabilir ya?
Ham maddesi süt, incir ağacı sütü falan mı?
Ezine peynirinin yerini tutmaz onlarvegan peynirler var ama ben pizza için olanı hariç daha beğendiğim olmadı
Yok çat diye çıkarırım mesajları, kimseyi yormaya gerek yoko öyle değil inanmayan 1910 sayfa okusun diyeceksin
Kızına da öğretbizde de dönüşümlü çalışma var yahu, haftada 2 gün gideceğim en fazla. Muntazam özen göstererek gider gelirim diyorum, hem maaşımı alırım hem 2 gün 2 gündür, açılırım havam değişir. Umarım aksilik olmaz da gelirler yarın buradalar, izin almışlar. İstanbul'a gelmiş olsunlar da 14 gün bekleriz sorun değil. Gittim şimdi evlerini süpürüp sildim biraz havalandırdım, 2 3 çeşit birşeyler de hazırlayayım, gelinlerin şahı olarak...
napayım ama annem yemek yapmayı orada öğrenmiş. o.oYok çat diye çıkarırım mesajları, kimseyi yormaya gerek yok
Benim çevremde herkes beşamel sosa muskat koyar dedin, elit çevrenle ezikledin biz halk çocuklarını.
Beşamel sosa koyuyorlarmış filmciğimIykk hiç sevmem.
Bal kabağı çorbasına mı koyuyorlarmış, insan neye koyar muskatı ya çok baskın onun tadı.
E yasak olması çok normal, çünkü değil.türkiye ve bazı ülkeler de dahil olmak üzere zaten bu ürünlere
vegan peynir/süt vs denmesi yasak. üzerinde peynir yazmıyor ama bezelye proteininden yapılmış çedar var
mesela veya kajudan yapılmış lor vs. Ama ticari olarak satılırken peynir/süt denilmesi yassak
Kızına da öğret
Gullicek ellerini yerim ya onun.
Dediğin sistemde çok mantıklı, evet.
Ama yavaş yavaş normal hayatın başlaması söz konusu özellikle çalışanlar açısından, umarım o yöne doğru gitmez süreç.
Iykk hiç sevmem.
Bal kabağı çorbasına mı koyuyorlarmış, insan neye koyar muskatı ya çok baskın onun tadı.
Ay sinirlendim.
AhahahahhsYok çat diye çıkarırım mesajları, kimseyi yormaya gerek yok
Benim çevremde herkes beşamel sosa muskat koyar dedin, elit çevrenle ezikledin biz halk çocuklarını.
Bırah ya.napayım ama annem yemek yapmayı orada öğrenmiş. o.o
komşusunun kültürüne göre de zenginleşmiş. ama anneannemler sağolsun buradaki yemeklere de hakimim
Ahahfha AbsolutPromise 'e bir gol daha geldiElitlikten değil mutfak sevdamdan biliyorum
İyi ki koyulmuyor o ayrı ama muskat bizim gibi sıradan insanların damak tadına aykırı bence.
Sabah kahvaltıda avokado yiyenler anca yani.
Sen ne diyor ben anlamıyorPatlıcan yemeklerine kullanıyorum.
Bazen de beşamel sosa.
Azıcık koyunca bir şey olmuyor Yahu o kadar değil.
Chai tea latte ye de koyarım ama onda kakule, zencefil zaten bastığı için tadi, anlaşılmıyor bile.
Sen de elitsin zatenPatlıcan yemeklerine kullanıyorum.
Bazen de beşamel sosa.
Azıcık koyunca bir şey olmuyor Yahu o kadar değil.
Chai tea latte ye de koyarım ama onda kakule, zencefil zaten bastığı için tadi, anlaşılmıyor bile.