• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Çocukların etkinlik saati de, hem onlara hem buraya yetişemediysem demek.
Pokemon izledik dun.
+7yas ama pfff yani hangimiz +18i ciddiye aldik ki diyip izlemiş olduk.
Şimdi pokemon çiziyoruz.
Ben de yaş şeysine çok bakmıyorum ya. Önceden izlediğim, anlayacağını düşündüğüm şeyleri izletiyorum. Totoro, Bee Movie ve Cat Returns izledik geçen hafta. Çok sevdi. İzlemediğiniz var mıdır bilmiyorum ama tavsiye ederim.

Benim bilgisayar mutfak tezgahında. Bir yandan mutfağı temizliyorum, hamur yoğurdum filan. Kızım bankonun diğer tarafında boyama yapıyor. Küçük de dolapları talan ediyor, bazen bacaklarıma yapışıp bir şey istiyor. Ben de aada gelip buraya yazıyorum.

Ben de yaş şeysine çok bakmıyorum ya. Önceden izlediğim, anlayacağını düşündüğüm şeyleri izletiyorum. Totoro, Bee Movie ve Cat Returns izledik geçen hafta. Çok sevdi. İzlemediğiniz var mıdır bilmiyorum ama tavsiye ederim.

Benim bilgisayar mutfak tezgahında. Bir yandan mutfağı temizliyorum, hamur yoğurdum filan. Kızım bankonun diğer tarafında boyama yapıyor. Küçük de dolapları talan ediyor, bazen bacaklarıma yapışıp bir şey istiyor. Ben de aada gelip buraya yazıyorum.
Sihirli kediyi izledim o akşam 😇 hoşuma gitti.

Netflixi ilk kullandığımda da pokemonu izliyordum ben 😄😄 o zamanlar tanışmıştık biz de 🥺

Geldim kizlaaar geldiiiim. Ama muhtemelen tekrar gidecegim çünku ögelen yemegi hazirlayacagim (yumurta kaynatacagim ve ekmek firina atacagim. Cok cok zor seyler bunlar, anlayin beni a dostlar)

Geyiklerinizde hep benim üzerime dönüyor. Bu sekilde aha nah benim fotomu görürsünüüüüz

Geldim kizlaaar geldiiiim. Ama muhtemelen tekrar gidecegim çünku ögelen yemegi hazirlayacagim (yumurta kaynatacagim ve ekmek firina atacagim. Cok cok zor seyler bunlar, anlayin beni a dostlar)

Geyiklerinizde hep benim üzerime dönüyor. Bu sekilde aha nah benim fotomu görürsünüüüüz
Ben kıyamadım ama sana bak🥺
Hem ben hassasım benim moralimi şaapın yükseltin🥺🥺

Ama sen huyumuza gideceğine hala zıtlaşma peşindesin Aryacığım. Şimdi sen gideceksin ya, kim bilir ben kaç foto atarım senin bu laflarının üstüne. :confused:

Ben kıyamadım ama sana bak🥺
Hem ben hassasım benim moralimi şaapın yükseltin🥺🥺
Şuna bak da moralin düzelsin. Sen kes, ben boyayacağım diye tutturunca, ortaya böyle bir kamyon dayak yemiş tipler çıktı. Evet bunlar 23 Nisan süslerimiz. :KK53:
kızlar.png

Niye hepsi sarışın😄 nerede bizim kara kaşlı kara gözlü kızlarımız
Çünkü prensesçilik deformasyonu. Çocuğu cinsiyetçi şeylerden uzak tutalım dedikçe, bir yerlerden kapıyor ya. Saçım pembe olsun, ejderha beni kaçırsın, prens gelip kurtarsın... :olamaz: Neyse ki hala araba tamircisi olmak isteyen bir tarafı var, o tarafa güveniyorum.

Çünkü prensesçilik deformasyonu. Çocuğu cinsiyetçi şeylerden uzak tutalım dedikçe, bir yerlerden kapıyor ya. Saçım pembe olsun, ejderha beni kaçırsın, prens gelip kurtarsın... :olamaz: Neyse ki hala araba tamircisi olmak isteyen bir tarafı var, o tarafa güveniyorum.
Hahah 😁
Bizim kız ilk önce doktor sonra astronot ve en son ressam olacakmış 🤣 sırayla olucam ilk önce doktor olup hastaları iyileştiricem sonra uzayı kesfedicem en son evime gidip resim yapicam diyor. 🤣

Hahah 😁
Bizim kız ilk önce doktor sonra astronot ve en son ressam olacakmış 🤣 sırayla olucam ilk önce doktor olup hastaları iyileştiricem sonra uzayı kesfedicem en son evime gidip resim yapicam diyor. 🤣
Haa, bizimki de baş balerin, bilim insanı, araba tamircisi, prenses ve doktor olacakmış aynı anda, bunların hepsini kardeşiyle birlikte olacakmış. Hadi hayırlısı dedim, inşallah olursunuz.

Ben çocukken erkek fatma denilecek biriydim. Barbielerle falan da oynardım ama amacı dışında 😄😄
Gençlikte de hep böyle asiyim,siyahım, kızsı değilim, öyk erkekler iğrenç modunda biriydim. Ama yıllar sonra kendimi kabullendim pembeyi aşırı seven minnoş biriymişim😄 bu beni beyaz atlı prens bekleyen biri yapmazmış.
Şimdi yeğenim o süreçte. Eskiden sürekli pembe giyerdi. Sonra en sevdiği renk mor oldu. Sonra beni kıskandı mavi oldu. Şimdi siyah falan takılıyor, pembeyi iğrenç buluyor😄😄
Ergen ergen takılıyor diyemiyorum da daha geçen sene saatlerce Barbie filmleri izliyorduk

Back