• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bunu ciddi sormaya çekinen varsa diye yazayım yine de 😄
Yemek yeme kültüründen dolayı insan benzer dokular arıyor. Ve ben asla hamburger etini vs sevmediğimi söylemedim. Zulümsüz olanı tercih ediyorum 😌😄
Patlıcanlı hamburger yiyen arkadaşıma ‘sarımsakla domates sos yap dök üzerine, tabi o zaman adı ekmek arası baldırcan oluyor, havası gidiyor, sen de haklısın’ demiştim.
Ey elitizm...

Patlıcanlı hamburger yiyen arkadaşıma ‘sarımsakla domates sos yap dök üzerine, tabi o zaman adı ekmek arası baldırcan oluyor, havası gidiyor, sen de haklısın’ demiştim.
Ey elitizm...
ölüyorum elitlikten şu an.
anamın yaptığı ekşi mayalı ekmeklerin arasına taze soğan koydum yiyorum

Ay cınım, kolay gelsin.
Sizin eve gelmiyorlardır umarım, kendi pembe panjurlu evlerinde ikametlerine devam edeceklerdir, öyle de nolur...

Evet maalesef 14 gün evlerinde karantinaya alacaklar kendilerini, gerçi aynı sokakta oturuyoruz ama gelmezler bebeğimi riske atmazlar. Bana kalsa gelsinler kızı da alsınlar ben de işe başlayayım diyorum ama :(

Hayatımda yediğim en güzel hamburger vegan hamburgerdi 😄

Onu da ilk defa benimkiyle yemiştik🥺🥺🥺🥺

Ben burger king'de, değişiklik olsun diye bean burger söylemiştim bir gün. Ama ne olduğunu bilmiyordum ve bean'in fasulye olduğu da aklıma gelmedi.
Allahıııım o nasıl bir kabustu öyle, fasulyeler acı çekti mi bilmiyorum ama ben çok acı çektim.
Gerçek hamburgecilerde daha güzelleri vardır mutlaka ama yine de o hamburgerin hatırasını silmeye yetmez :(

ölüyorum elitlikten şu an.
anamın yaptığı ekşi mayalı ekmeklerin arasına taze soğan koydum yiyorum
Ekşi mayalı ekmeğin elitizmin temel taşını olduğunu bile bilmemen...
Konu burada kapanmıştır.
Neyine yetmiyor daş fırında somun😂
Evet maalesef 14 gün evlerinde karantinaya alacaklar kendilerini, gerçi aynı sokakta oturuyoruz ama gelmezler bebeğimi riske atmazlar. Bana kalsa gelsinler kızı da alsınlar ben de işe başlayayım diyorum ama :KK43:
Kızım dünya yanmış, millet homeofisde, sen çalışayım diyorsun.
Dur durduğun yerde 2 ay daha, biliyorum zor ama her şey şuan rölantide.

2 hafta dolsun süreleri, yolla gelinimi birkaç gün, evde miskinlik yap:)

Konu burada kapanmıştır.
ekşi mayalı popi olmadan yapıyordu annem ondan :D
beyaz ekmek yemişliğim çok azdır
Ben burger king'de, değişiklik olsun diye bean burger söylemiştim bir gün. Ama ne olduğunu bilmiyordum ve bean'in fasulye olduğu da aklıma gelmedi.
Allahıııım o nasıl bir kabustu öyle, fasulyeler acı çekti mi bilmiyorum ama ben çok acı çektim.
Gerçek hamburgecilerde daha güzelleri vardır mutlaka ama yine de o hamburgerin hatırasını silmeye yetmez :KK43:
ay o çok kötü bir şey. aç kalsam yemem o derece :kusmuk:

Konu burada kapanmıştır.

Kızım dünya yanmış, millet homeofisde, sen çalışayım diyorsun.
Dur durduğun yerde 2 ay daha, biliyorum zor ama her şey şuan rölantide.

2 hafta dolsun süreleri, yolla gelinimi birkaç gün, evde miskinlik yap:)

bizde de dönüşümlü çalışma var yahu, haftada 2 gün gideceğim en fazla. Muntazam özen göstererek gider gelirim diyorum, hem maaşımı alırım hem 2 gün 2 gündür, açılırım havam değişir. Umarım aksilik olmaz da gelirler yarın buradalar, izin almışlar. İstanbul'a gelmiş olsunlar da 14 gün bekleriz sorun değil. Gittim şimdi evlerini süpürüp sildim biraz havalandırdım, 2 3 çeşit birşeyler de hazırlayayım, gelinlerin şahı olarak... :KK53:

Back