- 18 Ekim 2018
- 7.901
- 32.722
- 548
too soon o.oNolursa olsun patlıcanından vazgeçmez di mi AbsolutPromise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
too soon o.oNolursa olsun patlıcanından vazgeçmez di mi AbsolutPromise
Patlıcanlı hamburger yiyen arkadaşıma ‘sarımsakla domates sos yap dök üzerine, tabi o zaman adı ekmek arası baldırcan oluyor, havası gidiyor, sen de haklısın’ demiştim.Bunu ciddi sormaya çekinen varsa diye yazayım yine de
Yemek yeme kültüründen dolayı insan benzer dokular arıyor. Ve ben asla hamburger etini vs sevmediğimi söylemedim. Zulümsüz olanı tercih ediyorum
Ney, duy da inanma!A Arya_Stark01 fotoğraf mı atmış
Sen A Arya_Stark01 ve AbsolutPromise 'in elitliğini kaçırdın tabii bilmiyorsun.Patlıcanlı hamburger yiyen arkadaşıma ‘sarımsakla domates sos yap dök üzerine, tabi o zaman adı ekmek arası baldırcan oluyor, havası gidiyor, sen de haklısın’ demiştim.
Ey elitizm...
Ney, duy da inanma!
Hayınlar...
Yok, bilmiyorum.
Ay cınım, kolay gelsin.Evet biz yokken atmış hem de
Ben burada kayın annemler dönüyorlar diye temizlik yaparken... Ahhh ahh..
ölüyorum elitlikten şu an.Patlıcanlı hamburger yiyen arkadaşıma ‘sarımsakla domates sos yap dök üzerine, tabi o zaman adı ekmek arası baldırcan oluyor, havası gidiyor, sen de haklısın’ demiştim.
Ey elitizm...
Ay cınım, kolay gelsin.
Sizin eve gelmiyorlardır umarım, kendi pembe panjurlu evlerinde ikametlerine devam edeceklerdir, öyle de nolur...
valla iftira!!!!!111!!!11!!
Anam peynir de yokölüyorum elitlikten şu an.
anamın yaptığı ekşi mayalı ekmeklerin arasına taze soğan koydum yiyorum
Hayatımda yediğim en güzel hamburger vegan hamburgerdi
Onu da ilk defa benimkiyle yemiştik
Ekşi mayalı ekmeğin elitizmin temel taşını olduğunu bile bilmemen...ölüyorum elitlikten şu an.
anamın yaptığı ekşi mayalı ekmeklerin arasına taze soğan koydum yiyorum
Kızım dünya yanmış, millet homeofisde, sen çalışayım diyorsun.Evet maalesef 14 gün evlerinde karantinaya alacaklar kendilerini, gerçi aynı sokakta oturuyoruz ama gelmezler bebeğimi riske atmazlar. Bana kalsa gelsinler kızı da alsınlar ben de işe başlayayım diyorum ama
vegan peynirler var ama ben pizza için olanı hariç daha beğendiğim olmadıAnam peynir de yok
Ekmek arasi Peynir domates
Yok, bilmiyorum.
Göbeklerden suşiler mi yeniyormuş?
Avrupalı olduklarını kanıtladılar bize, eziklediler biziYok, bilmiyorum.
Göbeklerden suşiler mi yeniyormuş?
Yoo daha kaç sayfa önce konuşuldu, hepsini kanıtlarım hepsi ispatlı delillivalla iftira!!!!!111!!!11!!
ekşi mayalı popi olmadan yapıyordu annem ondanEkşi mayalı ekmeğin elitizmin temel taşını olduğunu bile bilmemen...
Konu burada kapanmıştır.
Neyine yetmiyor daş fırında somun
ay o çok kötü bir şey. aç kalsam yemem o dereceBen burger king'de, değişiklik olsun diye bean burger söylemiştim bir gün. Ama ne olduğunu bilmiyordum ve bean'in fasulye olduğu da aklıma gelmedi.
Allahıııım o nasıl bir kabustu öyle, fasulyeler acı çekti mi bilmiyorum ama ben çok acı çektim.
Gerçek hamburgecilerde daha güzelleri vardır mutlaka ama yine de o hamburgerin hatırasını silmeye yetmez
Ekşi mayalı ekmeğin elitizmin temel taşını olduğunu bile bilmemen...
Konu burada kapanmıştır.
Neyine yetmiyor daş fırında somun
Kızım dünya yanmış, millet homeofisde, sen çalışayım diyorsun.
Dur durduğun yerde 2 ay daha, biliyorum zor ama her şey şuan rölantide.
2 hafta dolsun süreleri, yolla gelinimi birkaç gün, evde miskinlik yap:)
Peynir nasıl vegan olabilir ya?vegan peynirler var ama ben pizza için olanı hariç daha beğendiğim olmadı