Çocukların etkinlik saati de, hem onlara hem buraya yetişemediysem demek.Arya'yla çok mu takılıyorsun sen?
Ben de yaş şeysine çok bakmıyorum ya. Önceden izlediğim, anlayacağını düşündüğüm şeyleri izletiyorum. Totoro, Bee Movie ve Cat Returns izledik geçen hafta. Çok sevdi. İzlemediğiniz var mıdır bilmiyorum ama tavsiye ederim.Çocukların etkinlik saati de, hem onlara hem buraya yetişemediysem demek.
Pokemon izledik dun.
+7yas ama pfff yani hangimiz +18i ciddiye aldik ki diyip izlemiş olduk.
Şimdi pokemon çiziyoruz.
Sihirli kediyi izledim o akşamBen de yaş şeysine çok bakmıyorum ya. Önceden izlediğim, anlayacağını düşündüğüm şeyleri izletiyorum. Totoro, Bee Movie ve Cat Returns izledik geçen hafta. Çok sevdi. İzlemediğiniz var mıdır bilmiyorum ama tavsiye ederim.
Benim bilgisayar mutfak tezgahında. Bir yandan mutfağı temizliyorum, hamur yoğurdum filan. Kızım bankonun diğer tarafında boyama yapıyor. Küçük de dolapları talan ediyor, bazen bacaklarıma yapışıp bir şey istiyor. Ben de aada gelip buraya yazıyorum.
Ben kıyamadım ama sana bakGeldim kizlaaar geldiiiim. Ama muhtemelen tekrar gidecegim çünku ögelen yemegi hazirlayacagim (yumurta kaynatacagim ve ekmek firina atacagim. Cok cok zor seyler bunlar, anlayin beni a dostlar)
Geyiklerinizde hep benim üzerime dönüyor. Bu sekilde aha nah benim fotomu görürsünüüüüz
Ama sen huyumuza gideceğine hala zıtlaşma peşindesin Aryacığım. Şimdi sen gideceksin ya, kim bilir ben kaç foto atarım senin bu laflarının üstüne.Geldim kizlaaar geldiiiim. Ama muhtemelen tekrar gidecegim çünku ögelen yemegi hazirlayacagim (yumurta kaynatacagim ve ekmek firina atacagim. Cok cok zor seyler bunlar, anlayin beni a dostlar)
Geyiklerinizde hep benim üzerime dönüyor. Bu sekilde aha nah benim fotomu görürsünüüüüz
Şuna bak da moralin düzelsin. Sen kes, ben boyayacağım diye tutturunca, ortaya böyle bir kamyon dayak yemiş tipler çıktı. Evet bunlar 23 Nisan süslerimiz.Ben kıyamadım ama sana bak
Hem ben hassasım benim moralimi şaapın yükseltin
Ama sen huyumuza gideceğine hala zıtlaşma peşindesin Aryacığım. Şimdi sen gideceksin ya, kim bilir ben kaç foto atarım senin bu laflarının üstüne.
Niye hepsi sarışınŞuna bak da moralin düzelsin. Sen kes, ben boyayacağım diye tutturunca, ortaya böyle bir kamyon dayak yemiş tipler çıktı. Evet bunlar 23 Nisan süslerimiz.
Eki Görüntüle 2622564
Şuan şok oldum, birkaç senen var diye düşünüyordum ama yanıldım. =)) Çok tatlı, sempatik ve hoşsunuz hanfendi.Bu isten en çok sen kaybedersin diyorsun ha? Iyi tamam buda benim
YaaaâaaaaaaaBu isten en çok sen kaybedersin diyorsun ha? Iyi tamam buda benim
Veee gittiiiii
Çünkü prensesçilik deformasyonu. Çocuğu cinsiyetçi şeylerden uzak tutalım dedikçe, bir yerlerden kapıyor ya. Saçım pembe olsun, ejderha beni kaçırsın, prens gelip kurtarsın...Niye hepsi sarışınnerede bizim kara kaşlı kara gözlü kızlarımız
HahahÇünkü prensesçilik deformasyonu. Çocuğu cinsiyetçi şeylerden uzak tutalım dedikçe, bir yerlerden kapıyor ya. Saçım pembe olsun, ejderha beni kaçırsın, prens gelip kurtarsın...Neyse ki hala araba tamircisi olmak isteyen bir tarafı var, o tarafa güveniyorum.
Haa, bizimki de baş balerin, bilim insanı, araba tamircisi, prenses ve doktor olacakmış aynı anda, bunların hepsini kardeşiyle birlikte olacakmış. Hadi hayırlısı dedim, inşallah olursunuz.Hahah
Bizim kız ilk önce doktor sonra astronot ve en son ressam olacakmışsırayla olucam ilk önce doktor olup hastaları iyileştiricem sonra uzayı kesfedicem en son evime gidip resim yapicam diyor.
Ben çocukken erkek fatma denilecek biriydim. Barbielerle falan da oynardım ama amacı dışındaÇünkü prensesçilik deformasyonu. Çocuğu cinsiyetçi şeylerden uzak tutalım dedikçe, bir yerlerden kapıyor ya. Saçım pembe olsun, ejderha beni kaçırsın, prens gelip kurtarsın...Neyse ki hala araba tamircisi olmak isteyen bir tarafı var, o tarafa güveniyorum.
Yoooooooo tanrım yooooBu isten en çok sen kaybedersin diyorsun ha? Iyi tamam buda benim
Veee gittiiiii
KacirddiiiiiimmmmmmBu isten en çok sen kaybedersin diyorsun ha? Iyi tamam buda benim
Veee gittiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?