• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yok anacım, senin ayrıcalığın var yazmışlar, pazarlık masaya yatırılmış hissedar olacakmış can sıkıntısından turuncu diyolla.
At murattır, murat desen çoh hoşdir ama benana demişler.
Arada yazıyorlar böyle şeyler ama asla alıntılamadan😏
Birileri var burada, birbirlerini kollayanlar var bir de. Onlara bir şey olmuyor diyollaa

Biz +18 geyik mi yapıyormuşuz ya? :KK57: 16lık ergenler bile bizden fena laflar ediyor. O kadar arlı edepliyiz ki dük diyoruz kibarca :KK70:vallahi utandım şu an +18 falan tövbeler olsun.
Kim diyormuş bunları ya ben niye hiçbir yerde denk gelmedim.🤣
Biz gelip burda başka grupların lafını yapıyor muyuz hiç, cıks cıks :KK70:

Son zamanlarda gördüğüm en itici insan olabilir 🥴
Ben çok korkuyorum böyle insanlardan. Böyle derken ötekileştirmiyorum sadece ne desem tam tanım olmayacak gibi geldi.
Bir keresinde bir tanesi dudağımdaki ruja bakıp tramessiye benzemişsin demişti😄😄😄 gecenin ilerleyen saatlerinde de gel öbücemm diye tutturmuştu

Ben çok korkuyorum böyle insanlardan. Böyle derken ötekileştirmiyorum sadece ne desem tam tanım olmayacak gibi geldi.
Bir keresinde bir tanesi dudağımdaki ruja bakıp tramessiye benzemişsin demişti😄😄😄 gecenin ilerleyen saatlerinde de gel öbücemm diye tutturmuştu
Ben 2 kez kadın tacizine uğradığım için tedirginlik açısından cinsiyet ayırmıyorum artık 😅

Şunların tatlığına bakar mısınız ablaları 🤣 ekmek yapmak resmen bağımlılık oldu bende, gece tarif bakıp sabah gözümü hamurla açıyorum. Sonra gelsin kilolar🥴

Eklentiler

• IMG_20200420_114153.jpg
    IMG_20200420_114153.jpg
    301,5 KB · Görüntüleme: 19
Şunların tatlığına bakar mısınız ablaları 🤣 ekmek yapmak resmen bağımlılık oldu bende, gece tarif bakıp sabah gözümü hamurla açıyorum. Sonra gelsin kilolar🥴
Üsttekini biraz yakmışsın ama güzel olmuş eline sağlık :KK53: Ben de heves ediyorum ama beyaz ekmek yemediğim için sırf zevk için yapıp yemek istemiyorum. Hayran hayran bakıyorum tariflere

Üsttekini biraz yakmışsın ama güzel olmuş eline sağlık :KK53: Ben de heves ediyorum ama beyaz ekmek yemediğim için sırf zevk için yapıp yemek istemiyorum. Hayran hayran bakıyorum tariflere
Hiç bulasmamak en iyisi aslında. Ben zaten ekmek severdim, şimdi sıcak sıcak daha çok yiyorum :KK45:

Back